Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

niezależny Morven harcerza z gitarą zastąpił zygzakiem ,co tam jeszcze wychowany na szmatławcu podrzucisz

tak ogólnie mam wrażenie ,że masz misję do spełnienia.

tylko nie daj się aż tak otumanić

Ale w niewiernej bluzie lata.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wladz

muls

Filut

dziadekwłodek

argus

...i inni...

Treści umieszczane pod nickiem 747, nie są mojego autorstwa, czyli J.K.

Te treści umieścił tu mój SOBOWTÓR!

Wszystkich urażonych, najmocniej przepraszam.

J.K./oryginał/

Żegnam.

Pomysł tego wpisu też nie jest twój oryginalny: http://politykier.pl/kat,1025795,wid,14285246,wiadomosc.html?ticaid=5dfee. Toć to już prawie plagiat!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Polska dyplomacja pod wodzą byłego: maturzysty gnębionego w PRL-u za polityczną działalność,;stypendysty MI5/6 na brytyjskich uczelniach (gdzie wykazał się upodobaniem do orgii alkoholowych i nie tylko) - a później reportera wojennego, strzelającego z karabinu i zrywającego buty zabitym Ruskom z Armii Czerwonej; oszukańczego arystokraty; miłośnika tajemnych wypraw do Afryki; wielce oddanego przyjaciela USA; polityka, dla którego PiS i PO są tak samo dobre, jeśli można robić w nich karierę - osiągnęła kolejny sukces. Białoruś powiedziała polskiemu ambasadorowi w Mińsku krótko i stanowczo: Won! Swojemu zaś: Wracaj!

Tym samym los ok. miliona Polaków na Białorusi, okazał się mniej ważny niż kilku opozycjonistów białoruskich, którzy odnaleźli sens swojego życia w miłości do Euro. Mądrzejsza od Polski okazała się Słowenia, która powiedziała dość - interes państwa i narodu jest ważniejszy od zachodnich, uniwersalnych wartości. Polski minister SZ R. Sikorski nie potrafił nawet ukryć oburzenia. Dyplomata zkrwi i kości. Tak samo, jak i ideowiec.

Tylko dlaczego jeśli chodzi o własny interes to i owo potrafi zapomnieć albo i przekłamać, zapomina o idei na rzecz korzyści materialnych - a w przypadku interesu państwa jest tak bezkompromisowy?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Afera solna: http://wiadomosci.wp.pl/kat,18011,title,Ile-szkodliwej-soli-trafilo-na-polskie-stoly,wid,14290853,wiadomosc.html to kolejny przykład psucia państwa przez sprawujących władzę. Tego faktu nie przykryją żadne obecnie podejmowane działania. M.in. dlatego. że państwowe instytucje kontrolne w Kujawskim wiedziały o niej już ok. 2005 roku i nic nie zrobiły.

Urzędnik państwowy, który z jakiegoś powodu zaniedbuje swoje obowiązki, powinien być bardziej surowo traktowany niz groźny przestępca. Wydaje się, że ma tu miejsce również korupcja.

Afera solna:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to kolejny przykład psucia państwa przez sprawujących władzę. Tego faktu nie przykryją żadne obecnie podejmowane działania. M.in. dlatego. że państwowe instytucje kontrolne w Kujawskim wiedziały o niej już ok. 2005 roku i nic nie zrobiły.

Urzędnik państwowy, który z jakiegoś powodu zaniedbuje swoje obowiązki, powinien być bardziej surowo traktowany niz groźny przestępca. Wydaje się, że ma tu miejsce również korupcja.

Czy za niski poziom Twoich wpisów w Audiostereo też odpowiadają sprawujący władzę?

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czy za niski poziom Twoich wpisów w Audiostereo też odpowiadają sprawujący władzę?

No proszę, 2 w 1! Uczestnik dyskusji NA BOCZNICY i cenzor zarazem. Wężykiem jeszcze trzeba?

P.s.

Niski poziom wpisów zawsze można podwyższyć, ale inteligencji nie wyregulować. To,że nie mam jej ja, jakoś przeboleję - wiadomo absolwent ZDZ ze specjalnością hebel ręczny, ale ty...

No proszę, 2 w 1! Uczestnik dyskusji NA BOCZNICY i cenzor zarazem. Wężykiem jeszcze trzeba?

P.s.

Niski poziom wpisów zawsze można podwyższyć, ale inteligencji nie wyregulować. To,że nie mam jej ja, jakoś przeboleję - wiadomo absolwent ZDZ ze specjalnością hebel ręczny, ale ty...

Nie uchylaj się od odpowiedzi. Czy obecne władze odpowiadają za niski poziom Twoich wpisów w Audiostereo? Gdzie tu cenzura? A pisz sobie co chcesz (tak jak dotychczas), tylko z sensem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie uchylaj się od odpowiedzi. Czy obecne władze odpowiadają za niski poziom Twoich wpisów w Audiostereo? Gdzie tu cenzura? A pisz sobie co chcesz (tak jak dotychczas), tylko z sensem.

Cóż powoduje twoje niewątpliwie chorobliwe reakcje?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dokladna lektura Twoich wpisów, niestety.

A ja myślałem,że to, iż za słabo znęcałeś się mad swoim zwierzęciem z samego rana! Lewą ręką - bo prawą stukałeś w klawiaturę! Może zmień rękę albo przyjemności! I pamiętaj, że ... i onanizm to grzech wielki! Poza tym onanizm osłabia myślenie.

A ja myślałem,że to, iż za słabo znęcałeś się mad swoim zwierzęciem z samego rana! Lewą ręką - bo prawą stukałeś w klawiaturę! Może zmień rękę albo przyjemności! I pamiętaj, że ... i onanizm to grzech wielki! Poza tym onanizm osłabia myślenie.

