Skocz do zawartości
IGNORED

przesunięcie wątków

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Ostatnie do macieja, oczywiście.

Ale niech ja skonam, robi się z tego kolejny wątek o kablach? Mówiłem, zę to temat polityczny na Forum!!

Zdjęcie mojego watku z listy sponsorowanych i tym samym odstąpienie od zaoferowanej w regulaminie umowy handlowej to zwykla amatorszczyzna w podejściu do klienta i dowód na to ze nowym włascicielom weszło już w krew nie rozmawianie z resztą tylko walenie po oczach własną buraczana jak dotąd polityka....wiadomo menagerstwo, kasa i brak niezależności ma swoje prawa.

Przeniesienie moego watku na bocznicę to juz było zwykla formalnośc.....koejny etap to być moze jego całkowite usuniecie.

Zo za bydlactwo i tupet....dogadać sie za plecami forumowiczów i kupić sobie niezalezny serwis na którym ludzie w dobrej wierze isywali jako hobbyści.

maciek_m, 29 Lut 2008, 13:32

>podoba mi się podejście NOWYCH ADMINÓW

>

>ZMIANA WŁAŚCICIELI i FORUM to temat poboczny - NA BOCZNICĘ

A co zmiana wlascicieli i forum to stereo wdg Ciebie ??? ;-)))))

foxbat,

dokładnie TAK!

po chwili wlazł na ten wątek nowy właściciel i spytał jak to możliwe, żeby taki wątek się pojawił i to sponsorowany i że musi to sobie z lukarem wyjaśnić

no i SOBIE WYJAŚNILI

a poza tym - wszystko po staremu

a józwa stoi z boku i patrzy, czy wszyscy są grzeczni ...

lancaster

również sytuacja tego forum skojarzyła mi sie zaraz z prywatyzacją po polsku

fakt ----forum nie stanowiło duzej wartosci rynkowej a jedynie dla userów wiec pare groszy na poczatek plus stworzenie zabawnych struktur organizacyjnych i wio-- zaczynamy jazde

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

foxbat, wątek "www.audiostereo.pl" założylem jako SPONSOROWANY. Najpierw nawy własciciel usunął mu status sponsorowany - chciałem za niego zaplacić Lukarowi przecież....potem wyrzucił na bocznicę...wiadomo....przeszkadza w interesach.

Żądam kasacji wszystkich moich wpisów ktore napisalem w serwisie audiostereo.pl w czasach kiedy był on niezależny.

"po chwili wlazł na ten wątek nowy właściciel i spytał jak to możliwe, żeby taki wątek się pojawił i to sponsorowany i że musi to sobie z lukarem wyjaśnić"

Mało tego....nowy właściciel zablokowal mi możliwosc pisania wątków sponsorowanych....jakis czas temu(kilka miesiecy) pytałem Lukara o taką możliwosc, napisał mi ze w kazdej chwili mogę to wykonac....zmieniłem jednak plany....aż do wczoraj :)))

A teraz będziemy sobie pisali całkowicie za friko i ak do tej pory to na co mamy ochotę - to znacznie ulatwia życie ;)

Pozdrawiam

lancaster, odpuściłbyś z tym kasowaniem wpisów. Chciałbym to kiedyś móc poczytać, jeśli zaczną mnie interesować tamte tematy. :) Przecież nie będziesz pisał tego wszystkiego od nowa na swoim forum? Szkoda lasu (czasu).

Co do samej transakcji - dlaczego winisz cały czas kupującego? Nie da się kupić czegoś, jeśli ktoś tego nie sprzedaje. Z punktu widzenia kupującego to była niewątpliwa okazja, a tę okazję ktoś stworzył...

michelangelo,

to już było - nie o to chodzi, ze sprzedał, ale jak

nie sprzedał otwarcie - nie dał szansy nikomu innemu

założył NIEZALEŻNE forum, które teraz należy do NIEZALEŻNYCH WSPÓŁPRACOWNIKÓW WALTERA

ktoś już wcześniej przytomnie zauważył - co będzie, jak za rok okaże się, że swój własny wpis będziesz mógł przeczytać po wysłaniu sms-a za czypińdziesiąt?

michelangelo, przykro mi. Nie jestem zainteresowany pisywaniem na komercynych serwisach - dlatego nie pisuję.

a jezeli ktoś bez pytania stawia mnie przed faktem dokonanym to co ja poradzę na to ze poza kasą i polityką ludzie człowieka nie widzą ???

