Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór TONSIL SIESTA czy TONSIL PREMIUM

spraysystem

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanie do znawców chce zakupic uzywki paradigm monitor 3 v1 lub v2 ! i dac je na sourundy

mimo ze mam centralke siesty i jestem z niej zadowolony jak sie maja monitorki siesty np do takich paradigm monitor 3? czy tez sa tak dynamiczne ? ostre a zarazem maja w miare dobre niskie tony?

czy to nei ta polka ? i zle celuje mam okazje kupic te siesty bo do sklepu tonsila w poznaniu mam 20 minut drogi takze moge nawet jutro po nei skoczyc kupic ale nie wiem jak po wygrzaniu one graja ?czy lepiej celowac w paradigmy ?

cholerny świat. WLM czy B&W nie chcą stanieć a wydatków na sprzęt nie można odliczyć od podatków. nie ma sprawiedliwości :-).

muszę gdzieś posłuchać tych siest. może faktycznie to dobry wybór za rozsądne pieniądze. ogólnie w sieci są chwalonoe. ale i tak - jedynie moje uszy mogą zadecydować.

• 2 tygodnie później...

a ja chciałem zapytać jak nisko schodza siesty front w porównaniu do maestro II 130? Śłyszałem, że bas jest lepiej kontrolowany i dynamiczny, ale jak nisko pozwoli zejśc konstrukcja siesty? NIestety dane "papierowe" pokazują, że siesty przenoszą od 45 Hz, a maestro II 130 od 35 Hz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.