Skocz do zawartości
IGNORED

Na ile oceniasz Swoją inteligencję ?

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Ale inteligencję ocenia się w skali od 0 do 21! Licząc kodujące ją geny. Od zera do 9 to kompletny matoł. Powyżej zaczyna się człowiek, który coś jarzy, i tak rośnie do mnie więcej 19. Rośnie też poziom odchyłów od normy. Dwudziestka ma już spore kłopoty wynikające z daleko posuniętej ekscentryczności, a 21 z powrotem jest debilem, mimo że w głowie układa zawiłe kosmogonie. Brak mu jednak sprawnego interfejsu, pozwalającego na przekazanie ich światu.

arbuz nie jesteś w stanie mnie sprowokować, śmieszysz mnie jedynie tylko tak na mnie działasz, zresztą nie tylko na mnie, nie wiem dlaczego taki jesteś prawdopodobnie ktoś cię skrzywdził

arbuzMC, 8 Gru 2007, 19:15

>ty buraku

Te zawiłe intelektualne przytyczki.

Ten przenikliwy humorek w wypowiedzi.

Te zdania podwójnie złożone.

Pan arbuzMC ciągle w najwyższej formie.

arbuzMC, 8 Gru 2007, 19:28

>dzięki, Gustaw

>

>pozdrawiam

Nie musi Pan dziękować.

To prawdziwy honor pomagać Panu arbuzowiMC.

całując w rękę, cichy wielbiciel - Gustaw

jestes Gustaw kulturalnym czlowiekiem,

miło, że są jeszcze tacy na forum

ja jestem chamem jak większość mulsów, jarów, chrisów itp. gowna tutaj,

ale jestem od nich lepszy :-)

bo "oni" uwazaja siebie za ...itd.

arbuzMC, 8 Gru 2007, 19:34

>jestes Gustaw kulturalnym czlowiekiem,

>miło, że są jeszcze tacy na forum

>

>ja jestem chamem jak większość mulsów, jarów, chrisów itp. gowna tutaj,

>ale jestem od nich lepszy :-)

>bo "oni" uwazaja siebie za ...itd.

Panie drogi arbuzMC. Trzeba sobie jasno powiedzieć (bez tej skromności), że Pan nie tyle jest "od nich lepszy" ale

Pan jest NAJLEPSZY. Nikt tutaj z forum nie godzien jest Panu sandała zawiązać.

P.S. Co do mojej kultury to mam pytanie Panie arbuzMC. Czy w domowym zaciszu mogę sobie czasami jakieś niekulturalne słowo powiedzić n.p.

kretyn, tłumok, debil, imbecyl, cham i k*tas ?

Tak aby odreagować to podłe forum.

Czy mogę ? Pytam Pana jako autorytetu.

• Redaktorzy

Słowo dawno zasymilowane przez język polski. Podobnie jak inne słowa hebrajskie, np. bachor, albo turecko-arabskie (tytoń). Użyłem go tu ze względu na soczystą adekwatność.

• Redaktorzy

Za późno. Należało to zrobić jakieś dwa lata temu. Obecnie ani lukarowi na tym nie zależy, ani większości starych forumowiczów (tych, co zostali). Natomiast dla wielu atopos jest miłym gościem, który robi sobie jaja na sztywniackim forum, poświęconym niewiadomo czemu (jacyś podstarzali goście w drętwiackich zakładkach coś tam o drutach i światełkach nawijają). Mleko się wylało, jacch. Lata, kiedy to forum było miejscem spotkań lubiących się i szanujących nawzajem kolegów, którzy wymieniali opinie o sprzęcie hi-fi albo mile gawędzili o niezobowiązujących sprawach, a potem spotykali się na piwie, minęły raczej bezpowrotnie.

No i dobrze !

Ile mozna w kółko smędzić o tym durnym sprzęcie ?!

Po co się na siłę lubić i szanować, jak nie ma specjalnie - kogo i - za co ?!

Tylko plotkarze i cioty "miło gawędzą o niezobowiązujących sprawach" !

Dosyć juz takich "przyjemniaczków" !

KRWI ! KRWI !! KRWI !!!

• Redaktorzy

A może, jeśli faktycznie nie ma kogo i za co, to by tak - oddalić się w miejsce, gdzie będzie przyjemniej? Innymi słowy (ujmując rzecz asertywnie), wy***rdalać? Hę?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.