Skocz do zawartości
IGNORED

Cała Prawda o Rolandzie :)

odeta

Rekomendowane odpowiedzi

kilka slów od prawdziwej EX Rolanda

Witam wszystkich. Nie mialam zbytnio czasu na zaglebianie sie w ten watek jak i calego forum, ale po tym co przeczytałam...

Kilka sprostowań:

- ex - 2 lata związku i wspólnego zamieszkiwania. Powód rozstania - nasz privat sprawa, prosze nie wnikać.

- brak obecności na AS - musiałam mu odmówić z powodów zawododwych (impreza firmowa) i to przeze mnie nie pojechał/liśmy na AS (ponownie)

- Odeta i cała tam reszta - na pewno nie klon i nie tania prowokacja ze strony Rolanda

- Odetko drogo - pozwól łaskawie, że dodam swoje 3 grosze - nie wiem kim jestes, nie wiem co tu robisz, ale poziom jaki reprezentujesz kwalifikuje sie do poziomu piaskownicy i łopatki. Jestes pusta a słoma ©i z butów wystaje. Masz jakies ale do Sebastiana? Sa telefony, maile i osobista rozmowa. Wyrzucasz wg. ©iebie "brudy jego życia" w celu...? Bo ©ię zostawił, zignorował? Uzywasz do tego forum publicznego? Poznałam kilku z Was drodzy forumowicze a i kilku z Was poznało i mnie ( min. McG. :) ) znam Wasz poziom, zachowanie, klasę... Droga Odetko, możesz tylko marzyć o ich poziomie, poziomie Rolanda i wielu innych, nie wysilaj sie i nie błaźnij...Dorośnij, a jak zmadrzejesz - zacznij pisać madrze. Tyle do Odetki.

A teraz coś ode mnie ws. Rolanda:

- wiem jaki jest, wiem jak potrafi zadręczać sie własnym losem, egzystencją i tym światem - tego nigdy nie będę mogła u niego zrozumieć, ale taka jego specyfika i natura :)

- kwestia dziewczyn - jak pozna wartosciową - będzie z nia, pokocha ją i potrafi sie ustabilizować

- Roland jest wyjatkowo inteligenty -fakt, wrazliwy - fakt, mega wiedza -fakt, dobra praca - fakt, zwykly człowiek bez właściwości wywyższających - fakt, rozczulanie sie nad własna egzystencja -fakt, dobroć - fakt.

- Kwestia "wielkości" Nie wiem co za prostaczka probuje poruszyc ten temat, faktem jest, że mi było wspaniale a tak naprawde technika sie liczy :) Odetko - proszę - nie stawaj sie tu posmiewiskiem i zakoncz ta żalosna grę.

magda

kropeczka, 9 Gru 2007, 21:57

No to cześć Magada. Witamy na forum. :-)

pozdrawiam

Ania z Olsztyna

P.S. Czy ja już pisałam, że mam z Sebastianem dwójkę dzieci ? Czy coś Tobie wspominał na ten temat ?

Możecie szydzić z niego, ze mnie ile chcecie. Moje pojawienie na forum nie jest nowością, zaznaczalam sie skromnie od czasu do czasu. Co do Rolmopsa, Rolanda czy jak go tam zwiecie - jest jaki jest, czasami wygaduje i pisze dziwne (nawet jak dla mnie) rzeczy, ale łaczy go wspolna rzecz z Wami -pasja sluchania muzyki, audiofilizm. Szanuje ten portal i nawet przez taka zwykła, prosta rzezcz należy sie jemu zwykły szacunek, jemu jak i każdemu z Was.

Zachowajcie prosze poziom i nie sprowadzajcie tego forum na dno...

kropeczka, 9 Gru 2007, 22:06

Droga Magdo,

My bardzo lubimy Rolanda :) A co, że pożartować czasami nie można ? :-)

pozdrawiam

Ania z Olsztyna

P.S. Przesyłam Tobie zdjęcie naszych małych bobasów. Prawda, że są podobni do Sebastiana ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.