Skocz do zawartości
IGNORED

vlad, senicz itd., czas na secesję?

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich!

jak w temacie

zastanawiam się czy nie wypadałoby się wynieść stąd i założyć nowego forum

to zostawić pasożytom, które je toczą (vide tytuł wątku)

skoro administratorowi nie przeszkadza ten chlew, cóż - przekleństwo komercji - tym więcej zarabia na reklamach im więcej jest odsłon a pasożyty nabijają liczniki

ile to może kosztować?

może byłby sens zrobić zrzutę, abonament miesięczny, płacisz - możesz pisać

na nowym forum tylko tematy audio, ścisła moderacja, chamstwo kasowane, ale bez sądów kapturowych, które tu miały swój epizod - wszystko przejrzyście

ile to mogłoby kosztować?

najwyżej moglibyśmy się obyć bez wklejania obrazków

gdyby kasować "seniczów" i "vladów" to może byłoby nas stać na potrzebne miejsce na serwerze

co Wy na to?

czy zebrałaby się grupa zainteresowanych na tyle duża żeby to finansowo było do zrobienia?

pozdrawiam!

graaf

https://www.audiostereo.pl/topic/38351-vlad-senicz-itd-czas-na-secesj%C4%99/

Ja wierzę , że to forum jeszcze sie wyprostuje. Jestem tylko za moderacją i banowaniem delikwentów we własnych wątkach(co działa) .

Co do składek , to czemu nie , ale tworzenie nowego forum ...może być ciezko , tu dochodzą jeszcze ludzkie przyzwyczajenia , a to druga natura człowieka.

To tak na chłodno , ale idea kusząca.

Re: marko3T, 11 Gru 2007, 11:31

>Ja wierzę , że to forum jeszcze sie wyprostuje. Jestem tylko za moderacją i banowaniem delikwentów

>we własnych wątkach(co działa) .

blokowanie działa, ale jest mechanizmem połowicznym bo służy także ludziom, którzy byliby dawno zbanowani gdyby działała moderacja z regulamin cokolwiek znaczył :-(

a moderacja nie działa a regulamin jest tylko obiektem kpin

>Co do składek , to czemu nie , ale tworzenie nowego forum ...może być ciezko , tu dochodzą jeszcze

>ludzkie przyzwyczajenia , a to druga natura człowieka.

jeśli się zbierze wystarczająca liczba tutejszych bywalców to jest IMHO do zrobienia, choć nie będzie łatwe - ale nic co dobre nie przychodzi łatwo! :-)

>To tak na chłodno , ale idea kusząca.

dobre wieści - jest już positive feedback!

okazało się, że nie tylko mnie takie refleksje naszły, niektórych nawet wsześniej i już coś się szykuje! :-)

pozdrowienia!

Graaf o co CI chodzi?

W czym Ci przeszkadza Vlad?

Spontanicznie tylko zdarza mu sie zagladnac na stereo, na bocznicy zaklada watki ktorych wcale nie musisz czytac(podpowiem nawet- masz opcje ignora!!!).

Caly czas chowasz uraze, bo ten podstarzaly Pan zjadl Cie intelektualnie?

Malo tego, uwazam, ze to Ty powinienes zostac zbanowany i usuniety z audiostereo. Pamietasz chyba, jak na rowni z jacchem siales oszczerstwa na temat Vlada o pedofilii itp. A teraz obludnie proponujesz zalozenie nowego forum??

Re: narsiltm, 11 Gru 2007, 11:41

>Graaf o co CI chodzi?

>W czym Ci przeszkadza Vlad?

ja nie lubię pasożytów, które swoimi odchodami brudzą przestrzeń wokół mnie, gdzie spotykam się z przyjaciółmi pogadać na interesujace nas tematy

a o co chodzi tobie narsiltm?

w tym rzecz - O CO CHODZI TOBIE?

po co się zalogowałeś na to forum? na jakich zakładkach piszesz? jaki procent twoich wpisów jest poza bocznicą i na jakiś konkrenty temat audio?

>Caly czas chowasz uraze, bo ten podstarzaly Pan zjadl Cie intelektualnie?

? masz omamy?

zajrzyj do wątków typu "pytania do vlada", zapytaj innych forumowiczów, którzy się tam pochylili nad vladziem

"zjadł intelektualnie" :-))

>Malo tego, uwazam, ze to Ty powinienes zostac zbanowany i usuniety z audiostereo. Pamietasz chyba,

>jak na rowni z jacchem siales oszczerstwa na temat Vlada o pedofilii itp. A teraz obludnie

>proponujesz zalozenie nowego forum??

ewidentnie masz omamy, ani słowa nie napisałem nigdzie o żadnej vladziowej pedofilii, chyba że masz na myśli jedną prześmiewczą uwagę której najwyraźniej nie zrozumiałeś

jesteś chory narsiltm, czas do lekarza

narsiltm, sorio ?

