Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

horscik >>>.ten schowany kurski to TEEEn kurski?- czy to mówisz o łuku kurskim.Bo już nie wiem kto bardziej schowany.Gdybyś jeszcze i ty się schował to zrobiłoby się pusto i ten biedny niesiołowski nie miałby już o kim gadać.Właściwie to on gada tylko o trzech wariatach.I tylko dlatego, że ich bardzo dobrze zna.Nie ma wariatów ,nie ma niesiołowskiego.Ale ty zostaniesz niestety.Tobą się niesiołowski nie zajmie.

Nowy....lista,lista ,lista.Ale przeca najwazniejsi podobno już przeciekli.I co teraz nowy?.Jaka będzie następna heca?.Kończą się wrogowie, zostają kryminaliści.I co teraz nowy bedzie?

Ty wiesz, ja serio zauważam na forach narzekanie twojej opcji, że nie ma z kim gadać. POwcySLDowcy rozmawiają w zasadzie ze sobą. Przeżuwają swe sztuczne szczęki rozważając tematy o zawartości intelektualnej:

"czy łuk kurski czy "ten" kurski"

Mnie to cieszy że bicie politycznej piany- jedyna domena Niesiołów i Donaldów chyli się ku końcowi.

Mimo wyrtualnych wymysłów GW TVN itp. normalnieje: rzeczywistość zaczyna przeważać nad waszym wirtualem typu swastyki, antysemityzm, czy seks w Samoobronie.

lista? a co zgubiłeś ten link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to nie heca, normalne pozbycie się smrodu w cywilizowanym państwie (też Niemcy)

no właśnie jaką następną hecę wymyśli wybiórcza: seks w Samoobronie, mezalians w rodzinie Kaczora, może jakaś inna dupa albo swastyka, za spokojnie się robi, fakt Jarek złamał rękę i chodzi w swetrze, ale to jakaś heca mało nośna niestety

Ukryta Zawartość

Falco 18 Gru 2006, 22:01

>Krzych

>Oj zapędziłeś się, nie traktuję polityki jako zabawy, choć czasami śmiesznie jest ...

>

>A co takiego ciekawego w Edgarze? to że się zbłaźnił z Włoszczową? Na miejscu naszego Premiera dałbym mu żółtą >kartkę, jeszcze jeden taki numer i frru.

no i stało się

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pozdrawiam F.

Szykuje sie remake amerykanckiego filmu "Jadro ziemi"... Ciekawe gdzie za 12mln zl mozna sie przewiercic...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

e tam, wątki polityczne zdychają (cieszy mnie to), co tu wiercić..

a Andrew.. to po prostu desperacki cel, najsłabsze ogniwo które opozycja ma nadzieję przerwać choćby d...mi

a niektórym się wydaje że to chodzi o słabą jakość polityka, rzeczywistą oczywistą zresztą

Na koniec zabawy w agentów i demaskatorów, kaczuszki podciągnęły porty i wszystko się wydało...

Okazało się, że to jednak tylko małe mendo-weszki chcące z zemsty up***dolić Wałęsę za odstawienie ich kiedyś od prezydenckiego koryta.

I po co był ten cały pic z idiotą Macierewiczem, IV RP, Państwem Prawa (buhahaha). Oj następne wybory wymiotą ich z łajnem z tej stajni, jeśli wcześniej we własnych gównach nie utoną. Porywanie się na >etos< jest dla nich tak samo niedosiężne jak naszczanie ponad głową.

Tawariszcz Nowyj2, Herr Horst - wątki polityczne się kończą??? A macie już kandydatów na nowych panów, którym tak samo wiernie będziecie służyć ? Halo!? Nie słyszę was! Gdzie są przemowy, gesty poparcia kaczkowego, transparenty z >żydami na Madagaskar< i >syjonistami do Syjamu

Ciekawe! Ja po ogłoszenie raportu bz., ale niektórych forumowiczów, ba nawet byłego prezydenta, to ruszyło, a nawet bardzo. Lesio posłał ładny garniturek epitetów. Tylko mam małe pytanie do Lesia. Jeśli ogłaszający są głupi, mogli brać władzę kiedyś itp., to dlaczego tyle zapiekłości w słowach. Jeśliby raport był typowym wytworem głupków, to zasługiwałby tylko i wyłącznie na wzruszenie ramion, a nie na tak emocjonalne zaangażowanie. Chyba, że raport zawiera niepokojące dla Lesia sygnały, które dla reszty są nieczytelne.

nowy>>>>dobrze ryjesz -musisz tylko jeszcze ryjek wydłużyć i pocienić.Czekamy do nastepnej odsłony-maj czewiec.Bedzie jeszcze bardziej żałosnie.Na pocieszenie dodam ci tylko.Ryjkowych jest większość.Jak w kazdym społeczeństwie.I dla tych ryjkowych ten spektakl.Ale to w końcu prosci ludzie ,czymś ich trzeba zająć.Nie mam sumienia napisać-PROSTAKI.LIsta,listalista chłe chłe chłe.

