Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs wersja niemoderowana senicz won!

łowca debili

Rekomendowane odpowiedzi

co to za pieprzenie, ze nie moderowana jak sa bany? z utesknieniem czekan na nastepne pomysly naszego milosciwie panujacego....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Qubric ma bana.

z regulaminu:

# Administratorem oraz właścicielem forum jest Lukar. Użytkownicy forum mają możliwość zgłaszania wpisów do moderacji, natomiast tylko Administrator ma możliwość usuwania/zamykania wpisów, tematów, banowania użytkowników. Należy także pamiętać, że Administrator to też człowiek i nie może 24 godziny na dobę śledzić forum - możliwe są opóźnienia w reakcji, zazwyczaj nie dłuższe niż kilka godzin.

koniec cytatu.

no tak, to się nie da. na takie forum powinno być przynajmniej 6 modków oraz ściśle określone zasady, wątek "o moderatorach", wtedy Lukar nie musi nawet próbować opanować forum, a jedynie kilku moderatorów.

a tak, to jest, jak jest. moderator jest jeden i jednocześnie każdy jest moderatorem.

Nie będzie Nam jakiś dziko żyjący cudak...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...dyktować jak mamy gdakać !

Nam - hodowlanym !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

stat: 811 / 2489 / 0

27 Lis 2007, 13:05

depawelo, gadales kiedys z obrazem?

masz namyśli Lukara ?

nie mam nic przeciwko temu, żebyś był kandydatem na moderatora. i żebyś był moderatorem też nie mam. na normalnych forach rozpisuje się konkurs, każdy może wziąć udział. moderatorów też obowiązują pewne reguły, byle były jasno sprecyzowane. Obecnie największym polskim forum jest bodajże Budo.pl. na nim jest typowa moderatorka i nikt nie czuje się ograniczany w wypowiedziach. wszystko ma swoje miejsce, są tematy merytoryczne, tematy o modkach, o gównach. i o to tutaj chodzi, żeby wszystko było na właściwym miejscu, bo u nas obecnie mamy dwie bocznice, z których tą naprawdę zabawną i fajną jest STEREO, szkoda tylko, że w związku z tym nie mamy już prawdziwego działu STEREO.

folab

o mnie | ignoruj | PW

stat: 34 / 19 / 0

27 Lis 2007, 13:46

O co chodzi z tym seniczem ? pisze dziwne rzeczy,ale jak to jest coś dobrego ,albo złego zrobił ? Ktos słuchał ?

NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁ. nie na tym problem polega i nie chodzi o to, czy jego sprzęt gra, czy nie gra.

>Łowco

Osobiście nie widzę sensu i celu powstania tego wątku, oprócz takiego, że to Ty możesz nim zarządzać, natomiast w wątku o Prezentacji Senicza na AS zostałeś zbanowany, w związku z tym stworzyłeś nowy wątek o Seniczu, żebyś również Ty się w nim nadal wypowiadał.

Rozumiem, że utworzenie go jest apelem w stronę Lukara, natomiast wydaje mi się, że do Lukara można wysłać wiadomość zawierającą swoje uwagi i propozycje, możesz również zebrać grupę osób, które mają podobne zdanie do Ciebie i zorganizować jakąś grupową prośbę do administratora. Natomiast stworzenie tego wątku, jak i wielu innych wokół tego samego tematu powiększa jedynie śmietnik na forum. Niedługo wszyscy zaczną masowo zakładać wątki na ten sam temat, po to tylko, żeby być w nich swoistym "moderatorem", autorzy wątków zabanują resztę użytkowników, którzy im nie pasują, Ci użytkownicy stworzą własne wątki, gdzie zabanują tych, którzy ich zabanowalui w swoich wątkach... i każdy będzie się wypowiadał w swoim z np. odnośnikiem do kogo jest odpowiedź z którego wątku - to będzie dobra łamigłówka i zabawa w bieganie od jednego wątku do drugiego ;) Forum stanie się zupełnie nieczytelne i stracimy na tym wszyscy.

Dzięki za uwagę - więcej w tym wątku pisać nie zamierzam!