O założeniu nowego forum pomyslałem juz jakis czas temu...mam w tej chwili w tematah ignorowanych kilkadziesiat szt. Najcześciej personalne, lub inne bez sensu zasmieajace...

To miało byc chyab forum o tematyce stereo ?

Jak tak to ma wygladać i pełne fe, to moze zaprosić na forum z 200-tu takich ekscentryków produkujących po 50 wtków w tygodnu o tematyce: "co słychac ?" ?

Lukar powinien otorzyc nowe zakłąki : Vlad i senicz...bo istniejace są dla nich za małe :)

...a banowanie jak najbardziej...ale z watki/wpisy personalne, chamskie zaczepki itp .... lipa.

Pozdrawiam

pa!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

należy mieć nadzieję, że tym razem na stałe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Serio, serio drogi Graafie.

1. Dlaczego wrzucasz Vlada i Senicza do jednego worka? Chyba stac Cie na bardziej wyszukane zabiegi niz takie uogolnienia?

2."To miało byc chyab forum o tematyce stereo ?" I jest, pisanie na bocznicy nie zmienia charakteru calego forum!

3."..a banowanie jak najbardziej...ale z watki/wpisy personalne, chamskie zaczepki itp .... lipa.". Myslisz, ze nazywanie kogos czerwonym ksieciem, menelem, pedofilem a jego ojca ubekiem kwalifikuje sie juz na dozywotniego bana???

Pozdrawiam.

graaf jak dotad mialem jeden tylko wpis w temacie o seniczu i jego prezentacji. siedze sobie spokojnie w analogu glownie, czasami czytam i popisuje w stereo i innych zakladkach.opgraniczam to bo przeszedlem juz czas buntu i wojen forumowych na innych portalach, niekoniecznie audio.

ty jednak sprawiles cos niezwyklego.

zmusiles mnie do napisania drugiego postu w kwestii twojej antypatii do senicza.

a mianowicie chcialem ci tylko powiedziec ze

nie znam cie i nie za bardzo wiem czemu tak nienawidzisz senicza ale to ty i tylko wylacznie ty na chwile obecna

robisz tak wielkie zamieszanie w tym temacie.

oczywiscie forum zyje i z tym bo stanowi to jakies 5% tematow ogolnie, ale nie rozumiem jednego :

ile jadu w sobie nosisz zeby wyprawiac takie bezecenstwa w tylu watkach ?

widze twoje wpisy i w 60% roznych watkow zawsze wspominasz senicza.

ten czlowiek jest wielkie w swojej cierpliwosci ignorancji wobec twoich ciaglych, niczym nie usprawiedliwionych przytykow.

mam dosc patrzenia jak bez przerwy skacze ci gula i nie dajesz calemu forum spokoju tylko wszem i wobec oglaszasz ze ty kogos tak a siak nienawidzisz.to twoja sprawa, twoj problem i radz sobie z nim sam.

swiat nie jest tylko dla ciebie, a to forum tym bardziej.

mysle ze po prostu przegiales pale.

zglaszam twoje konto do moderacji / usuniecia, wedle sugestii lukara.mam nadzieje ze podejmie stosowne kroki.

bede to robil dopoki nie zareaguje wiec badz pewien ze jakies konsekwencje beda na rzeczy, badz co badz lukar to nie bot.

nie bierz tego do siebie, nie znam cie i pewnie fajnie by sie z toba gadalo w tzw. "realu" ale juz po prostu nie moge patrzec na to co wyprawiasz.

pozdrawiam.

Re: narsiltm, 11 Gru 2007, 12:24

>Serio, serio drogi Graafie.

to lancaster pisał "serio"

czy ty w ogóle kontaktujesz?

może spróbujesz odpowiedzieć na moje pytanie o co ci chodzi?

>1. Dlaczego wrzucasz Vlada i Senicza do jednego worka? Chyba stac Cie na bardziej wyszukane zabiegi

>niz takie uogolnienia?

zapytaj o senicza na elektrodzie albo o atoposa na audio21

socjopatyczny pasożyt to socjopatyczny pasożyt

>2."To miało byc chyab forum o tematyce stereo ?" I jest, pisanie na bocznicy nie zmienia charakteru

>calego forum!

to jest bocznica forum audio a nie bocznica jakiegokolwiek forum

vlad zresztą robi swój chlew wszędzie - teraz się szczyci chlewen jaki zrobił na forum audio21

ewidentnie chory człowiek

>3."..a banowanie jak najbardziej...ale z watki/wpisy personalne, chamskie zaczepki itp .... lipa.".

