Skocz do zawartości
IGNORED

zawieszenia konta na wp.pl ????

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Dzis miałem dziwna sytuacje...najpierw wyskoczył mi jakiś błąd przy logowaniu na maila wp.pl. Potem po wejściu na konto(udało się) wysłałem dwa maile, ale w miedzyzasie stwierdziłem ze cała zawartosć konta zniknęła...

...teraz przy próbie logowania mam komunikat ze konto zostało zamkniete w trybie administracyjnym .... pogłupieli czy jak ?

Żadnych monitów z wirtualnej(to tak gdybym miał łamać jakis ichni regulamin np.) nigdy nie dostawałem, korespondecja najczęściej na tematy hobbystyczne itp...

co jest grane ?

Próbowałem sie do nich dodzwonić...oczywiście można zapomnieć ze ktoś tam te telefony odbiera...stale zajete...napisałem maila do działu obsługi...może ktos wie co sie mogło stać ?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/38325-zawieszenia-konta-na-wppl/

Wydaje mi się, że wiem, bo spotkało mnie to samo jakieś 2 lata temu :)

Po 2 tygodniach na mojego maila odpowiedzieli. Okazało się, że "łamię regulamin" dokonując zbyt wielu logowań w krótkim odstepie czasowym. Moje konto zostało odblokowane po następnych kilku dniach, a ja zmieniłem w programie pocztowym częstotliwość wysyłania zapytań do ich serwera pocztowego.

Odpowiedź portalu wp sprowadzała się do tego, że moje konto zablokował automat, który podejrzewał istnienie wirusa na moim kompie. Polecono mi sprawdzić sprzęt pod kątem takiego rozsyłającego spam na podstawie ksiązki adresowej paskudztwa.

rekin, no to pewnie bede miał to smo...qrde jacy oni są pomysłowi....może za dużo wejsc na poral maja ?:))))

No nic wyglada że to moze byc to samo co u Ciebie...trzeba sie uzbroic w cierpliwosc...cierpliwosci przybywaj :)

Pozdrawiam

...tak sobie myśle, czy przyczyną zawieszenia konta mogło być przepełnienie pojemności ?

...troche tego ostatnimi czasy przychodziło/wychodziło...

Nie korzystasz z żadnego programu pocztowego?

Jeśli nie, to zacznij - naprawdę ułatwia to korespondencję i automatycznie ściąga maile z serwera kasując je tam.

Przez www obsługuję pocztę tylko na wyjazdach, ale wzbudza to moją odrazę ;)

rekin

konta free nie sa zbyt przyjazne dla uzytkownika,ale wpierw powinienes dostac upomnienie tak kiedys było w regulaminach ale teraz jak ludzie maja po kilkanascie kont to pewnie nikt juz sie nie patyczkuje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Lancasterze gwarantuję Ci iż to nie będzie ostatni raz : )

U nas na studiach mieliśmy pocztę naszego roku (30 osób) założoną na wp.pl Miała ona służyć komunikacji, uploadowi planów zajęć, ściąg etc. Pocztę zawiesili chyba ze 5 razy traktując konto jako "nadawca spamu/p2m" teraz wszystko dzieła pod google gropus i jest cacy, ale nie oto tu chodzi bo wp.pl powinno sobie chyba wrzucić na luz, a Tobie polecam przerzucić się na "NORMALNYĄ" pocztę : )

Pozdrawaim : )

To samo spotkało mnie dzisiaj.Na koncie masa wiadomości na które czekałem a ci kretyni sobie blokują.Dlatego pożegnałem się z tymi badziewiakami raz na zawsze i założyłem nowe i szybsze gdzie indziej.

A oto ich odpowiedź którą wusyłają do zdenerwowanych użytkowników:

"Konto zostalo zablokowane za przekroczenie godzinowego limitu na wysylanie maile. Obecny limit wynosi 750 wiadomosci na godzine. Mail wyslany do wielu Uzytkownikow (np. 50), mnozony jest przez ilosc odbiorcow. Jesli mail uznany zostanie za spam wowczas traktoway jest jak wyslanie 5 wiadomosci (mnoznik 5). Wprowadzenie ograniczenia ma na celu wyeliminowania sytuacji, w ktorej konta WP sa uzywane do spamowania przez Spamerow oraz roboty spamujace. Aby sytuacja sie nie powtorzyla prosze stosowac sie do limitow. Konto zostalo odblokowane."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.