Pozdrawiam,

>szwagiero, dlaczego ten wątek powstał jest napisane prosto i do bólu powyżej, ale masz prawo pisać co chcesz. Zastanów się tylko jak twój ulubieniec przyczynił się do "czytelności" forum, hmm?

Z tego co zrozumiałem, tobie na forum przeszkadza... forum:) To trochę dziwne:) Wolisz tablice ogłoszeń i piepszenie senicza? Załóż mu bloga.

THAT IS THE POINT !

właśnie chodzi o to, żeby wszystko było na swoim miejscu. wydaje mi się, że warto byłoby powrócić do tematu moderacji, ale powrócić w innym wydaniu jak to bywało do tej pory. przede wszystkim należy skorzystać z gotowych wzorców z innych liczących się forów. one rozwijają się tylko dzięki moderacji. to i tak cud, że nasze forum wogóle cokolwiek prezentuje przy takiej wolnej amerykance. uważam, że należałoby zacząć od założenia wątku w tym celu, no i konieczna jest obecność Lukara.

>Łowca debili, 27 Lis 2007, 14:26

I teraz zaczniemy dyskusję na nowo tutaj? ;) OK, jak dyskusja będzie na poziomie, to mogę się przyłączyć.

Po pierwsze - nie wiem po czym wnioskujesz, że Senicz jest moim ulubieńcem, to że bronię jego sprzętu, wcale tego nie oznacza! Pisałem już wielokrotnie, że mam na temat jego sprzętu inne zdanie niż powiedzmy większość osób, które go słuchała, oczywiście mam również inne zdanie od tych, którzy go w ogóle nie słuchali. Człowieka poznałem osobiście i bardziej miarodajne jest dla mnie tamto wrażenie, jakie na mnie wywarł - pisałem już, że na forum wszyscy przybierają pozy i zakładają maski.

Co do jego wypowiedzi na forum jestem po prostu neutralny, gdyby mnóstwo osób nie rozpoczęło samonapędzającej się machiny, gdzie jeden chce drugiego przekrzyczeć, jedni plują na drugich, wszyscy próbują przedstawić tylko swoje zdanie za jedynie słuszne + wszyscy próbują udowodnić, kto jest bardziej elokwentny i dowcipny to zaręczam, że śmietnika by nie było.

Uważasz nadal, że to tylko i wyłącznie Senicz zrobił tutaj taki "burdel" i tylko on jest powodem tego stanu rzeczy? Jeśli tak, to według mnie się mylisz.

Jeśli zrozumiałeś, że na forum przeszkadza mi... forum - przeczytaj jeszcze raz mój wpis!

Bloga nie zamierzam nikomu zakładać, każdy radzi sobie sam jak może i może daj już spokój z tym płytkim szufladkowaniem ludzi na obrońców i atakujących Senicza, bo to jest trochę dziecinne - widzisz, że ktoś broni czegokolwiek co jest związane z Seniczem to od razu włącza Ci się czerwone światełko i wrzucasz kogoś do jednego worka, nie analizując w zaślepieniu wielu rzeczy. To tak jak ze sprzętem Senicza - ktoś poczytał na forum wpisy autora jak i ludzi, którzy krytykowali jego system i natychmiast nie mając własnego zdania jedzie równo z ocenami i mieszaniem z błotem tego sprzętu - dla nich to jest z góry ujmując nic nie warte i to wszystko bez wyjątku, co zrobił Senicz. Czy wrzucając do jednego worka wszystko biorą też pod uwagę takiego Sławka, którego słuchało kilka osób i żadna z nich nie skrytykowała - wiem, to pewnie spisek wielbicieli Senicza - jeśli komuś wygodniej tak myśleć, to bardzo proszę.

to może być dobre. ale ostatecznie problem moderacji i tak pozostanie. zresztą ja uważam, że Senicz może nawet zostać. tylko niech się trzyma bocznicy, w ostateczności swoich wątków.

szwagiero, dyskusja rozumiana w ten sposób jak proponujesz jest nieporozumieniem, chyba że lubisz jak lancaster - "masło maślane" albo jak w przedszkolu. Wszystko już było, człowiek inteligentny sam wyciągnie wnioski. Debil z resztą też, tylko że inne:))

Seniczowy sprzęt grał jak Altusy i podobna im elektronika za Gierka - żenada. Jeśli tego nie rozumiesz, nie mamy o czym rozmawiać, to nie ma sensu. Pominę milczeniem super-wzmacniacz słuchawkowy bo słuchało go kilku, a poza tym niespecjalnie pewne jest, że to co on ma w środku jest senicza. I w ogóle nie wiadomo czy istnieje:)) Pozostało tylko nabijanie bębenka i oszołomstwo.