>Myslisz, ze nazywanie kogos czerwonym ksieciem, menelem, pedofilem a jego ojca ubekiem kwalifikuje

>sie juz na dozywotniego bana???

a myślałem że chodziło o pedofilię?

wpisy, do których się odnosiłeś to była typowa vladziowa "ironia"

nic nie rozumiesz - jesteś jak dziecko, które krzyczy - "tatusiu nie krzywdź mamusi"

żenada

pisz do admina może mnie zbanuje dożywotnio - płakać nie będę :-))

pętaki

Lancaster sorki za pomylenie Ciebie z Graafikiem.

Graafiku juz bylem w tym tygodniu u psychiatry, wszystko idzie swietnie.

Co do obsrywania... zamiast odpowiadac w logiczny sposob zaczynasz sie unosic. Moze dac Ci kontakt do swietnego lekarza? Nazywa sie Dudek i spec z niego jakich malo, moze bedzie w stanie Ci pomoc.

>ewidentnie masz omamy, ani słowa nie napisałem nigdzie o żadnej vladziowej pedofilii, chyba że masz na myśli jedną prześmiewczą uwagę której najwyraźniej nie zrozumiałeś

Oczywiscie, ze napisales. Twoja wypowiedz zrozumialem chyba lepiej od Ciebie, zabawne.

>każdemu takie towarzystwo na jakie zasługuje

>ja tam płakał nie będę :-))

Bingo! Nie zaslugujesz na jego towarzystwo, podobnie jak i na moje!

Bye, Bye...

Re: shukenja, 11 Gru 2007, 12:26

jesteś tu od 125 dni

proste pytanie - co ty wiesz o 60% moich wpisów?

czy nie widzisz jakim jesteś baranem pisząc coś takiego?

>nie za bardzo wiem czemu tak nienawidzisz senicza

nic nie rozumiesz, ja mu współczuję

>mysle ze po prostu przegiales pale.

>

>zglaszam twoje konto do moderacji / usuniecia, wedle sugestii lukara.mam nadzieje ze podejmie

>stosowne kroki.

>bede to robil dopoki nie zareaguje wiec badz pewien ze jakies konsekwencje beda na rzeczy, badz co

>badz lukar to nie bot.

wspaniale - zgłaszaj mnie do moderacji - marzę o tym, żeby mnie zbanowały z tego forum takie barany jak ty! :-))

a potem może się zapoznać z tymi 60% moich wpisów

co za matoły...

dno

Re: narsiltm, 11 Gru 2007, 12:32

>Oczywiscie, ze napisales. Twoja wypowiedz zrozumialem chyba lepiej od Ciebie, zabawne.

masz omamy

rozumiem, że nie ma sensu w tej sytuacji czekć, że odpowiesz na moje pytania

>Bingo! Nie zaslugujesz na jego towarzystwo, podobnie jak i na moje!

dokładnie! nie zasługuję na takie poniżenie! o to właśnie mi chodzi!

wolę towarzystwo takie jak Lancaster

>Bye, Bye...

to nie takie proste - proś administratora o dożywotniego bana dla mnie baranie

graaf, 11 Gru 2007, 11:04

>jak w temacie

>

>zastanawiam się czy nie wypadałoby się wynieść stąd i założyć nowego forum

>

>to zostawić pasożytom, które je toczą (vide tytuł wątku)

>graaf

"Nie podoba mi się,że Jacek i Włodek też się tu bawią dlatego zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy.

Kto ze mną ?!"

dzieci w piaskownicy tak się zachowują :-)

jak jesteś poważny facet to załóż to płatne forum i spróbuj ściągnąć sobie podobnych.

ilu Was będzie 2, 3, 5?

w Polsce jedno (och! pardon półtora forum) o tej tematyce wystarczy.

od czytania ciekawych(!) tematów to są fora anglojęzyczne. tam treść jak i poziom dyskusji są odpowiednie.

tu się zabija czas.

>wpisy, do których się odnosiłeś to była typowa vladziowa "ironia"

>nic nie rozumiesz - jesteś jak dziecko, które krzyczy - "tatusiu nie krzywdź mamusi"

Mylisz sie, to byla nedzna proba nasladowania vladziowej "ironii". Jak juz pisalem rozumiem to wszystko lepiej od Ciebie.

>>Myslisz, ze nazywanie kogos czerwonym ksieciem, menelem, pedofilem a jego ojca ubekiem kwalifikuje

>>sie juz na dozywotniego bana???

>

>a myślałem że chodziło o pedofilię?

Przeczytaj jeszcze raz panie madralinski. Widac za malo myslales, kiedy to pisales.

O co mi chodzi???

