Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiohobby.pl

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

walnij sobie piwko - masz jeszcze czas ;)

przypominają mi sie czasy demo-parties - mnóstwo piwa, kodowanie na 10 minut przez deadlinem i prawie nieżenujący finał ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale łoś ale łoś!!!!!!!! Nie wiem czy sie przyznawać bo wstyd :-P

Nie sprawdziłem w phpinfo czy jest pakiet PEAR, a że całą obsługę błędów mam na tym pakiecie to w przeglądarce nic nie lądowało.... chyba zamiast uczyć się na inżyniera powinienem udać się na wyspy do roboty na zmywaku ;-P

No wlaśnie byłem zobaczyć to nowe, "niezależne" i "niekomercyjne" forum. I co widzę na startowej stronie z napisem "Witamy. Serwis....."? Wzmacniacz RCM Bonasusu. Zapłacili za reklamę pieca? :-))) No bo jeśli nie, to dlaczego ten, a nie na przykład Jolida, albo Creek, albo Krell, albo MBL albo......Ciekawe

Wprawdzie to zdaje sie nie jest ucho (nie mam akurat okularów),

ale to chyba co najmniej równie wazny organ.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

stempur, nie osłabiaj mnie chlopie. Czołowka strony z tego co pamietam jest sciągnieta z prywatnej strony Zbyszka....tak zeby byo cokolwiek...serwis bedzie wygladal DOKLADNIE tak jak sobie go uzytkownicy zaprojektują.

kolekcjoner, coś Ci sie zaindukowało ?:)

....a tak swoja drogą to na czolowce strony dabym coś naprawde fajnego i nietuzinkowego, a nie komercje w stylu krell, mbl, accu, creek etc. ....w pierwotnych planach na serwisie poświeconym glównie fullrange, horn, set nie miałem klopotów z wyborem..nawet bym powiedział ze propozycji bylo sporo :)

Moze dac jakis fajny retro systemik ? ...jakiś gramofon zintegrowany z radiem i wzmakiem ?:) Nie bedzie podejrzen o kryptoreklame....chociaz wtedy kurde też będzie ciekawie, bo to przecież reklama smieciowego hifi i wystawek z allegro....poprosze sierotkę marysie(niepodstawioną:)) o wylosowanie szaty serwisu, bo posugując się mozgiem i gustami moze byc cięzko :))))

ja bym zrobił taka kompozycje z kilku wzmacniaczy lampowych i to takich jakie mają forumowicze np ja :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

....tak sie zastanawiam, czy nie zadedykowac serwisu pamięci wybitnego muzyka ....mam w tej chwili na mysli Johna Lee Hookera. I to jego fotka a nie jakiegoś "sprzęciora" pojawialaby sie na strone serwisu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.