Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2008 (?)

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiscie ze bede wystawiam sie na as2008 ale nie w hotelach. Specjalnie dla mnie bedzie wynajeta osobna salka z bardzo dobra akustyka ale w innym budynku. I znowu was zrobie w trabe!!!! he he

I będzie to oto danie:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z ostatnich wydarzeń:

"W kampanię (anty)reklamową wymierzoną przeciwko Mistrzowi Seniczowi zaangażowały się najpotężniejsze firmy z branży Hi-End, między innymi: B&W, proAC, JBL, Yamaha, WLM, Grafton Audio i inne.

Jeden z prowadzących wielomilionową kampanię anonimowo powiedział naszemu serwisowi:

-No to powiedzmy, to sobie wprost nie jesteśmy za karą śmierci ale tego sk***ysyna musimy za***ać i już...

Kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku na membrany i kable? Jak tylko dowiemy się czegoś nowego, obiecujemy, że nasz serwis poinformuje was - czytelników - w pierwszej kolejności."

Zaczerpnięte z "Józwa Audio".

Wiecie co mam was gdzies. na niczym sie nie znacie i nie jestescie zadnymi partnerami dla mnie nawet sexulanymi. QA zreszta nie bede zadnego chglopa bzykal bo to obrzydkliwe i smierdzi.

Seniczu-> pytanie b. ważne i istotne!

Kiedy Ty masz czas na słuchanie muzyki? Kiedy i o której nie otworzę strony forum tam zawsze Ty i Twoje wpisy. Kiedyś byół tu taki jeden zdolny gość, kótry zamiast tworzyć i pracować obijał palce klawiszami. Może więc pomocnym będą życzenia byś w N.R więcej słuchał a dopiero potem filozofował na temat obcego Tobie dzwięku.

A i trudno jest mi i innym zbanowanym wymieniać poglądy na temat wzorca:) Czy Twoje monologi aż taką sprawiają Ci przyjemność? Czy temat wzorzec ma być tematem dla wybranych? A może dla tej jednej jedynej wybranej osobie?

Pozdr. aż zazdroszczę Ci wytrwałości w tym co robisz.

Osobnik który określa siebie nazwą własną "SENICZ" wciąż nie jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie pt"

Panie Senicz dlaczego Pana sprzęt grał kiepsko w czasie AS".

Rozumiem że ten pan tylko tak pisze że się zna.

Lubi dużo pisać.

Grafoman ?

Chyba nie.

Samotnik ? Tego nie wiem , nie moja sprawa.

Homoseksualista ? Tego też nie wiem, nawet nie chcę wiedzieć , ale jego potencjalna forma podrywu nie ruszy nawet tureckiej kozy.

Więc kto to ?

Zielarz ?

W to uwierzę , wywary własnych specjałów potrafią być widoczne przez osoby postronne , mimo że stosującemu wydaje się że jest o'k.

Ale kurcze to nie to forum ?

Zydelek ja też sie zastanawiam nad tym. Nie dość ze Senicz siedzi non stop na forum, do tego bardzo dożo myśli/ wymyśla , oczywiście konstruuje, no i udziela sie na innych forach na których pisze o swoich przemyśleniach i pomysłach, Kurde 24 h mu wystarcza na to wszysko?? A co z rodziną, domem,pracą i tp?? No i sen jeszcze by sie przydał.... chyba?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.