Skocz do zawartości
IGNORED

Oto jak Jarosław chciał zniszczyć PO

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

Było to na onecie, ale zdjęli to po godzinie czy pol godziny, jakośtak, na szczęście na innym forum została kopia.

Agent CBA: nie miałem wyjścia, przystawiono mi spluwę do głowy

Siedziba CBA

TVN24

Agent CBA: Wyznaję, jestem łotrem. Draniem. Ta kobieta cierpi przeze mnie. A ja z nią tańczyłem. Całowałem po włosach. Ona czuła moje podniecenie, ja czułem jej. Ale pozostała czysta jak łza - dzięki uprzejmości tygodnika "Newsweek" "Rzeczpospolita" opublikowała fragment artykułu z kolejnego numeru pisma.

- Nie miałem wyjścia. CBA przystawiło mi spluwę do głowy. Beato powiedziałaś prawdę. Oni mnie złamali. (...) Wciąż wypytywali, czy mam coś na nią, bo szef chce sukcesów, bo ci z góry chcą żeby zatopić opozycję. To co miałem robić? Brzydziłem się, ale nie miałem wyjścia. Raz poszedłem do Mariusza i powiedziałem, że tak dalej nie mogę - opisuje agent CBA zaangażowany bezpośrednio w akcję przeciwko Beacie Sawickiej.

- Wtedy on powiedział, że też się boi. (…) Przeciągał palcem po szyi i kładł go na usta. Że jego też załatwią, znaczy się. Pytacie kto? Pewnie Jarosław. A potem poszedłem i zrobiłem, co należało. Napisałem, że tęsknię. Posłałem róże. Dałem pieniądze. Ona nie chciała. Powiedziałem, że jeśli nie weźmie, to nas oboje wykończą. Patrzyła bezsilnie. Wcisnąłem jej te tysiące do ręki. Wzięła - dodaje Tomek w wypowiedzi dla "Newsweeka", której fragment zamieściła "Rzeczpospolita".REKLAMA Czytaj dalej

Nie miała wyjścia. Poświeciła się dla mnie. (…) Jestem gotów zeznawać - zauważa na koniec.

Więcej w tygodniku "Newsweek" i "Rzeczpospolitej".

Zatrzymanie Beaty Sawickiej

Podejrzana o korupcję Sawicka została w październiku zatrzymana przez funkcjonariuszy CBA w momencie przyjmowania łapówki za "ustawienie" przetargu na zakup 2-hektarowej działki na Helu. W połowie października szef CBA ujawnił nagranie operacyjne mające być dowodem na korupcję Sawickiej.

W nagraniu Sawicka, podczas rozmowy z podstawionym funkcjonariuszem CBA sugerowała, że potrzebuje 100 tys. zł na kampanię wyborczą. Jak wynikało z nagrań, liczyła także na robienie interesów w związku ze spodziewaną przez nią po wyborach prywatyzacją w służbie zdrowia.

Kamiński: nie było intymnych kontaktów

Kamiński zaprzeczał, by były jakiekolwiek kontakty intymne między posłanką a podającym się za biznesmena funkcjonariuszem CBA - jak twierdzi Sawicka. - Każde spotkanie jest udokumentowane i mamy tu jasność. To jest pomówienie naszego funkcjonariusza - oświadczył kilka dni temu w "Forum" TVP Kamiński. Dodał zarazem, że uzasadnienie sądu, który badał wniosek o aresztowanie Sawickiej, jest - wbrew pozorom - bardzo korzystne dla CBA.

- Sąd uznał, że operacja była legalna, prawdopodobieństwo popełnienia przestępstwa - bardzo duże, a materiał dowodowy - pełny - powiedział szef Centralnego Biura Antykorupcyjnego.

:-))

a słyszeliście "taśmy Sawickiej"?

jak "gruchał" ten splugawiony śnieżnobiały gołąbek? nawet w TVN24 to puszczali

jeśli wierzycie w to co wyżej reprodukuje kapelli to znaczy, że nie słyszeliście

i uwierzycie w nową bajeczkę

Nie chciałem wierzyć, że około 80 % Polaków nie jest w stanie zrozumieć dokładnie treści przeczytanego tekstu. Widzi mi się, że postowanie na forach spowodowało to, że jeśli autor w gazecie obok swojego tekstu nie postawi ;-) to wielu przeczytany tekst bierze dosłownie.