Co się komu kojarzy. Idź i ulżyj sobie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Co się komu kojarzy. Idź i ulżyj sobie.

Nie mogę, umie pisać tyko obiema ręcami! Poza tym esteta jestem niestety i nie znoszę jak klawiatura mi się lepi! Poszukaj sobie innej )( do obrabiania!

Afera solna:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to kolejny przykład psucia państwa przez sprawujących władzę. Tego faktu nie przykryją żadne obecnie podejmowane działania. M.in. dlatego. że państwowe instytucje kontrolne w Kujawskim wiedziały o niej już ok. 2005 roku i nic nie zrobiły.

tak na marinesie taka surowa sól tzw szara jest zalecana przez dietetykow jako zawierajaca wszystkie potrzebne microelementy.Sprzedawna w sklepach ze zdrowa zywnoscia.Warzona bezwartosciowa z punktu spozywczego musi byc drozsza bo warzona.Akcja naciagneta bo medialna...

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

tak na marinesie taka surowa sól tzw szara jest zalecana przez dietetykow jako zawierajaca wszystkie potrzebne microelementy.Sprzedawna w sklepach ze zdrowa zywnoscia.Warzona bezwartosciowa z punktu spozywczego musi byc drozsza bo warzona.Akcja naciagneta bo medialna...

Smacznego. Jeśli masz życzenie, to mogę przesłać Ci do konsumpcji taką sól, którą używałem do usuwania oblodzeń. Niewątpliwie podnosi ona walory smakowe i zdrowotne żywności.

Odnośnie "Polityki", ale z innego wątku.

Balcerowicz obniżył inflancję w roku 1991 w porównaniu z 1990 z 658% na 170%, czyli realnie z 558% na 70% w skali jednego roku. Dla gospodarza tamtego wątku i jego niedouczonych zwolenników to nie miało znaczenia i było dziecinnie proste. Oni pewnie zrobili by to lepiej.

No cóż,... ręce opadają.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Balcerowicz jest niewątpliwie niedocenionym geniuszem ekonomii. Nawet w Polsce nie wszyscy ( szczególnie Ci niedouczeni) go doceniają. Nie mówiąc o tym, że i Świat też - ten geniusz ekonomii, za tak wybitne wyniki - nie dostał nawet "zwyczajnego" Nobla. Kraje, które reformował gospodarczo tez jakoś go... bez żalu się pozbyły.

Balcerowicz obniżył inflancję w roku 1991 w porównaniu z 1990 z 658% na 170%, czyli realnie z 558% na 70% w skali jednego roku

Odpowiedz na to - jeśli umiesz. Obniżył - czy nie obniżył? Dobrze zrobił - czy źle? W/w dane podał Twój kolegus w wątku, do którego w ramach wolności słowa nie mam wstępu.

To jest wątek "polityka" a nie "ekonomia". Moja odpowiedź mieści się w ramach wątku. Uznałem, że z korzyścią dla tamtego wątku.

Przecież mnie - cwaniaczku - zbanowałeś w tamtym wątku. O Balcerowiczu nie ja tam zacząłem. Odpowiadaj na pytania - i nie zaśmiecaj tego Forum

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Poprzestanę na dwóch ostatnich na dwóch ostatnich epitetach: "niedouczonych zwolenników" (#52264) i "cwaniaczku" (#52268). Pokazują, że nie masz szacunku dla innych uczestników tego forum.

Wracając do meritum: każdy ma prawo do wyrażenia własnej oceny ekonomicznego geniuszu Balcerowicza!

Poprzestanę na dwóch ostatnich na dwóch ostatnich epitetach: "niedouczonych zwolenników" (#52264) i "cwaniaczku" (#52268). Pokazują, że nie masz szacunku dla innych uczestników tego forum.

Przecież jesteście obaj niedouczeni, co wam udowodniłem. Jesteś też cwaniaczkiem, bo mi zamykasz usta wskutek zbanowania, więc nie mogę odpowiadać na serdeczne ataki.

Wracając do meritum: każdy ma prawo do wyrażenia własnej oceny ekonomicznego geniuszu Balcerowicza!

Jak to każdy? Mnie odebrałeś to prawo.

P.S. Środkowe zdanie AUDIOSTERO przez pomyłkę włożyło w usta "dziadkawłodka".

Smacznego. Jeśli masz życzenie, to mogę przesłać Ci do konsumpcji taką sól, którą używałem do usuwania oblodzeń. Niewątpliwie podnosi ona walory smakowe i zdrowotne żywności.

nie musisz. uzywam takiej.Nie jest piekna ale ta ktora ty masz to juz naprawde do posypywania.zdarzaja sie i pety.Tak wiec tej.... nie uzywaj.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak to każdy? Mnie odebrałeś to prawo.

P.S. Środkowe zdanie AUDIOSTERO przez pomyłkę włożyło w usta "dziadkawłodka".

Masz jeszcze tyle wątków, aby głosić swoje prawdy. Możesz też założyć własny pochwalny polityce ekonomicznej wielkiego guru.

P.s. No nie!

Masz jeszcze tyle wątków, aby głosić swoje prawdy. Możesz też założyć własny pochwalny polityce ekonomicznej wielkiego guru.

P.s. No nie!

I tak masz prawie trzy razy więcej wpisów ode mnie w kilkakrotnie krótszym czasie. Napisz coś w wątkach Lampa, Stereo, Diy. Albo zbuduj murek za stodołą i tam pisz anonimowo swoje wypociny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.