Skocz do zawartości
IGNORED

TANIA PLAZMA 50 CALI

bartasxx

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się nad SAMSUNGIEM PS50Q91H (5500 zl) vs PHILIPS 50" 50PF5532D (4700 zl)

mój budżet to ok 5 tys zł i interesuje mnie tylko plazma przede wszystkim do tv -praktycznie jeżeli chodzi o tv nie mam zielonego pojęcia dlatego chciałbym uzyskać Wasze opinie być może macie inne propozycję

https://www.audiostereo.pl/topic/39123-tania-plazma-50-cali/

Tylko Panasonic.

Reszte możesz z czystym sumieniem olać.

Najlepsza jakośc w swojej klasie.

50 cali wymiata.

Jest juz na allegro model za 5700.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lub PV 70 albo 700.

Warto uzbierac.

Sam uzytkuje od dwoch lat plazme Panasa(tylko mniejsza) i nie ma co porywnywac z samsungami i innym badziewiem.

Tylko Pioneer lepszy (ale strasznie drogi).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dagi,

"nie ma co porywnywac z samsungami i innym badziewiem"

ze posiadasz tego Panasa to nie musisz sie tak zachwycac i krytykowac Samsunga ktory moim zdaniem jest bardziej udanym modelem i nie posiada takich przypadlosci jak zielonkawe duszki. Co wiecej model Samsunga z serii Q91 zostal wyrozniony przez magazyn AV jako produkt roku 2007

w kazdym razie sa dwa modele plazm najczesciej kupowanych w necie a jest nimi Panas PV70 i Samsungi C91H/Q91H

wyzszy model Q91H ma:

-3 wejscia HDMI,

-lepszy filtr antyodblaskowy,

-lepsze parametry ustawień obrazu,

-funkcja Movie Plus,

-obraz bardziej nasycony, lepsza czerń i kontrast

roznica miedzy C91 a Q91 to ok 300zł, roznia sie jeszcze delikatnie spodem obudowy ale na plus C91

w kazdym razie ja wybieralem miedzy Panasem PV70 a tymi Samsungami i przewazyl wyglad zewnetrzny. Zdecydowalem sie na C91H gdyz nie moglbym patrzec na ta tandetna klapke pod ekranem ktora ma Panasonic i te przyciski......

porownaj sobie oba modele i firmy w jakims sklepie dla idiotow i dokonaj wyboru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.