Skocz do zawartości
IGNORED

Jamo Concert11vs Dali 505vs Altus 300

annawroc

Rekomendowane odpowiedzi

>Qubric

Cenzura a także różne niedomówienia pobudzały rozwój intelektualny człowieka, szczególnie wyobraźnię. A kto dzisiaj ma wyobraźnię? Wszystko i na każdym kroku dosłownie palcem pokazane;)

annawroc, 16 Sty 2008, 23:32

>ale, ale, wróćmy do meritum, bo będzie blokowanie!!!

Nie bądź taki jak Zydelek...

ps. Ja wirzę, że JMLaby za 15kzł musza grać pięknie... chociaż nie mają magnezowych 15" Sesa... a w ogóle to ja bym chciał kiedyś mieć JMLaby ale PS 5.1 na polikevlarowych głośnikach i do tego jakiś wzmak lampowy...

clo2, 16 Sty 2008, 23:26

Ja się niczym nie afiszuję. jeśli chcesz dokładnie wiedzieć, to wtedy w kinie dupa bolała mnie bez przyjemności... Poszedłem drugi raz tylko ze względu na uwielbienie wolności i niechęć do cenzury...

Jednak okazało się że drugi Seans Emanuel (w wersji nieocenzurowanej) był tylko nieco mniejszym poświeceniem. Gdybym wiedział, zabrałbym ze sobą jakaś poduszkę albo dmuchane koło na hemoroidy.

Zresztą po zniesieniu cenzury na różnych filmach jeszcze mnie bolała dupa... Za wyjątkiem filmu "Comando" (z Arnoldem Szwarccharakterem w roli głównej), na którym rozbolał mnie mózg.

Nie bądź taki jak Zydelek...

>

>ps. Ja wirzę, że JMLaby za 15kzł musza grać pięknie... chociaż nie mają magnezowych 15" Sesa... a w

>ogóle to ja bym chciał kiedyś mieć JMLaby ale PS 5.1 na polikevlarowych głośnikach i do tego jakiś

>wzmak lampowy...

nie będę .

ps 5.1? ale musiałbyś mieć ogromny metraż i resztę chowającą bas, bo one potrafia nim zabić

marekzawa, 16 Sty 2008, 23:40

>A po jaką cholerę kupiłeś tę puszkę groszku i butelkę octu ?????<

Bo po drodze ze sklepu RTV do domu przechodziłem obok sklepu spożywczego.... Ty chyba jakiś młody jesteś - nie???

clo2, 16 Sty 2008, 23:39

>No tak, te fotele w kinach to specjalnie takie robili.<

Akurat w tym kinie fotelw były miękkie... Czasy w zasadzie już wolności... Bezpieki już nikt nie widział z bliska.

Ból dupy wywoływały raczej filmy - co dziwne także w czasach demokratycznej III RP! Myślę, że to nie była robota bezpieki tylko działał już wtedy UKŁAD i SZARA SIEĆ!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.