Skocz do zawartości
IGNORED

Bose Companion 2 Nowa cena 399zl

marcelinho24

Rekomendowane odpowiedzi

W oficjalnym sklepie na stronie www.bose.pl monitorki bose companion 2 są w nowej cenie 399zl...zawsze to lepiej niż ok 600zl..a tyle jeszcze do niedawna kosztowały. Za 600zl bym ich nie kupił ale za 400zl już mocno je rozważam...nie zawsze mam ochotę podpinać laptopa pod mój system audio, dlatego takie monitorki były by dla mnie wybawieniem:)...Prosze o wpisy czy warto je kupić za te 400zł i opinie właścicieli :)

https://www.audiostereo.pl/topic/40712-bose-companion-2-nowa-cena-399zl/

>thomaz, aha i M1 oraz wzmak postawie sobie na biurku obok laptopa i moniotra 22

Skoro masz taki mały pokoj ze miesci ci sie tylko biurko i monitor 22 to lepiej kup bose :)

Zawsze to bedzie jakas namiastka dzwięku.

a czy ktos porownywal Companion 2 do Logitech Z-10? Companion 2 juz stalyby u mnie na biurku, ale ponoc nie da sie ich wylaczyc. Dla mnie to wada wykluczajaca. A jak z jakoscia dzwieku-czy Logitech odstaje "in minus"?

No rzeczywiście niby tacy super inżynierowie przy bose pracują a żeby wyłącznika nie zrobić..kompromitacja...takie rozwiązanie może prowadzić do uszkodzenia głośniczków a raczej wzmacniacza w nich...jak włączamy komputer to następuje strzał elektryczny i jak mamy do komputera podłączone inne urządzenie z włączonym zasilaniem ( np.bose) to może ulec uszkodzeniu. Z resztą tak sobie załatwiłem wzmacniacz w wieży philipsa...którą czasem zapomniałem wyłączyć przed momentem włączania komputera...każdy chyba zna ten charakterystyczny trzask...może jednak można je wyłączyć przekręcając np. pokrętło głośności na zero???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.