Skocz do zawartości
IGNORED

Little Dot MICRO-TUBE wzmak sluchawkowy

miku

Rekomendowane odpowiedzi

to prawda ze nie na spacerki, ale ciekawe czy daloby sie przerobic? zasilacz i tak jest osobno wiec moze tym mini DINem podpiac z 9 voltovej bateryjki?

zrobilem wzmaka sluchawkowego na tranzystorach na bateryjke. dziala.

pytanie jak to z lampa.

ma ktos doswiadczenie?

albo moze jest jakis wzmak lampowy na baterie do kupienia?

czytalem w starych wydaniach radioelektronika jakies schematy do budowy radia lampowego na baterie. wiec jakos sie da tylko jak?

Zapytaj się o ten wzmacniacz raczej w zakładce "stereo". Tu rzadko się zagląda, więc trudno będzie Ci uzyskać odpowiedź.

Przyjemny ten wzmacniaczyk. Ciekawe jak gra? V.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Czytam sobie Wasze posty i widze ,że jakieś zainteresowanie takimi słuchawkowymi wzmacniaczami jest.

Chyba zrobie jakiegoś "wzmaka" na lampce mini -ale bym chciał wiedziec -dowiedziec się -co do takiego słuchawkowca sobie podłączacie? .Ja jestem słuchaczem UKF,DF,ŚF,KF- STAREJ DATY- i dopiero niedawno trafiłem na jakieś dobre słuchawki -za 5zł-które naprawiłem-przez poprawienie chińskich lutów i drutów.Na szczęscie nikt ich nie spalił wcześniej.

Zastanawiałem się co można zrobić z tych lampek mini -ros-niem...i innych.Wygląda na to ,że Chińczycy poważnie produkują co tylko można .

• 1 miesiąc później...

chm.to zalezy od budzetu.

do domu osobiscie polecam grado. inne opcje to beyerdynamic, akg, sennheiser. duzo tego. pytanie ile masz kasy, bo od tego wiele zalezy. no i czego sluchasz :)

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.