Skocz do zawartości
IGNORED

POGRZEB Wlodka Senicza

intuos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Nasz kolega Wlodek spoczywa juz w pokoju.

Wszyscy ktorzy z powodu braku czasu nie mogli przyjsc na porzegnanie naszego kolegi a chcieli by moga 17 kwietnia o godzinie 8 rano przyjsc na msze za dusze Wlodka.

Proponuje umowienie sie i spotkanie sie wieksza grupa a nastepnie udanie sie na grób Wlodka.

Uczcimy w ten sposob pamiec o nim.

Mamy miesiac i spokojnie mozna cos zorganizowac. Bylo by swietnie gdyby troszke nas przyjechalo.

Takze kazdy kto chcial a nie mogl zapraszam na 8 rano 17 kwietnia do tj samej parafi.

ps.

koledzy nie odpisalem na to gdzie i kiedy bedzie sam pogrzeb poniewaz nie wiedzialem tego,

gdybysmy 17 kwietnia mieli mozliwosc wybrania sie po mszy na cmentarz poprostu wytlumacze jak jechac, sam mentarz nie jest daleko od kosciola, ale o tym w danym czasie

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/41090-pogrzeb-wlodka-senicza/

Dodam jeszcze, że z powodu tak późnej wiadomości o pogrzebie nie udało Nam się (Tomkowi i mnie) kupić żadnych kwiatów, ani tym bardziej stosownego wieńca - niestety było na to zbyt późno.

Tak jak mówi Tomek było podane miejsce mszy, cmentarz jest blisko i droga bardzo prosta.

Niech Włodek spoczywa w pokoju.

Ja myślę, że na zakup wieńca nigdy nie jest za późno, a jakieś tam środki forum zebrało. Nie wiem jak inni to widzą, ale chyba to zbytnio nie obciąży dobroczynnego budżetu? Piszcie co o tym myślicie, moje zdanie jest takie.

nadarza się okazja; może by dodać zakładkę np. BYLI TUTAJ a w niej Prezes WS, vanvideo i senicz z metryczkami (dni na forum/ilość postów/ilość założonych wątków) oraz linkami przy każdym nicku, które po kliknięciu wylistują założone wątki lub powiodą wprost do wyszukiwarki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.