Skocz do zawartości
IGNORED

Boże Narodzenie - Zupełnie Swieża Fikcja

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

ON wystawia nas ciagle na próby, nikt nie mówił, ze bedzie lekko łatwo i przyjemnie ale będzie. Tu i teraz zbyt pochopnie to mozesz tylko nabawic sie wiecej cierpienia lub zwątpić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Camle i kolekcjoner sa zbyt inteligentni aby tego nie wiedziec i nie odczuwac.

ok, już przestaję być wiodącym na pokuszenie ucieleśnieniem zła, bo widzę, że zaczynamy się kategoryzować - kto jest lepszy a kto gorszy i kto ma "świętą" rację ;)

Nie ty jeden, błedem jest myslenie w tym kontekscie, żeś jedyny taki.

camle> Kiedyś nawet założyłem poświęcony temu zagadnieniu wątek "Sens życia" ale nikt nie dał mi jednoznacznej recepty więc może ty powiesz mi co to znaczy "żyć pełnią życia"

chris77, 24 Gru 2007, 18:53

>camle> Kiedyś nawet założyłem poświęcony temu zagadnieniu wątek "Sens życia" ale nikt nie dał mi

>jednoznacznej recepty więc może ty powiesz mi co to znaczy "żyć pełnią życia"

Owszem Chris ;)

Daj sobie spokój z użalaniem się tam, gdzie jedynie usłyszysz głuche echo i zrób jakąkolwiek rzecz aby własne życie ustawić na taki tor, który Ci się podoba ;)

camle

:)

Nikt tu nie jest żadnym ucielesnieniem czegoś skrajnego - to jest w tym tamacie jedyna rzecz pewna.

Sens zycia?

"Najeść się, wyspać, wypić i zapalić" - jak mówia słowa piosenki.

Ponadto dam Ci sprawdzoną radę - posuń jakąś panienkę (jakąkolwiek) - to nie prawda, że od tego znikną pryszcze, ale przynajmniej przestaniesz jęczeć jak jaka zdewociała ciota ;-)

qrde za wolny jestem

camle

Nie obelga. Jesteście inaczej inteligentni :)) ...

...ale inteligentni, tak samo inteligentni nie mozecie byc bo byłoby nudno...

xniwax - to prawda... byłoby nudno. Dlatego nie rozumiem ludzi nienawidzących innych ludzi tylko dlatego, że mają inne podejście do życia (Czy to w kwestii wiary, światopogladu czy nawet "chorych" wizji ;)

Racja!!

Co do chorych wizji - TAK - ale ze smakiem (jesli to mozliwe) ;)

btw.

kolekcjoner powinien mnie zatrudnić do "bujania" jego wątków (wreszcie się uspokoił z tymi prowokacyjnymi "bożymi narodzeniami" po wszystkich zakładkach;)

Wirzysz w to?

Siedzi teraz i barszcz z uszkami wtrynia ze smakiem az mu sie uszy trzesą. Tradycja jest tradycja i...basta.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.