Skocz do zawartości
IGNORED

Odkrywam Stereooooo

Gość bk_uk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bk_uk

(Konto usunięte)

mam kino:Marantz av4200 i dv4300 ale juz mi sie nudzi i zmieniam upodobania raczej na stereo. Zwracam sie do forumowiczow o pomoc.

Manowicie chce dokupic jakis dwukanalowy wzmak i monitory a to dvd potraktowac na razie jako zrodlo.Myslalem o Marantz PM7200 albo PM4200(bo pasuje z wygladu) i monitorach Wharfedale 8.1 lub 8.2 albo mission M71 lubM72 ale nie wiem jak to ze soba chodzi?A moze jakis NAD lub Rotel a glosniki Monitor Audio albo B&W???.No i jeszcze jakie do tego kable?Mam jakies £400 i niezly wybor sprzetu tu na wyspie.

Ostatnio slucham jazzu i podobnych rytmow raczej spokojna muzyka, lubie cieply basik.

Poradzcie cos.Dopiero zaczynam sie bawic w to wszystko.Dzieki z gory.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/4017-odkrywam-stereooooo/
  • Redaktorzy

Podałeś dość szeroki zakres sprzętu do wyboru... Stąd mało chętnych do odpowiadania... Z tego co wymieniłeś, zarówno Wharfedale, jak i seria 70 Mission to bezpieczny wybór - nie zranią podczas słuchania. Wzmacniacze Marantza to klasa taka sobie - ani to złe, ani szczególnie dobre. Jak siedzisz w UK, to poszukaj czegoś lepszego - możesz dostać wysokiej klasy wzmacniacz za pół ceny. Jeśli muszą być urządzenia marek głównonurtowych, to może raczej jakaś integra Rotela z serii 900? Natomiast jeśli dopuszczasz sprzęt specjalistyczny, to poszukaj np. Musical Fidelity, Arcam, NAD, może nawet jakiś Sugden się trafi? Zajrzyj do internetu pod www.adverts.hififorsale.com

https://www.audiostereo.pl/topic/4017-odkrywam-stereooooo/#findComment-59265

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.