>_WILU_ Ale jakie pisemko? Po co? Liczą się fruwające banerki i gawiedź a tę ściąga oszołom, poza tym to forum Lukara, wszystko jest OK!

>Łowca

Jeśli jest nieporozumieniem to faktycznie nie mamy o czym dyskutować.

Argumenty w stylu "nie wiadomo co jest w środku i czy to jest Senicza" został już przedyskutowane tak jak reszta rzeczy w wiadomym wątku - argument jest bezsensowny! Jeśli stawiasz na równi Altusy + elektronikę z czasów PRL i sprzęt Senicza to rzeczywiście nie mamy o czym gadać, tym bardziej, że nie masz pojęcia jak to brzmi w normalnych warunkach. Przynieś może następnym razem Altusy i Diorę na AS w celu konfrontacji.

Miałem pisać dalej ale chyba faktycznie nie ma sensu.

Pozdrawiam,

> Łowca debili

jeśli przyjąć to, co napisałeś wyżej, że tak musi być i nie da się nic zrobić, to właściwie nie ma szans na poprawę sytuacji i czy wtedy taka dyskusja ma sens ???

a w sumie poszedł se-nicz na bocznice założył se-nicz swój własny ale ciasny wątek to niech se-nicz tam pisze i gada sam do siebie, może teraz się stereo wyfiltruje od niego ! najważniejsze żeby mu nie odpisywać choć sam nie mogę się powstrzymać :P...już mam skopiowanych parę debilnych jego wpisów, premiera już wkrótce jak zbiorę jeszcze trochę no i nowy nick niezbanowany jest już gotowy :)

>szwagiero

Rozumiem, że senicz to Twój znajomy i z racji powyższego wynikają wszelkie pozytywne wpisy odnośnie jego osoby. Gdybyś zajął pozycję neutralną, zauważyłbyś, że ten facet jawnie naigrywa się z administratora tego forum, plując mu w twarz kilkoma pozbawionymi sensu, idiotycznymi tematami, ulokowanymi specjalnie w niewłaściwej zakładce i traktującymi o rzeczach wyimaginowanych. Zauważ, że "TWÓJ PAN" nie zgodził się na żadne porównania, tudzież nie udostępnił zdjęć swoich urządzeń. Mógłbym to zrozumieć, gdyby senicz był Nelsonem Passem, ale on nie jest nawet Jasiem Fasolą!!! Senicz poniósł sromotną porażkę na AS i nie zmienią tego stanu rzeczy ani Twoje ani żadne inne przychylne wpisy dotyczace jego osoby. Nie muszę też znać Senicza osobiście! Czy Twoim zdaniem należało się bratać z Mao Tse-tungiam ażeby stwierdzić, że z człowiekiem jest coś nie tak? Pewne rzeczy są po prostu oczywiste i nie podlegają analizie. Rozumiem, że próbujecie ratować reputację senicza brandzlując się wszem i wobec wyimaginowanym tajnym "sławkiem". Tylko co z tego, skoro sławka nie ma? Wszelkie urządzenia " sdziełane w chałupie senicza" to seryjne, poskładane do kupy stare firmowe klocki. Senicz o tym wie, dlatego nie godzi się na żadne porównania i zdjęcia. W zasadzie wszyscy o tym wiedzą, prócz Ciebie i obdarzonego niezwykłą inteligencją intuosa. To co wyprawiacie można streścić jednym słowem - żenada!

Szwagiero - starałem się tłumaczyć jak krowie na rowie, mam nadzieję, że coś dotarło do Ciebie, Intuosa nawet nie bio pod uwagę...

Pozdrawiam

> Belial

dokładnie tak jest. czas zrozumieć, że ktoś sobie robi z nas niezłe jaja i przestać brać to bezpośrednio. no, a jeśli to jednak choroba, to tym bardziej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.