Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

śledząc wpisy narodowego specjału uderzająca jest radość grzebania w nazwiskach rodzinnym drzewostanie i na tej podstawie wyciąganie nie wniosków tylko obowiązujących definicji.To właściwi wystarcza im do wytłumaczenia wszystkiego...

nie wiem czy można osiągnąć bardziej abstrakcyjny poziom wykształcenia.

• Redaktorzy

A propos Poincare, w takim razie jak już się tak zapędziliśmy, to może warto się zapoznać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wladz, 12 Lut 2009, 15:23

>śledząc wpisy narodowego specjału uderzająca jest radość grzebania w nazwiskach rodzinnym

>drzewostanie i na tej podstawie wyciąganie nie wniosków tylko obowiązujących definicji.To właściwi

>wystarcza im do wytłumaczenia wszystkiego...

>

>nie wiem czy można osiągnąć bardziej abstrakcyjny poziom wykształcenia.

Wladz, można się smiać ale to oczywiście przypadek że twoim ojcem był UBek albo conajmniej oficer Ludowego Wojska Polskiego?

Muls, w PRL-u nawet hydraulicy byli w SB. Zakładali takie mikrofony, które kapowały sąsiada przez drgania wody w kolanie muszli klozetowej. Nie żartuję. Zapytaj "hydraulików". Dlatego wierzą, że twój ojciec parał się kominiarstwem.

a co do zartuje to wiem ze nie zartujesz.Zartowanie wymaga pewnych refleksyji czy rozumienia abstrakcji.ty raczej przypominasz adolfka z wczesnej mlodosci.Smial sie tylko w kiblu patrzac na plywajace....

muls, 12 Lut 2009, 15:53

>zarowa a nawet dotyczy tez szewcow,bo dziadek byl szewcem i mam teraz watpliwosci.A widze ze wiesz

>sporo.

Nie trzeba czytać Witkacego, wystarczy popatrzeć na ciebie żeby się dowiedzieć czym to się skończyło.

• Redaktorzy

"Uczłowieczone bydlęta zaczęły

Całkować niemoc w potworną potęgę.

Myśli bydlęce jęły skręcać skrycie

W sprężynę giętką uczuć wszawych wstęgę.

Rozczyn dzieł Marxa wlany w bydląt czaszki

Wytwarza z mózgiem przedziwną miksturę.

W sikawki wtłacza to wszystko drań jakiś,

By pod ciśnieniem w świat puścić przez rurę.

Proces ten ujrzy kiedyś na obrazku

Przyszły człowieczek i z szczęścia zakwili,

Historia w lśniącym, szczerozłotym kasku

Przedstawi świetność niepowrotnej chwili.

Tylko ta chwila nigdy już nie wróci –

Przeszła i przepaść za sobą rozwarła.

Nudą czekania syci ciemną siłę

Masy, co nigdy do syta nie żarła."

(poeta Girtak)

"Autor tematu Skibus zablokował możliwość pisania w tym wątku użytkownikom: Tłumok, jacch, Horst, anastazy, tomek7776, Kacperek, nowy2, lancaster, freak, wladz, discomaniac71, Bald, Accu, muls, jacchusia, Paszeko"

Jak żyję tak długiej listy jeszcze nie widziałem. Jak już zdołasz wypisać całe forum to faktycznie będziesz mógł na niemym tle błyszczeć jako ten brylant.

Muls, wracając do Skibuca... zawsze skrajnie nisko cię ceniłem, wiesz o tym ale jedno ci trzeba przyznać: masz jaja i nigdy nie posunąłbyś się do zablokowania komuś prawa wpisu. Można być ostatnim łachem ale wciąż pozostać mężczyzną. Tymczasem Skibuc okazał być się zwyczajną ciotą.

Vel "parówą".

zarowa...nie sadze zebys zrozumial, ale dobrze jak zapamietasz.Mnie zmartwilaby opinia takich ludzi jak Edelman,Kuron,Michnik, Mazowiecki,Borusewicz, I WIELU ,wielu innych im podobnych>A ty z ta swoja i innych fiutow i kurdupli.... mozesz...na drzewo.I poczekac na dalszy etap ewolucyji.

• Redaktorzy

"Poproszę ten sławny fragment z Talmudu o gojach którzy są bydłem."

Niestety nie jest dostatecznie sławny, bo go nie znam. Musisz przytoczyć, drogi Mieduwale.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.