Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 1 Wrz 2007, 08:05

>Kgo Wam przyomina ten gosć z obrazka ponizej ? Wąsik zgolił :)

No kurdę - osławionego Egona z "Gangu Olsena" przypomina!

Brakuje tylko melonika i kasy starego dobrego Franza Jaegera w tle!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3966-100005707 1188649584_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lancaster, 1 Wrz 2007, 13:05

>noster w dobrj wierze założe że sie myliłeś a nie kłamałeś. To wszystko co mogę dla ciebie zrobić

>:)

>A teraz demonstruj nam dalej czym się różni postawa KK od rydzykowej :))))

>

>Pozdrawiam

on jeszcze jednego wpisu nie zrobił, w którym by nie skłamał,

strasznie paskudny typ, niestety

jak widzę te wpisy w wątku o Donaldzie to coś wątpię że PIS przegra z PO..

a co do powiedzonek, żona L.Kaczyńskiego tak krytykowana

samemu Lechowi tak się pamięta to spieprzaj dziadu..

przypomniało mi się jak Dudivan wkleił tego Egona, KLD kongres lewych dochodów..

nakradli, dorobili się wielu pierwszych milionów

po to aby elegancko żona, ale Donalda mogła niegdyś powiedzieć

w piśmie Twój Styl: "biedy należy się wstydzić"..

ale to nie raziło w tych chwackich czasach pierwszych milionów

Horst, 1 Wrz 2007, 14:43

>jak widzę te wpisy w wątku o Donaldzie to coś wątpię że PIS przegra z PO..

PO i jego liderzy dużo stracili ze swojego image po wygranej PiS,

po prostu bardzo się odsłonili i ukazali swą małostkowość,

Tusk, Rokita, Komorowski przecież oni przez pół roku prawie płakali do kamer,

to było straszne zobaczyć takie rozbuchane, zawiedzione ego, to poślednia liga,

czyżbyśmy mieli polityków na jakich zasługujemy?

a przecież PO to elita, nieprawdaż?

no bo co można powiedzieć o LPR czy Samobronie? to żenada,

więc jak to u nas jest? kto ma rządzić? nikt nie jest godny!

nawet jak Tuski wygraja wybory co jednak jest mozliwe to beda musieli sie podzielic wladza z komuchami a to bdzie gwozdz do trumny PO. UD tak skonczyla z mutacja UW. Dzisiaj PIS zebral juz tak duzo materialow na PO ze nawet jak ta bedzie u wladzy stakle bedzie musiala sie tlumaczyc z przeciekow dziennikarskich i dochodzen pism w sprawach zlodziejskich. Jesli prawda jest ze Krauze trzesie 3miastem i ma wszystkich w kieszeni to afer z nim moze byc wiecej a jak 3 masto to i Tusk z kolegami jest zagrozony. macierewicz wkoncu dostal sie do dokumentow WSI a wszysko jest zapisane. Wiec PO i komuchy musza sie choelrnie bac co dalej bezie. Dlatego tak pra do wyborow aby mniej aresztowan bylo. PIS zagral ciekawie. Pozbyl sie leppera i Giertycha rusofila i moze jak Bog da samodzielnie rzadzic krajem i lapac zlodzieja. Pokazal ze nie boi sie czyscic wlasnych szeregow i Ziobro znowu zwycieski.

Ukryta Zawartość

seniczu, bardzo prawdopodobne, ze tusk z olejniczakiem po wyborach będą rozmawiac wyłącznie po angielsku:

Ukryta Zawartość

Tym bardziej, ze olejniczak jest bystrzak na poziomie donalda:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Olejniczak jest skonczony bo on najwiecej odrolniczal ziemie kupiona darmo z agencji. teraz gdy ABW ma dokumenty z MR po Lepperze Olejniczak liczy juz dni na wolnosci. Wiec Szmajdzinski nareszcie dorwie sie do szefowania sld. Widzieliscie jak on z politowaniem patrzyl sie na mlodego glupka? Komuchy wystawili go na szefa sld za gore pieniedzy jaka dzieki niemu zarobili gdy byl ministem rolnictwa.

Watie aby Krauze wrocil do kraju. napewno go aresztuja no chyba ze wygra PO.

PIS przecież rządziło prawie dla lata z komuchami. Teraz w nacjonalistyczno-socjalistycznej rodzinie PIS-LPR-Samoobrona są kłótnie i kto jest winny? Oczywiście PO. Przedstawiciele PISu już tłumaczyli wiele razy, że za przekręty PISowskiego rządu odpowiada Platforma, że za brak efektów walki z patologiami i tzw. "układem" którego istotnym elementem jest PIS odpowiada PO, że za bezpłciowosc prezydenta też odpowiada Platforma. Do braku bezstronności i do notorycznego łamania regulaminu sejmu przez marszałka Dorna też niestety zmusza go kto? - oczywiście Platforma Obywatelska!!!

O tym, że Platforma odpowiada za zerowy postęp w przygotowaniach do ME 2012 PISowskiego rządu też specjalnie nikogo przekonywac nie trzeba. Oziębłosc żon PISowskich parlamentarzystów to też z pewnością robota Platformy.

Od siebie bym dodał gradobicie, szarańczę i huragany tropikalne.

