Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha DVD S559 MK2 za 350zl BRAC ????

CVC

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem 550 - na plus to obraz b. dobry na TV CRT (na LCD nie sprawdzałem, więc się nie wypowiem), dźwięk w miarę dobry po analogu, ale to żadna wada i tak połączysz go cyfrowo, trochę długo wczytywał płyty, ale działał sprawnie i bezproblemowo. Obsługa niestety dziadowska i denerwująca, bo tylko z pilota - na panelu oprócz włącznika jest rekordowa liczba guzików - aż 4: eject, stop, pause i play.

Ten o którym piszesz ma chyba coś porawione jeśli chodzi o divix, ale nie jestem pewien nie mam takich filmów.

W sumie to cena umiarkowana, odtwarzacz by pasowal do twojego ampli. Taniej 150 zł kupisz jedynie starsze modele np. 540 lecz możesz się nadziać bo często padają lasery.

Hmm wlasnie nie wiem czy dobrze ze sie upieram przy klockach z jednej stajni. MAm ampli z yamaha i chcialem tez to dvd zebvy bylo z yamaha, ale znow czytam ze swietne dvd sa pionierki z seri DV 300, 400 i chyba 600.

Wiec nie wiem czy wziac yamaszke czy pionka :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.