Skocz do zawartości
IGNORED

Troszkę nietypowe ustawienie tyłów...

burz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym rozszerzyć swój zestaw z 5.1 na 7.1, dokładając tylne kolumny (w "o mnie" widać, co mam...).

Dlaczego? Bo w wolnej chwili wypróbowałem 7.1 dokładając pożyczone satelitki Jamo i była pozytywna różnica w kinie:)))

Na tyły chcę zapodać najmniejszy podstawkowy Mission, czyli m30... ale i on jest za duzy. System mam ustawiony po przekątnej pokoju, więc tył odsłuchu wypada w rogu, gdzie jest okno balkonowe. Miejsca naprawdę co kot napłakał (a nawet dwa koty - bo tyle mam:)). NIE DA RADY ustawić dwóch kolumn obok siebie.

I tak sobie kombinuję - a dlaczego OBOK siebie? Czy nie nie można dać jedną na drugiej (na wysokości bocznych dipoli), lekko rozchylone na boki... Co Wy na to? Wysokość tych monitorków to 22 cm.

pozdr

W obu kanałach które chcesz dołożyć będzie ten sam sygnał wiec jedyne co ważne to to ze jak już sie tam jakiś dźwięk sie pojawi, to żebyś go usłyszał, reszta dowolnie. ja tez swego czasu dołożyłem te dwa głośniczki ale jak po 10 filmach odezwały mi sie one 3 razy to je wywaliłem. Ideałem był by dipol na środku (jeden lub dwa)

Ba, chetnie bym kupil, ale nie widzialem jeszcze dipoli mission z serii m do sprzedania z drugiej reki.

Dodatkowe glosniki musza byc z tej serii, bo maja grac takim samym dzwiekiem (barwa). Stanelo na tym, ze w zakladanym budzecie 400-500 zl zmieszcze sie z tymi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no i kupilem:)

Sadze, ze jedna nad druga bedzie OK.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.