Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebny tani jasny kabel głośnikowy

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

a moze wiecie jak to gra:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tez sie zgadzam z czubasi i nie szukam przewodu "grajacego" bo ja w to nawet nie wierze - ale wlasnie przewodu ktory nie bedzie ograniczal basu i wysokich zestawu i najmniej znieksztalcal dzwiek - w tej cenie w jakiej moge kupic - dlatego jeszcze nie kupilem bo sama nazwa audiofilskiej firmy i cena jaka chce dac jest dla mnie zaporowa (przeciez w tej branzy nawet nie da sie nienzieksztalcajacego przewodu kupic bez wydania pewnej sumy)

dlatego ten hyabdmade mnie zainteresowal bo nie ma nic wspolnego z tym biznesem gdzie kilka stow bym musial wlozyc zeby miec pewnosc

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

o xt są opinie nowe :)

Ukryta Zawartość

jak widać podobne do tego co mówiłem wcześniej

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

""" o xt są opinie nowe :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) """

no tak lepiej zaczekac z kupnem zawsze i nie polegac na emocjach - to do kogos kto chce kupic cos a nie interesowal sie do tej pory... ale wytrzymalem ten moment i nie kupilem QEDa bo okazuje sie zwykla slabizna ktora podkupila testujacych celem wylapania klientow nieobeznanych

mi sie udalo wytrzymac a teraz jest coraz lepiej z wiedza na temat kabli - no i w konsekwencji jeszzce nie wybralem glosnikowcow;p

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Chcecie Chord Carnival Silverscreen w cenie

Ukryta Zawartość

Lub jak znajdziecie nizej to slijcie linka. Zrobcie jakas akcje chetnych wyliczcie jak sie na twarz rozloza koszty i moge wam kupic ile dusza zapragnie bo tez nie trawie tych handlarzyn pazernych z alledrogo. Technicznie mozna sprawe platnosci zalatwic przez PayPala jakby sie ktos obawial ze chce zarobic na Was. Zreszta jak macie ochote pogadac i uzgodnic szczegoly techniczne o ile znajda sie chetni to na pw. Jestem gotowy pomoc, a co taki ze mnie samarytanin i juz:)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.