Skocz do zawartości
IGNORED

nie chce sie mi żyć dalej

janek_dolas

Rekomendowane odpowiedzi

camle>

Hardcore, życie, ja się już nie dam nabrać na żadną miłość, napewno nieciekawe uczucie wiedząc taką rzecz, ale nic się nie poradzi na pewne sytuacje które nas spotykają, pozostaję zacisnąć zęby albo pierdolnąć pięścią w stół

chris77, 29 Gru 2007, 14:26

>camle>

>Hardcore, życie, ja się już nie dam nabrać na żadną miłość, napewno nieciekawe uczucie wiedząc taką

>rzecz, ale nic się nie poradzi na pewne sytuacje które nas spotykają, pozostaję zacisnąć zęby albo

>pierdolnąć pięścią w stół

Eee tam, zaraz pierdolnąć... już lepiej pierd... nąć bączka i puścić bokiem ;) Nazwijmy to umownie "trzecią drogą" :) Takie "przygody" same w sobie nie są aż tak dobijające... dopiero kiedy zaczynamy je traktować bez dystansu, hiper-serio robi się problem... Jakby powiedział Szpakowski... puścić bąka przodem i tyla :D

chris77, 29 Gru 2007, 14:26

>camle>

>Hardcore, życie, ja się już nie dam nabrać na żadną miłość, napewno nieciekawe uczucie wiedząc taką

>rzecz, ale nic się nie poradzi na pewne sytuacje które nas spotykają, pozostaję zacisnąć zęby albo

>pierdolnąć pięścią w stół

luz, i tak jej nie lubiłem - to kretynka (choć miała fajne cycki ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.