Napisze Ci wszystko co wiem i bedzie cię interesowalo :)

Podejrzewam sie o to ze lubie pisac :)

Żądam usuniecia wszystkiego co bylo firmowane przeze mnie....mam napisać PW do nowego jaśniepana czy jak ?

maciuś jak mniemam bedziesz płacił i rozkoszował sie czytaniem własnych wpisów?Teraz to robisz i przezywasz ,a jak trzeba bedzie płacić, z przezywania nici.Rozumiem co cie tak wku....wia.Ale nie przesadzajmy nie jest z ciebie taki cud.

maciek_m,

Propozycja podtrzymania danych mi wcześniej na forum funkcjonalności za drobną opłatą będzie równoznaczna z moim zamilknięciem na tym forum. Znam fora, gdzie można jeszcze więcej za darmo, niż tutaj można było za Lukara, a przynajmniej tam nie ma "psów ogrodnika", co to się oburzają o autopromocję sami niczego przez to nie tracąc. O swoje interesy Admin potrafi dobrze zadbać sam. Ja tylko chcę zaznaczyć, że oburzenie, jeśli jakkolwiek uzasadnione, powinno być skierowane bardziej w stronę sprzedającego niż kupującego. Założę się, że chętnych było kilku, a po "rozmowach" wygrała taka opcja, a nie inna.

• Redaktorzy

Wspieram pytanie lancastera, w wątku o problemach technicznych napisałem, że znikły wszystkie adnotacje o sponsorowaniu na wszystkich wątkach, czy to oznacza generalną zmianę czy błąd techniczny?

Nie zniknęły żadne wątki sponsorowane poza wątkiem lancastera. W każdym razie nie zostało to zrobione przeze mnie - być może wygasły (nie wiem, sprawdzę). Choćby na stereo widzę wątek sponsorowany. Wątek lancastera nie został uzgodniony z nami i dlatego zostało zdjęte oznaczenie 'temat sponsorowany' - sam wątek zaś pozostał (przeniesiony na bocznicę bo nie dotyczył tematu). Lancaster jako jedna z kilkunastu osob mial nadana mozliwosc tworzenia tematow sponsorowanych - uprawnienia te nadał Lukar. Lancaster utworzył wątek sponsorowany nie konsultując tego z nami więc zostało to zdjęte. Zostały też zdjęte uprawnienia do nadawania tematów sponsorowanych wszystkim osobom, które takie uprawnienia miały.

Konfrontacyjne i prowokacyjne zachowanie niektórych użytkowników spowijać będzie mgła naszego milczenia. Straszenie, wyzywanie, obrażanie jest niemerytoryczne więc nie będziemy się wdawać w dyskusje. Nasze intencje przedstawiliśmy na wątku w bocznicy. Nie wiem zatem skąd podejrzenia o to, że nagle zasypiemy reklamami (nota bene one już są i były), wprowadzimy opłaty za treści itd. Część użytkowników lubi się sama straszyć i wywoływać demony. Nic na to nie potrafimy poradzić niestety. Udowadnianie, że nie jest się wielbłądem też jest dość trudne. A na zaczepki nie będziemy reagować.

To po pierwsze nie rozumiem w takim razie po co kupiliscie to forum ktore chyba raczej szczegolnie dochodowe nie jest. Napewno kokosow w takiej formie w jakiej jest teraz nie zarobicie. Wiec to juz jest co najmniej podejrzane. Bo zmian duzych obiecujecie ze nie bedzie, a jednak procenty was chyba interesuja jako spolke akcyjna.

A po drugie to jak juz ktos wczoraj napisal to forum to prawdziwy wrzod na dupie dla wlascicieli, wiec cierpliwosc anielska wielce jest tutaj wskazana :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.