Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

nie otwierają się większe wątki na bocznicy i nie tylko - w opcji "pokaż wszystko" - czy to jakiś rodzaj cenzury?

za Lukara - chodziło "w tym temacie" wszystko idealnie - jaki cel ma takie uniemożliwienie korzystania z forum?

czy kiedykolwiek to zostanie naprawione? odkąd przejęliście forum ta sprawa leży.

nie otwierają się większe wątki na bocznicy i nie tylko - w opcji "pokaż wszystko" - czy to jakiś rodzaj cenzury?

za Lukara - chodziło "w tym temacie" wszystko idealnie - jaki cel ma takie uniemożliwienie korzystania z forum?

czy kiedykolwiek to zostanie naprawione? odkąd przejęliście forum ta sprawa leży.

Wyciągam wątek na górę. Wojprzy jest w tej chwili z dala od kompa, poproszę go, zeby jutro coś w tej sprawie zrobił. Z którymi wątkami jest w tej chwili problem?

proponuje zamknac rowniez ten watek! przeciez tutaj tez moze sie ktos wpisac! i co wtedy????

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ze wszystkimi! najbardziej problemow przysparza jednak watek o zglaszaniu bledow. niestety, admin nie zdefiniowal z korporacyjnego punktu widzenia terminu blad, wiec to jest bardzo wazna wada tego watku. ja na przyklad uwazam jednak, ze taki watek jest jednak bardzo poczebny i chce, zeby jego wada stala sie zaleto. ale to zalezy od admina. dlatego prosbe o zglaszanie bledow mam za prosbe urzedow skarbowych, zeby donosic na sasiadow. ale chyba pojechalem po banadzie. pojechalem, nie?

administrator, 6 Mar 2008, 22:26

>"Brak humoru..." i "Polityka" otwierają mi sie na Mozilli bez problemu. Czy ta usterka nadal u

>kogoś występuje

U mnie występuje i dotyczy wielu przeglądarek - ja Ci się otwiera to zrób mi kopie CAŁEGO wątku np. Polityka i wyślij na maila!!! bo Ci nie wierzę. Czekam .

mówię o funkcji - "wszystkie" -- czyli CAŁY wątek na jednej stronie

- ile można tłumaczyć.

administrator, 6 Mar 2008, 22:26

>"Brak humoru..." i "Polityka" otwierają mi sie na Mozilli bez problemu. Czy ta usterka nadal u

>kogoś występuje

U mnie występuje i dotyczy wielu przeglądarek - ja Ci się otwiera to zrób mi kopie CAŁEGO wątku np. Polityka i wyślij na maila!!! bo Ci nie wierzę. Czekam .

mówię o funkcji - "wszystkie" -- czyli CAŁY wątek na jednej stronie

- ile można tłumaczyć.

jozwa, no to ci pomoge... to bedzie troszke trudniejsze, bo widze ze sie nie orientujesz... taki konfig serwera www, to jest zbyt duze do jednorazowego wyswietlenia i serwer wali timeouta... nie wiem czy admin sie zgodzi o zwiekszenie timeout, to moze grozic ddosem....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

W sensie że nie nadąża w zakładanym czasie? A czy na poprzednim serwerze nadążało? Nigdy nie wpadło mi do głowy otwierać całego wątku "Brak humoru na forum" za jednym zamachem, bo cały nie był mi potrzebny, więc trudno mi się wypowiadać.

jozwa, na poprzednim nigdy mi nie przychodzilo do glowy to robic z watkiem "brak humoru na forum" :D ale patrzac na zawartosci, ilosc grafiki i ilosz podstron watpie zeby tam dawal rade :)

foxbat, 6 Mar 2008, 22:58

>jozwa, na poprzednim nigdy mi nie przychodzilo do glowy to robic z watkiem "brak humoru na forum"

>:D ale patrzac na zawartosci, ilosc grafiki i ilosz podstron watpie zeby tam dawal rade :)

zawsze na Lukarze się otwierały całe wątki - takie kobylaste wątki kopiowałem nie raz - jak człowiek siedzi na jakimś zadupiu bez netu to to jedny sposób na przegladanie wątka i pogłębianie wiedzy.

Przeca nie będę kopiował set stron po kolei!!! - "Śliczne Tunery" usiłowałem skopiować kilka dni - dopiero niedawno w nocy się udało.

Lukar potrafił a taka korporacja wymięka - serwery za wolne - jednego serwera brak - przeca to kpiny.... i wstyd

panowie,

nie łudźcie się - TAK MA BYĆ

wątki NIE MOGĄ DAĆ SIĘ SKOPIOWAĆ W CAŁOŚCI

ktoś za to ZAPŁACIŁ

i to jest JEGO WŁASNOŚĆ

sorry :(

maciek_m

FAKTYCZNIE MASZ RACJE!! pomylilem sie to nie jest Request Timeout..... to jest celowe dzialanie!

przy przeciazeniu serwer powinien wyswietlic blad 408 - Request Timeout........

Działanie zakładki "Wybrane" nie różni się od działąnia innych zakładek - pojawia się ta sama zakładka, która była ogladana wcześniej. Sadzę, że powinna wyświetlać sie od razu tylko lista wybranych wątków.

Uściślam - pojawia się jedna zakładka, usiana tu i ówdzie wątkami wybranymi pościąganymi z wszystkich zakładek. Ich pozycja zależy chyba od tego, jak głęboko siedzą w swoich zakładkach. Niektóre uciekają na dalsze strony. Bardzo niefunkcjonalne rozwiazanie.

Potraficie skutecznie zniechęcić.

Przed chwilą pisałem opinię na temat JBL XTI 100, postawiłem ze 300 znaków i wszystko szlag trafił. Napisałem jeszcze raz i to samo, łącznie z wylogowaniem. Jak to możliwe ?

• 2 tygodnie później...

Gdzie jest ten cholerny wątek "działa nowa wersja audiostereo" ????

Wpisy z niego widać w panelu bocznym, ale kliknięcie w nie jest bezskuteczne, wywala mnie z powrotem na bocznicę, i nawet nie mogę przeczytać do końca jak się admin tłumaczy!

O żesz!!!!!!! lepiej nie kombinujcie, bo cale forum się od tego sypie. Nie mogę wysłać PW bo wywala w kosmos.

A jak już musicie, to róbcie to o 02:00 w nocy, kiedy nie ma ruchu i nikomu nie przeszkadzacie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.