Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie Podłogowki (stereo) do HK690?

minek6

Rekomendowane odpowiedzi

:) handmade chyba nie za bardzo bo nie mam nikogo kto mi zrobi coś takiego!, no raczej coś z nówek ale tez nie tonsila ten wzmak już grał z altusami 300 na samym początku i nie był to dobry zestaw:)! co do wyższej półki to o czym myślisz mcgyver? pozdrowki

Na początek możesz zajrzeć do mojego "o mnie" i pooglądać sobie zawartość podanych linków.

HK690 znam i cenię, naprawdę szkoda żeby jego potencjał się marnował z jakimiś budżetówkami.

Panowie budżetówki budżetówkami:) ale niestety nie mam kasy na nic powyżej 2000-2500 to i tak max moich możliwości, to co Prezentujecie (linki w "o mnie") to niestety inna półka cenowa:(. Pozdrawiam

z tymi budzetowkami itp to ja bym uwazal , juz nie raz bylo ze ktos wolal cos tanszego niz jakies teoretycznie wypasione kolumny. Co do Siest nie sa one zle, Mimas tez przyjemne kolumny, z 16Hz chyba bys sie zmiescil z Mimo w jakiejs wersji, tez przyjemnie gajace kolumny, z tym ze jesli HK to jasny piec to z Mimo nie bedzie tez ciut jasno?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.