Och kapelli, ty wykształciuchu! Marsz od gazet do fortepianu! Tam twoje miejsce. :-)) ;-) :P

Nowy2, 17 Lis 2007, 12:00

>Nie chciałem wierzyć, że około 80 % Polaków nie jest w stanie zrozumieć dokładnie treści

>przeczytanego tekstu.

Nowy, wpisz sobie w swoje CV: "80% Polaków to ch..."

nie denerwuj się mulsik - za trzy lata znowu wybory to może Cię w końcu wybiorą

mulsik się identyfikuje z Kononowiczem - jakby jeszcze kts nie wiedział

kiedyś porządny wariat to się identyfikował z Napoleonem

no ale mulsik ani porządny ani kiedyś :-))

Wypowiedz tego agenta to ramach troski o przyszle zatrudnienie? Ciekawe co by powiedzial gdyby PiS wygral - wywiad jak to uczciwymi metodami rozpracowana zostala skorumpowana poslanka?

Bez jaj - nie lubie "przechrztow". A propos - kto zostanie czlowiekiem roku tygodnika "Wprost" - Tusk czy Pawlak?

życie merdialne powoli zamienia się w coś co dobrze znamy ;-) w jakby wątek polityczny na forum- dominującą rolę, wiarygodnym dowodem i świadectwem stają się WYZNANIA NICKÓW..

np nick "trzy wiarygodne osoby" (magiczna liczba "czy" jak trójca św. :-)

nieoznakowane wozy przewoziły dokumenty- czy te służby mają wystarczająco widoczne emblematy na karoseri- "jesteśmy z kaczych służb specjalnych", a może nie miały rejestracji (nic tak się nie rzuca w oczy jak rejestracja, dopiero wóz bez rejestracji może być niezauważony)

"oficer s łużb doniósł" jaki oficer? podporucznik? generał?

generał NICK nadaje!: kaczory jedzą dzieci!

Re: muls, 18 Lis 2007, 10:21

>graafik...co ty ględzisz???Ty sobie łupież czesz z wąsów, bo ci do zupy leci.

i znowu ten sam poznawczy błąd - mierzysz wszystkich swoją miarą :-))

a ja nie mam ani wąsów ani łupieżu, nie wszyscy je mają muls - wyobrażasz sobie? :-)))

...raczej wątpię ze muls sobie coś takiego wyobraża...muls sobie nie wyobraża nawet nie załozenia brazowych karpet pod sandały wiec sam rozumiesz...muls ma po prostu taki design - najlepszy i apetyczny. Wiadomo :)

Pozdrawiam

kapelli, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale temat prowokacji jest ogólnie znany i stosowany na świecie w demokratycznych krajach....rozmowy pani Beaty bardzo miłosne z tego co słuchałem...słychać tą miłość....do kasy i kręcenia lodów zwłaszcza...aż sie dziwie ze donald tak kochajacej kobiety do rządu nie wkręcił :)

Pozdrawiam

>tą miłość....do kasy i kręcenia lodów zwłaszcza...

może sedno qui-pro-quo wzięło się stąd, że komuś się pomyliło niemiłosne i nieromantyczne "kręcenie lodów" z miłosnym i romantycznym "robieniem loda "

ech ten slang :-))

należy zatem wyjaśnić - p. była poseł nie mówiła, że chciałaby zrobić loda swojemu umiłowanemu tylko o tym, że chciałaby z nim kręcić lody - to coś zupełnie innego drogie dzieci :-))

lanciu, wygrzebta z Seniczem trochę zaskórniaków i zakupcie szybko:-))

""Na warszawskim rynku jest do kupienia aneks Antoniego Macierewicza do raportu o WSI" - twierdzą dwaj informatorzy "Dziennika""

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...czy w tym rządzie tylko Waldek pracuje ?:)

Ukryta Zawartość

....hehehe, pewnie wzieki Waldka na ministra gospodarki...pewnie zeby nie kusiło kręcenie lodow...wiadomo - to okazja czyni złodzieja :)

...czasami miłość z tego co ostatnio słyszałem :)

Doniek, Kaczor....kto da wiecej :)

Ukryta Zawartość

....no i czym sie różni kaczka od burka w końcu ?

...może chociaż ten cud wykona jak to imiennie zadeklarował...dajmy mu czas :)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.