Skocz do zawartości
IGNORED

Matrix Donalda Tuska

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

'nie jestem za bezwzgledna rownoscia zarobokow'

ufff ulzylo mi, a o metalurgii to ja tu nie dyskutuje i gowno mnie obchodzi ten temat

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Redaktorzy

"nie mam zamiaru sie skladac na leni, smierdzieli i brudasow z tych firm tylko dlatego , ze sa polakami i maja miec gwarancje zatrudnienia bo sie urodzili gornikami czy monterami telefonow,"

Jakoś mi się PKP przypomniała. Izw. brać kolejarska... I zasyfiony po dach Dworzec Centralny, a takoż zaplute pociągi. Oczywiście, to nie kolejarze plują, ale jednak jakiś związek między kolejarzami a pociągami jest. Pomyśleć, ze przed wojną Polacy byli dumni z trzech rzeczy: z polskich kolei, poczty polskiej i policji kryminalnej. To napisał Tyrmand, który w Polsce przedwojennej zdążył pożyć. A teraz ja mam być dumny, że w PKP pracuje 150 tysięcy niedomytych typów, na poczcie drugie tyle. No i jakieś straszne tłumy w KGHM. Siła nas, co?

wspac

nie masz za co przepraszac, pozdro, tutaj nie wszyscy lubia socjalistow bo to jest forum dla ludzi co maja pojecie jak sie wszystko kreci, rozumiesz dla tzw. klasy sredniej, od 2-3 lat to forum sie dopiero spauperyzowalo i zidiocialo...wczesniej bylo to forum ludzi myslacych

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jakubowska free! i ty załap się na pierwszego miliona!

komentarz z Onetu:

Misztal wracaj na święta!!!

Dasz na flaszkę i po sprawie. ~Sędzie najwyższy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

PiSoidom po prostu w pale się nie mieści, że sąd może kogoś uniewinnić lub skazać bez rozkazu z góry. No po prostu w pale! Jak czytam takie teksty to dopiero widzę, czego Polska uniknęła jesieną tego roku.

• Redaktorzy

Nawiasem mówiąc:

"W związku z dzisiejszym wyrokiem sądu w sprawie Aleksandry Jakubowskiej, Prokurator Generalny Zbigniew Ćwiąkalski polecił prokuraturze złożenie apelacji od tego wyroku."

Ale podstepny lis - nie dość, że zrobili, jak kazał, to jeszcze udaje, ze apeluje! No po prostu układ, panie dziejaszku, jak w Kazachstanie.

no wasi wracają, śięci męczennicy

dr. mirosław gie już też na stanowisku

w końcu trzeba spłacić dług powyborczy wobec pensjonariuszy zakładów karnych, którzy ławą zagłosowali na PO, i wobec towarzyszy jakubowskiej, których szczerze bezpośrednio na pointę "debaty" z kwasem donald poprosił o głosy

• Redaktorzy

A Misztal to nie przypadkiem wierny Koalicjant? Bo zaraz tutaj, jak widzę, Marcinkiewiczem, Giertyszkiem i posłanką Hojarską kolega po oczach zaświeci, ze to niby układ i kumple Tuska są, że w piaskownicy razem hopsasa i smakołyki wspólnie łasowali w sklepie WSS Społem. A przecież to wszystko pieszczochy ulubione, przytulanki Samego Prezesa.

• Redaktorzy

"jozwa ......chodziło o tak mała rzecz jak niezwisłość organów,"

I włąśnei to do PiSowskiej bani nie dociera. To ci sami, co krzyczeli, ze opozycja za dolary PRL zwalcza, bo im do łba nie mogło się zmieścić, że ludzie robią coś sami z siebie, bo im tak obowiązek nakazuje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.