Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiohobby.pl

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Poprawiony pkt 3 :)

3. Dokonanie rejestracji w Serwisie przez użytkownika jest równoznaczne z podpisaniem umowy na korzystanie z Serwisu pomiędzy użytkownikiem a administratorem Serwisu i wiąże się z wyrażeniem przez niego zgody do przekazania praw autorskich do zamieszczonych w Serwisie materiałów, które są jego właśnością - m.in.: zdjęcia, teksty, etc. - na administratora Serwisu, z jednoczesnym uwzględnieniem obowiązku usunięcia wszystkich materiałów autorskich przez administratora Serwisu na wyraźne żądanie użytkownika, w momencie rozwiązania umowy pomiędzy użytkownikiem a administratorem Serwisu.

>lancaster

Nie ustawaj w wysiłkach. Stanie forum to damy się wam (koledze informatykowi też;)) wyspać. I nie pytaj czy ktoś chce czy nie. Oczywiste, że trzeba tworzyć enklawy, które nie będą sterowane przez różnej maści "krawaciarzy". Inaczej to nie będzie3 miejsca, gdzie człowiek mógłby chwilę odsapnąć od tego wszechotaczającego dzisiaj gówna.

Astraroth, z tymi endekami i komunista to plotki, wszyscy to monarchiści !

Pgadaj tam z kolegami i wytłumacz im jakoś ze są normalni, komentarze ślą rzeczowe a ich poglądy i trzexwość osądów jedyniesluszne :)))

Astaroth, 2 Mar 2008, 16:20

>maciek_m > Twoje przypuszczenia mieszczą się w przedziale 6 sigma ;-)

:))))

(zamontowałeś mi jakąś kamerę czy co?!

własnie, kilka dni temu trochę się tym zajmowałem)

>> lancaster

I tym zgrabnym ruchem całą odpowiedzialność za termin uruchomienia zrzuciłeś na mnie :-P

Postęp wygląda następująco:

- po stronie użytkownika jest wszystko oprócz obsługi prywatnych wiadomości i ulubionych tematów (zostanie to dodane później bo się nie wyrobię)

- wyszukiwarka może działać mooocno średnio - po prostu ciężko jest sprawdzić jej działanie na małej ilości przykładowych danych. Będę ją poprawiał już wraz z działaniem serwisu.

Także został mi cały panel administracyjny, z tym że:

- nie jest on konieczny do startu serwisu, tyle że zarządzanie tym będzie trudniejsze

- używa on funkcji które już napisałem na potrzeby części publicznej, zatem roboty nie jest dużo i jest to głównie prawie bezmyślne klepanie formularzy i wywoływanie odpowiednich funkcji do ich obsługi.

Myślę jednak że z całością się wyrobię, i jutro po południu będziemy uruchamiać serwis :-)

PS. W początkowej fazie działania oczekuję wyrozumiałości za możliwe błędy i awarie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.