Skocz do zawartości
IGNORED

Czy serwis bardziej popsuł mi wzmacniacz

djmark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam taki problem. Oddałem mój wzmacniacz do serwisu dnia 03.01.2008. Dzisiaj do mnie dzwonili ze moge odebrac wzmacniacz i ze nie da sie go naprawic... Normalnie bym powiedział ze ok to trudno. Ale.... no właśnie. Oddałem go do naprawy poniewaz nie bulo fonii i bylo slychać lekkie jakby syczenie. Ale poza tym wszystko inne jak wyswietlcz diody i przekażniki przełaczające kanały dzialały. Odebrałem go dzisiaj i diagnoza byla taka ze uskzodzony procesor. W domu go wlaczam a tu cisza... nic kompletnie nic. Diody sie nie swieca, przekażników juz nie slychać... Teraz ten wzmacniacz to juz kompletnie umarł... Teraz to wierze ze procesor nie działa bo nie ma zadnego sterowanie,,, nic. Tylko czy procesor zespul sie u mnie w domu czy u nich. A procesora juz na bank nie dostane zreszta sie pewnie i nie oplaca. A wzmacniacz o ktorym pisze to Grundig Fine Arts V 1000 Dolby ProLogic.

I co o tym sądzicie ??

Przy przyjęciu powinien być opis usterki i w jakim stanie sprzet jest zostawiony. Poza tym sprżet dobrej marki dobrze jest naprawiać w autoryzowanym zakladzie( znają seryjne usterki-mają biuletyny informacyjne)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.