Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś zrobił już super wzmacniacz ?

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

>lancaster

...No na początek powinno wystarczyć (moje ego ciągle rośnie, więc nie wiadomo na jak długo :), a orzeszki to wyjadał słoń Dominik a nie jakiś Clapton - kto to wogóle jest? ;)

cir, jak instaluje barierkę to sie obrażają...ze niby sie odgradzam od pospólstwa...zresztą ja tam ani orzeszkw ani mineralki nie żauję...a co mi tam, niech sobie zje...w koncu w gosciach jest :)

OK

za dwa wirualne piwka gotow jestem zaswiadczyc ze w/w wzmak wszystko wymiata a Clapton wyjada orzeszki i rozpycha sie obok na mojej sofce

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, dzieki stary...dobrze robisz bo tak to właśnie będzie grało...pod warunkiem ze rekin kiedys tam go zrobi...no ale najważniejsze że leganda juz jest...nawet jak wzmak nie powstanie to i tak nie będzie lepszego ;)

hehe, ładnie mi grzeczne pytanie - brutal. Takie np. wzmaki do KD to mają sprawnosc i po 500% i lepiej ...trafo 50VA, a 5 kanaow po 100W np...technika idzie do przodu.

darkul, sprzedajesz do tego jeszcze koszulki z nadrukiem "Jestem legendą!"? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

.foxbat

Jak merytorycznie chcesz gadac to please....

Ja tu jak narazie widzę tylko przewage złośliwości....... poczekamy....

Senicz jak by miał cokolwiek ciekawego umieścić na forum to już by dawno to zrobił.

A tak tylko dodał THD .... czyli do LM dostawił bipole i się cieszy jaki to on nie sprytny a reszta to idioci.

Można i tak.

Dobry wzmak nie powoduje syku gwizdków w kolumnach...... mimo nawet ich zbyt głosnego grania.

Gra na małej kolumience jak i na wielkiej..... wcale nie musi grać na drogich głosnikach by dac satysfakcję ze słuchania muzyki...

to nie sredniowiecze tu wszyscy zelektryfikowani

a jesli juz takie porownanaia to harcownikiem jest ten temat :-)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

darkul, z mojej strony zlośliwości brak Jaja sobie robie, bo taki wątek na DIY...no wiesz zeby byo chociaz o czymś konkretnie...wiele dobrego slyszałem o twoim wzmaku...i co ma być legenda przekazywana w postaci podan ?:)

wiem, wiem...jesteśmy umowieni ze jak będziesz miał jeden egzemplarz na ludzi to podeślesz....nie lepiej by było zwyczaqjnie puscić po ludziach na forum i zebrac opinie. Skoro taki dobry to tym bardziej.

Hm...

Słucham tak róznej muzy....

Nie faworyzuję płyt...

Z tych co lubię..za technikę realizacyjną to wsiech Vollenwajdery, Alan Parsons Project, Pink Floyd , FGTH , lubię też łojenie RUSH ale bardziej tego starego.

King Krimson, Jethrotull .....

Klasykę , ... bardzo okres baroku... w szczególności chóry i organy...

>Lancaster

Wiem.... luz, przeciez na trzezwo nie lzja... trza z humorkiem.

No ale że nawet z powodu róznic w sieci wybucha awanturka to ja już tego nie rozumiem.

darkul, jakie zlosliwosci? :) no mam specyficzne poczucie humoru... a to taki "seniczowski" watek, ze nie dam rady byc powazny ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Lancaster

Na wszystko przyjdzie czas.

Chcę tylko podkreślić kwestję dziwnych zachowań róznych ludzi.

Po odsłuchach , ci panowie będa się dziwnie zachowywali..chyba.

darkul, zaraz tam dziwnie, normalnie jak podniecony audiofil pewnie :) Większość sie puka w czoło, ale ja tam sie nie nabijam jak ktoś np. znaczki zbiera z pasją...

Sorry foxi..... ale nie w takim celu jest ten watek.

Od kilku lat sa tu klepane 4 wzmaki na krzyż.

Co któryś chłopak wrzuci coś innego to go zaraz grupka wzajemnej adoracji jebie.

Co ciekawe ci najgłosniejsi , lepia klamoty za cash..... i innym odmawiają

Mi się to nie podoba.

Wszak cierpią tylko ci którym zależy na diy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.