Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Parenaście minut temu w Programie I Polskiego Radia poseł SLD uzasadnił zasługi PRL-u tym, że gdyby nie to co ofiarnie budował całe dziesięciolecia, to IIIRP nie miałaby co prywatyzować!

To przebija sto razy nawet mułsowego Monti Pejtona!

Sąd Najwyższy, nie bez przyczyny nazwany przez J. Korwina-Mikke "skurwysynami" stwierdził, że polski oprych, który dokonał gwałtu w W. Brytanii, gdzie mu się należy podwójne dożywocie odbędzie taką karę, mimo, że w Polsce należy mu się za ten sam czyn 12 lat.

Ciekawe co by było, gdyby w kraju gdzie Polak popełnił przestępstwo obowiązywała kara śmierci. Straciliby oprycha w Polsce? Skąd wzięliby kata?

Z importu? Czy krajowego - z łapanki?

Gość

(Konto usunięte)

To nie oprych tylko student i tak dalej był o nim artykuł w Dużym Formacie. Nie chce mi się wierzyć że wracając z dyskoteki z dwiema młodymi polkami wymknął sie na chwile żeby zgwałcić starą obleśną angielkę.

atoposik, 3 Mar 2009, 20:21

> Nie chce mi się wierzyć

>że wracając z dyskoteki z dwiema młodymi polkami wymknął sie na chwile żeby zgwałcić starą obleśną

>angielkę.

Prawdę mówiąc ja też wolę starsze. Nie są na ogół przerażająco głupie no i mają przynajmniej kobiece (nie chłopięce!) tyłki.

Muls, chyba jesteś głodny. Czyżbyś nie spożył, jak codzień, michy parujących jeszcze twoich własnych żygowin, tylko po to zwróconych, by póki ciepłe wymieszać je do smaku ze świńskimi drgającymi wciąż robaczkowo jelitami i nalać do aluminiowej michy? Czyż nie stała przed tobą szklanka z gęstym, ciemnym końskim moczem z brzegiem udekorowanym twym własnym, mokrym niczym usta niemowlęcia tuz po karmieniu - zielonkawym gilem z twego nosa?

Nie mogło przecież zabraknąć camemberta spomiędzy palców twych zgrzybiałych stóp o orzechowym posmaku!

Wszystkiego tu i ówdzie może zabraknąć ale jedzenia nam nigdy nie zabraknie - rzekł wszak Generał Ślepowron!

Szef LPR prowadził pijany. Miał dwa promile

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mirosław Orzechowski, były wiceminister edukacji i obecny szef Ligi Polskich Rodzin został zatrzymany w Łodzi, gdy prowadził samochód pod wpływem alkoholu - podaje TVN24. Kierowca miał dwa promile alkoholu we krwi.

LOL! czyżby pan Mirosław Orzechowski uczcił ostatnią zwyżkę Ligi Polskich Trocin w sondażach ;-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szef LPR Mirosław Orzechowski zatrzymany w Łodzi za spowodowanie kolizji po pijanemu.

Były poseł i wiceminister edukacji w rządzie PiS-LPR-Samoobrony miał 2,2 prom. alkoholu we krwi - podaje TVN24.

panowie, jak myślicie - jak to się potwierdzi, to czy pan Orzechowski powinien iść siedzieć za coś takiego? czy będzie to działanie "polityczne" wymiaru sprawiedliwości , jeśli dostanie wyrok więzienia? ;-)

Nie wiem jak można tak szkalować niewinnego człowieka, przecież na swoim blogu wyjaśnia:

"Wczoraj późnym popołudniem, piliśmy czerwone wytrawne wino. Kiedy robiło się późno i nadszedł czas by wrócić do domu, poszedłem do bankomatu wypłacić pieniądze na taksówkę. Wracając, za blokiem gdzie parkowałem dzień wcześniej samochód spotkałem rozentuzjazmowanego dość młodego człowieka, który powiadomił mnie, że wezwał Policję, bo mój samochód miał zadrapać drzwi jego luksusowego Audi. Nie pomogły tłumaczenia; przyjechała Policja i dokonała stosownych czynności. W wydychanym powietrzu miałem 0.97 mg alkoholu na stosowną jednostkę miary. Policjanci spisali moje dane i dokonali ponownych pomiarów, które wykazały szybki spadek alkoholu w wydychanym powietrzu. Zostałem odwieziony do domu. Samochód został w tym samym miejscu gdzie stał. Bez mojego udziału dokonano oceny drobnych otarć zderzaka, tak drobnych że możliwych do wykonania choćby akcesoriami, jakie kobiety noszą w podręcznych kosmetyczkach. Nigdy w tym miejscu otarć nie było i z pewnością nie powstały z powodu mojego użytkowania".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.