Juz kiedys odpowiedzialem Ci na to pytanie. Nie chce, zeby ludzie podkladali(jak Ty) swinie innym. Nienawidze oszczerstwa, cynizmu i obludy.

graafie.

odpisze ci po raz trzeci pomimo nieuzasadnionych wyzwisk.

tak zarejestrowalem sie 125 dni temu. nie wiem co to ma do rzeczy.

tak, 60% twoich wpiwos ktore widze dotycza tej opisanej przeze mnie dziecinnej agresji.

rozumiem ze wspolczucie okazujesz poprzez oznajmianie swiatu wszem i wobec jak twoje ego cierpi.

czy jestem dla ciebie baranem, czy koza czy swistakiem wysokogorskim to nie zmienia faktu ze zrobie to co napisalem.

mysle ze nie ma powodu pisac do siebie niczego wiecej, temat uznaje za zamkniety.

gdybys jednak pienil sie dalej, oswiadczam wszem i wobec ze pozwalam ci poulzywac sobie wobec mojej

osoby jeszcze troche. masz moje przyzwolenie na stek wyzwisk pod spodem - ilosc i jakosc wedle uznania.

jednoczesnie pozdrawiam, zegnam i zycze powodzenia.

Graafciu dawaj dalej, dostaniesz bana moze cie zmobilizuje do spakowania szmat, wziecia dupy w troki i opuszczenia tego szanownego forum. Nie zapomnij zabrac podobnego sobie towarzystwa(Lancastera zostaw). Bedzie bardzo milo.

Re: kubedes, 11 Gru 2007, 12:42

>dzieci w piaskownicy tak się zachowują :-)

dokładnie - nie interesują mnie piaskownice i do kolejnej piaskownicy nie wejdę

>jak jesteś poważny facet to załóż to płatne forum i spróbuj ściągnąć sobie podobnych.

a jak myślisz - dlaczego ten wątek?

dlatego, że po PW i mailach mógłbym przeoczyć jakichś zainteresowanych

mam już pozytywny odzew, jest więcej dorosłych którym już ta piaskownica jaką się stało audiostereo przeszkadza

>ilu Was będzie 2, 3, 5?

wolę jakość a nie ilość - dorośli tak mają

>w Polsce jedno (och! pardon półtora forum) o tej tematyce wystarczy.

>od czytania ciekawych(!) tematów to są fora anglojęzyczne. tam treść jak i poziom dyskusji są

>odpowiednie.

po polsku nie mogą? takie twoje "zaściankowe credo"?

szkoda, że obrażasz dziesiątki ludzi, którzy jednak coś sensownego na tym forum pisali i czasem jeszcze pisują

>tu się zabija czas.

no to miłego zabijania z seniczem i vladem :-))

foremki macie?

mogę wam podesłać po mojej córeczce

współczuję

get a life kubedes! nie będziesz musiał tu czasu "zabijać" bo czas będzie twoim przyjacielem

Re: shukenja, 11 Gru 2007, 12:43

>tak zarejestrowalem sie 125 dni temu. nie wiem co to ma do rzeczy.

to że gówno wiesz o 60% moich wpisów

>tak, 60% twoich wpiwos ktore widze

aha, komentujesz to co "widzisz" :-))

a z wyszukiwarki ani z profili korzystać nie potrafisz?

>rozumiem ze wspolczucie okazujesz poprzez oznajmianie swiatu wszem i wobec jak twoje ego cierpi.

tak - cierpię jak widzę ten syf

>czy jestem dla ciebie baranem, czy koza czy swistakiem wysokogorskim to nie zmienia faktu ze zrobie

>to co napisalem.

bardzo dobrze, zrób to

i nie zmieni to faktu, że tylko baran mógł napisać, że w 60% moich wpisów "zieję nienawiściąś do senicza"

>gdybys jednak pienil sie dalej, oswiadczam wszem i wobec ze pozwalam ci poulzywac sobie wobec mojej

>osoby jeszcze troche. masz moje przyzwolenie na stek wyzwisk pod spodem - ilosc i jakosc wedle

>uznania.

mam nadzieję, że cię nie zaboli jeśli nie będę już ci poświęcał uwagi

>jednoczesnie pozdrawiam, zegnam i zycze powodzenia.

wzajemnie!

narsiltm

"2."To miało byc chyab forum o tematyce stereo ?" I jest, pisanie na bocznicy nie zmienia charakteru calego forum!"

A teraz looknij na boordello w seeo...już nawet pojawił sie pierwsy watek sponsorowany o charakterze personalnym...ja pierdziele...

• Redaktorzy

"Pa ra no ja..." (P.Fronczewski w kabarecie O. Lipińskiej)

Graaf, za późno na konstruktywne wątki z podobnymi propozycjami. Za dużo złej krwi poszło, a i ty się do tego przyczyniłeś. Ja tam cie toleruję, ale jak widzisz, u niektórych nie masz posłuchu. Se la wi.

• 3 miesiące później...
  • 10 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.