W ogóle - za wszystko odpowiada Platforma!!! Począwszy od chorób wenerycznych a skończywszy na raku macicy!

Drogie dzieci, są granice absurdu. Naprawdę.

ma ktos cos do dodania?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Noster, a kto mówił ze PO jest za cokolwiek odpowiedzialna ?

To jest banda najbardziej nieodpowiedzialnych łamag jakie widziałem po 89r.

Nic więcej bym tu nie dodawał :)))

Pozdrawiam

...może jeszcze donald i noster.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@noster

co ty chory z nienawisci człowieku, powołujący się na papieża(sic!),

powiesz gdy w najbliższych wyborach wygra PiS?

a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że tak będzie,

łącznie ze sfalszowanymi sondażami, w których tak jak i przed ostatnimi wyborami też PO prowadzi, hę?

...acha...bravo Jarek !:)

Mi tam sie obaj kaczyńscy podobaja juz tylko dlatego, ze nie podobają sie jarowi i mulsowi :)))

...i tak od jakiegoś czasu coraz bardziej mi sie ci kaczyńscy podobaja...

...zaczynam sie zastanawiać, czy jar z mulsem nie są na garnuszku w PiS....

Udało Wam sie chłopaki - będę głosował na wodza...

...lepszy wódz z PiS, niż WuC z PO lub SLD...po czerwonce straszne pompowanie w temacie sraczka słyszałem :)))

Pozdrawiam

lancaster>>kiedyś poprosze cie o narysowanie tzw drzewka.Prawie już wiem jak będzie wyglądało.Taki rys psychologiczny.Jakieś wczesne problemy....itd.itd.Według mnie nie masz wyjscia.Musisz na PIS.I wcale nie jest to twój wybór.

Różnica między nami jest taka, że niezależnie na co Ty będziesz głosował, ja swój pogląd mam. Własny i nikomu na przekór. Dlatego Ty nie masz wyboru - musisz zagłosować na kaczorów i wodza. Bez wodza nie istniejesz.

Senicz powiadasz, że koalicja z LiD będzie gwoździem do trumny PO ?

Aaaaa, to ja im w takim razie nawet mogę młotek podać.

Jest tylko jedno naprawdę poważne niebezpieczeństwo kolejnych wyborów...

Że faszystowsko populistycznych bandziorów o umysłowości Jasia Fasoli zastąpią przybrane w garnitury i uperfumowane nieudolne mendy z hasłami liberalizmu na ustach... I znowu zrobią nam po raz trzeci dobrobyt.

Dokładnie muls...gdzies tam na tym drzewku pojawił się muls i niestety moje postrzeganie rzeczywistosci uległo skrzywieniu...

...sam rozumiesz...

...spotykasz na swojej drodze cieżki przypadek, który lubi pooglądać drzewka to automatycznie wchodzi się w opozycje :))))

Pozdrawiam

jar, teraz seio. Z wszystkich partii na naszej scenie politycznej najbardziej odpowiada mi PiS.

Zdecydowanie nie mam ochoty na powtórki z przeszłości...

...ale jak ktoś ma...nie mój interes.

Pozdrawiam

Qubric, lepiej bym nie ujął tego jak widzę PO :))

Usmiech sam pojawił się na twarzy, ale dokładnie tak ich widzę i to śmieszne nie jest...

Zagłosuję na kazda partię, która bedzie rokowała na to, ze bedzie sie mniej wpieprzac w gospodarke i zycie publiczne wogóle od PiS...nawet jak będą poprzeierani za teletubisie...co to za różnica...

a teraz ide po drugiego browara...nie ręcze za siebie...

...pamiętacie jakie głupoty Lukar robi po 2 browarach ?:)

Qubric, Twoja lewica tak spierdzieliła ostatnio, że sama nie może się pozbierać. Właściwie nie istnieje. To, co zrobili Twoi idole, to pozbawili Polskę w ogole lewicy na ładnych pare lat. A ona jest potrzebna. Dlatego taki popaprany uklad sił jest teraz. Więc nie piernicz, tylko sam się weź do roboty... ;-)

arbuzMC, 1 Wrz 2007, 14:59

>PO i jego liderzy dużo stracili ze swojego image po wygranej PiS, po prostu bardzo się odsłonili i ukazali swą małostkowość,<

Generalnie politycy to ludzie mali, plugawej kondycji. Ale ponieważ w Polsce elektorat wymaga cudów i głosuje zawsze na złość poprzednikom którzy zawiedli jego wydumane nadzieje, to każda kolejna władza zużywa się politycznie bardzo szybko.

W Polsce (od rozbiorów co najmniej) zawsze bardzo łatwo było zostać stronnikiem krytyków władzy i zyskać poklask... Gorzej jednak dla takich stronników jest obecnie, kiedy demokratyczne wybory stawiają kolejnych krytyków na piedestale. I z opozycjonistów musza sami stać się władzą... Wtedy zawsze wychodzi na jaw ile wyła warta ta ich krytyka...

przed 1989 rokiem podobno Jerzy Urban powiedział do Rakowskiego takie zdanie na temat ówczesnej opozycji - "oddajmy im władzę, niech się nią sami upaprają"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.