Skocz do zawartości
IGNORED

Wieczorek zapoznawczy ;)

clo2

Rekomendowane odpowiedzi

>Mike152

Skoro "wszystko fajnie" to dlaczego na bocznicę? To dość istotna sprawa.

Wczoraj po założeniu wątku P. Piotr Welc napisał mi na PW (podam to publicznie, ponieważ nie jest to nic osobistego, a trafiło to na PW - jak mniemam z treści - tylko dlatego, że P. Welc nie ma jeszcze możliwości za uwagi na "karencję" pisać "publicznie"):

>Piotr Welc

> Witam, dobry wieczór :) w czym mogę pomóc ? niestety, jeszcze nie mogę sie wypowiadać sie na Forum (karencja) >ale: chetnie odpowiem na każde pytanie :)

>pozdr

>PWelc

Na to miłe powitanie i deklarację udzielenia odpowiedzi na wszystkie pytania jakie nurtują teraz forumowiczów, zapytałem w jakim celu forum zostało przez firmę zakupione i jakie są konkretne perspektywiczne plany co do nowego nabytku?

Deklaracja padła, pewnie będą również wyczerpujące odpowiedzi. Jeśli P. Piotr Welc zechce (a nie może, bo karencja) udzielić informacji, to oczywiście może się ona pojawić u mnie na PW i zawsze poprzez wklejenie późnej do tego wątku "karencję" można ominąć.

Swoją drogą są w tym wątku wpisy żartobliwe, ale miejmy nadzieję, że nowi właściciele mają poczucie humoru i nie będą się "boczyć".

>Mike152

mówię ci to całkowicie wyluzowany;) - tęsknisz za inną zakładką to znasz przecież tam drogę? Po co w tym wątku trollujesz, pisz na temat. Jeśli chcesz się przedstawić innym to proszę bardzo, jak nie ... to powściągnij nieco swoje palce wiszące nad klawiaturą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.