Skocz do zawartości
IGNORED

LUXMAN D-322....

grzes0007

Rekomendowane odpowiedzi

grzes z cala sympatia do twojej osoby i ze zrozumieniem bo widze od dluzszego czasu ze kompletujesz stereo. nie zakladaj codziennie nowego watku na kazda propozycje ktora ktos ci podrzuci :)... to pytanie mozna bylo zadac w temacie ktory zalozyles albo dzisiaj albo wczoraj. jesli boli cie to ze zszedlbys z tematu onkyo na luxmana to moze po prostu nazywaj ogolniej swoje tematy? a moze po prostu zaloz watek pt. "pierwsze hiper-budzetowe stereo" (stwierdzenie hiper-budzetowe nie ma wydzwieku pejoratywnego bo sam takie posiadam i jest mi w miare dobrze :) ) i tam szerzej opiszesz czego ci jeszcze brakuje i jaka masz kwote do wydania? mniej zasmiecania (choc na tym forum to malo madry argument) a i wiedza skumulowana w jednym miejscu a nie w 30 watkach... odnosnie monitorow aktywnych, jakiegos cedeka, onkyo, luxmana ( nie wiem czy o kolumnach tez nie zakladales) hmmm? :)

to tyle a co do tematu to kompletnie nic nie wiem :P

https://www.audiostereo.pl/topic/40525-luxman-d-322/#findComment-1030117

sorki, ale nie robiłbym tego gdyby ludzie odpowiadali na moje pytania, zawsze jest tak że po trzech wpisach temat gdzieś odjeżdża i nic się nie dowiaduje.

Potrzebuje cd do 200 zł którego będę używał do wzmacniacza słuchawkowego (lampy). Nie spodziewam się nie wiadomo czego , chcę po prostu najlepiej w tej cenie. Znalazłem denona dcd-590 w dziale ogłoszeń przerobionego przez Piotrka...może to będzie najlepsza opcja..?

Proszę o pomoc, bo mi się też nie chce pisać nowych tematów......:)

https://www.audiostereo.pl/topic/40525-luxman-d-322/#findComment-1030125

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.