Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs wersja niemoderowana senicz won!

łowca debili

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ niejakiemu seniczowi odbija w sposób niesamowity, nie potrafi zachować elementarnej przyzwoitości i założyć durnego wątku na bocznicy, postanowiłem aby wszyscy którzy wpisywali się w wątku "Konkurs" i zostali zablokowani przez senicza, znaleźli tutaj miejsce na wypisanie własnych racji. Debilom mówimy won, zapraszam.

Lukar, bardzo ładnie proszę o skasowanie tego wątku oraz wątku "Konkurs". Nie przeniesienie a skasowanie, w ramach utrzymania dobrego smaku i elementarnej przyzwoitości.

Łowca debili, 25 Lis 2007, 11:07

>Bo w drugim wątku wszyscy potencjalni chętni na konkurs zostali zabanowani, tak to senicz rozgrywa.

A co niby ma rozgrywać? Konkurs ? Jaki konkurs ? To kolejne pitolenie i tyle.

Mamy znowu pitolić bez sensu w nowym wątku? Czy nie wystarczy wątek o Seniczu na Audioshow ?

P.S. Ja już z tego wątku uciekam. Nie mam zamiaru śmiecić w zakładce Stereo w więcej niż w jednym - dedykowanym do tego wątku.

to może mój wpis będzie ostatni... nie rozumiem jednej rzeczy. mianowicie takiej, że aż tyle jest o to wszystko hałasu. efekt senicza wszystkim działa mocno na emocje. zdecydowanie zbyt mocno i do tego stopnia, że bardzo ciężko się powstrzymać przed dalszym nakręcaniem tej paranoi. to jak Panowie ?? może to "audiofilskie" wydanie spędzania czasu w weekend w hipermarketach ? i nawet dojdzie jeszcze do tego, że Łowca sam siebie złowi. nie chodzi mi o sprzęt senicza i jego działaność jako konstruktora, tylko to, co się wyprawia na tym forum od pewnego czasu. bo wychodzi na to, że dział STEREO jest to dział poświęcony jednej i tylko jednej osobie, a właściwie wywołanej przez nią histerii...

>depawelo

Dlaczego niektórym proste rzeczy trzeba tłumaczyć łopatologicznie?

Zauważ że na normalnym, moderowanym forum senicz dawno dostałby bana. Dzięki takim akcjom, prawdę powiedziawszy służącym do zabawy, nasz forumowy oszołomek nie skacze po tematach i ich nie paskudzi, a udziela się w jednym, no, może kilku. Po napisaniu tego pewnie będzie dużo gorzej, ale co tam...

Czy naprawdę to trzeba pisać?? Dziwny jest ten świat.

> Łowca debili

no mnie nie musisz tego tłumaczyć. ja to widzę i rozumiem. chodzi mi o problem moderacji. ja jestem na 100% za. problem moim zdaniem polega na tym, że właściciel tego forum nie widzi takiej potrzeby i chyba ma wogóle to forum i nas wszystkich głęboko.... dla mnie smutne jest to, że nie widać, póki co, szans na przejęcie forum przez osobę / firmę, której by zależało...

co do moderacji jeszcze, to zaraz odezwą się pewnie krzyki i lamenty, że nie będzie można pisać, co się chce, że cenzura, że tendencyjne banowania itd... no i najgłośniej będzie krzyczał ten właśnie... bzdury. na tym nie polega moderacja. mogę coś powiedzieć na ten temat, ponieważ akurat mój brat jest moderatorem na jadnym z największych i najlepiej rozwijającym się polskim forum. widzę z bliska i "od kuchni" na czym moderacja polega i jak to działa. wszystie te zarzuty to bzdury pisane przez osoby, które preferują wolną amerykankę, kapiele w gównie, pisanie nie na temat (na tematy różne jest bocznica) itd... koszmar... i przez coś takiego właśnie dział STEREO, to tak naprawdę BOCZNICA - w kiepskim wydaniu, bo można się przykładowo pomawiać o co się chce do woli...

BUAHAHAHAHA - no muszę to tutaj napisać, bo niby gdzie indziej. no i mam nadzieję, że Łowca nie postanowi mnie zbanować, jak to Senicz uczynił. a dokładnie, to zostałem zbanowany w wątku

STEREO / Temat nr 37939 Konkurs

po ukazaniu się mojego pierwszego wpisu w tym wątku,

cytuję:

> ARGOS (pozdrowienia z mokrej Bydzi - będę musial wpaść posłuchać zestawów, póki co, Minima Audio nie zachwyca raczej :-) i reszta

podpisuję się pod apelem ARGOSa i wklejam go w moim poście, cytat:

11 zablokowanych! LOL! Komuna normalnie...