Nowy2, 17 Lut 2007, 00:50

>Ciekawe! Ja po ogłoszenie raportu bz., ale niektórych forumowiczów, ba nawet byłego prezydenta, to

>ruszyło, a nawet bardzo.

A co się dziwisz? Ciebie też rusza za każdym razem, jak Ci się napiszę, żeś bałwan, jałop i bandyta. Lubisz może jak Ci ktoś ubliża? Widać po Twoich reakcja tutaj, że nie. Ale dziwi Cię, że inni tego nie lubią . Hipokrtyta !

I jak większość w raporcie wymienionych złoży pozwy do sądów o zniesławienie, jeszcze lepiej skarżąc polski rząd w Strassburgu - ciekawe, czy będziesz chętnie płacił ze swoich pieniędzy im odszkodowania.

Bo póki co, to nawet na Lesiaka nic nie mieli !

Pewnie że tawariszcz Nowyj2 się będzie cieszył. Cieszy się tak samo płacąc moimi pieniędzmi na Świątynie Opatrzności bożej i na Akademie Rydzyka. To co się ma nie cieszyć płacąc na odszkodowania dla zniesławionych przez kaczki...

Na razie nie ograniczą pobierania podatków tylko do grupy mózgów moherowych, które głosowały na takich pojebanych rządzicieli, bo kaczorkom by nawet na bida-zupkę tego nie starczyło.

O ...parysie to było w 93 :

Ukryta Zawartość

Nie wiem tylko jak cała ta awantura się zakończyła.

...parysa niedawno w tv widziałem, za autoryteta i oskarżyciela robi ....

nie ma to jak klawe życie :-))

Ukryta Zawartość

parys to był taki smieszny człowieczek przypominający pawlaka.Ale pawlak to teraz już wyzsza klasa.A parys dalej ni to ni sio.Jaki był taki został.Jak oni wszyscy. z kurnika.Co najwyżej konduktor w tramwju.Ale takie mieli kadry wtedy w PC.No i tak im zostało.

nowy>>>ulgę to odczuwam jak wypróżniem kosz na smieci.Pisanie do ciebie to raczej udreka,a nie folgowanie.A radość wyjatkową odczułem jak wałesa w prostych żołnierskich słowach znieważył tam kogoś.Rzecz w tym, że raczej sie ten chłop nie myli.I za to go lubiem na plus jak i na minus.Chłe chłe chłe.

a raczej -hihihihi

teraz nowy obserwuj ustawe o prześwietlaniu wszystkich i relacjonuj.Dobra kicha z wieloma nowotworami i otworami.Zabawa dopiero się zaczyna.A potem przyjdzie SLD- hihihi-Tak się śmieje historia.

ja nie mogę się doczekać na te trzy lata dla macierwicza za wyciek.A może się jeszcze coś znajdzie.I w oknie będę obserwował opuszczone nieloty jak będa się podrywac do lotu z wściekłości że im cesorza wsadzają ,a tu bęć o bruk,bęc o bruk.No bo to napewno nie będzie sprawiedliwy ani uczciwy wyrok.I bardzo dobrze.Nie lubie sprawiedliwości.I prawa. Ja lubię UKŁAD.

dalej się kręci

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nowy2, 17 Lut 2007, 21:36

>dalej się kręci

>

Ukryta Zawartość

Dziennik i TVP - TO MUSI BYĆ PRAWDA

Zaraz oberwę łżemediami i gazetką

Ukryta Zawartość

Walery, 17 Lut 2007, 21:49

>Zaraz oberwę łżemediami i gazetką

Z Dziennikiem i TVP jest trochę tak jak z Newsweekiem. Na Newsweeku lepiej to widać są tam ludzie skrajnie anty PISowi (Maziarski zpca red. naczelnego) i skłonni widzieć plusy PISu- Ziemkiewicz Karnawski. W jednym tytule, w jednym numerze ukazują się niezłe artykuły za i przeciw.

Podobnie jest w Dzienniku, A nawet sam Ziemkiewicz sprawia wrażenie jakby miał takie założenie, że jeden artykuł jest pro następny kontra itd. I to jest po prostu dobre i jak należy. Dlatego też te tytuły są uważane za reżymowe. Taki to reżym wielopoglądowości.

Natomiast są całe wielotytułowe koncerny, w których toleruje się tylko "pianie" przeciw wybranym władzom. Jesteś w Agorze- musisz być przeciw, i już. To jest ta wolność.

Mi osobiście śmierdzi kliką, ten przymus przypierdalania jedynemu ważnemu przeciwnikowi. Klika na tym polega, jeśli chcesz być wporzo musisz regularnie przywalać oponentowi naczelnika kliki, i nie wyłamywać się od tego "obowiązku".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.