APEL DO LUKARA - USUŃ PROSZĘ MOŻLIWOŚĆ BLOKOWANIA WPISÓW BO TO NICZEGO NIE WNOSI, POZIOM KULTURY WCALE NIE WZRÓSŁ, ZA TO NIEKTÓRZY DOSTALI WSPANIAŁE NARZĘDZIE DO LANSOWANIA SIĘ, JAK KTOŚ WYRAŻA WĄTPLIWOSCI TO CIACH, ZAMKNIE MU SIĘ GĘBĘ, BO PO CO WDAWAĆ SIĘ W Z GÓRY PRZEGRANE DYSKUSJE. Większość ludzi korzsta z głową i z wyczuciem z tej opcji, ale zaobserwowalem już kilka przypadków, gdzie autor wątku zwyczajnie nie mial argumentow, żeby udowodnic swoje racje i załatwiał sprawę blokadą, a ten konkretny to już szczyt bezczelności.

koniec cytatu. LOL!

koniec cytatu

LOL - ale paranoja się tu robi. tak to jest, jak każdy jestem moderatorem. i robi to Senicz, który tak zaciekle broni obecnego stanu rzeczy - braku oficjalnej moderacji. w jego wątku zbanowanych jest 15 osób. to chyba rekord. ten, który jest za pełną wolną amerykanką i UPRem...

czy ktoś dołącza się do apelu ARGOSa ??

panowie, chce się wam tak pisać, tworzyć takie wątki, poświęcać czas na czytanie. był pokaz senicza, kto był ciekawy - posłuchał, kto nie był ciekawy - nie posłuchał. po co bic pianę. zagrało, niezagrało. senicz dobry, senicz zły. kogo to interesuje? was?

Gość rochu

(Konto usunięte)

parmenides>

Nie czytałeś? Chcieliśmy zorganizować odsłuch Mistrzowi.

Było zaproszenie do Krakowa, deklaracja pokrycia kosztów Seniczowi.

I co? I g..o. Mistrz wykpił sie sianem (słomą).

senicz: moj sprzet bedzie niajlepszy na swiecie! Ludzi co go słuchali stali i klaskali. Taki dzwiek popamietacie do konca.

Wystarczylo podpiac moj bufor lampowy. Super!

Cud miód i orzeszki...

Po krytyce, odsłuchu:

Podłoga sie przyczynila, ale mój odtwarzacz jest i tak najlepszy. Czym wy sie zachwycacie. I argumenty wyssane z palca, a właściwie ich brak.

Dalsza nasza krytyka (czyli prawda):

senicz: Lampy tracily emisje i dlatego bas byl taki kiepski. (to było najlepsze - gwałtowna zmiana zdania)

dalej: W czasie spotkania cedecznego urzadzimy symboliczny pogrzeb lampy. Ta data bedzie okraslala koniec kariery lamp w sprzecie audio.

Konkluzja: my normalni, senicz chory - senicz nieuk - senicz głupek... i basta!

>depawelo

Oczywiście że nie zamierzam Ciebie zabanować. Wątek powstał jako odpowiedź na działalność psychola ksywka "senicz". To co ten człowiek wyprawia tutaj to jakaś paranoja. Ostatni wynalazek - zerżnięcie forumowego wzmacniacza konwersji I/U i wsadzenie do śmietnikowego marantza zamiast lamp i organizowanie hucpy.

ARGOS dalej w wątku "Konkurs"nie ma bana, wszystko więc jest zgodne z podaną wcześniej przeze mnie definicją. To wszystko nie jest śmieszne, to zwykłe szmaciarstwo.

Bardzo cenię inteligentnych ludzi, natomiast szmaciarstwa, szczeniactwa, taniego cwaniactwa i sposobu zachowania godnego budki z piwem - nie. Dlatego lancaster dostał bana, prawdopodobnie taki los spotka cały "senicz team", ale najpierw niech sobie "ciekawie" popiszą. Z całej czeredki wykluczam szwagiero, okazał się być bardzo inteligentnym człowiekiem, umiał złapać perspektywę, może tutaj pisać co tylko mu się żywnie podoba. Jeśli oczywiście będzie chciał:)

Lancaster, radzę, licz się ze słowami ponieważ mimo że zachowujesz się jak szczeniak nie zrobiłeś tego nieświadomie, dobra rada.

Tolerowanie wątków senicza w działce stereo, a nie DIY, jest skandalem, świadczącym, że prowadzący forum stosuje różne miary dla różnych użytkowników. Dlatego, w tym konkretnym wypadku, Łowca Deibili ma absolutną rację, pomimo pewnej drastyczności działań.

O czym tak głośno gdaczecie - kury klawiatury ?

Kogo dzisiaj usiłujecie zadziobać ?

Moze sami byście coś wymysliły - kurze muszczki ?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gdzie WASZE jaja ?!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzieci niech sobie tu popiszą i powklejają co nieco, a ja przekopiuję:

Wątek powstał jako odpowiedź na działalność psychola ksywka "senicz". To co ten człowiek wyprawia tutaj to jakaś paranoja. Ostatni wynalazek - zerżnięcie forumowego wzmacniacza konwersji I/U i wsadzenie do śmietnikowego marantza zamiast lamp i organizowanie hucpy.

ARGOS dalej w wątku "Konkurs"nie ma bana, wszystko więc jest zgodne z podaną wcześniej przeze mnie definicją. To wszystko nie jest śmieszne, to zwykłe szmaciarstwo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.