Skocz do zawartości
IGNORED

ŻYCZENIA

mandrake

Rekomendowane odpowiedzi

>kalimorfa

Tego nie jestem pewien !

Natomiast jest dosc prawdopodobne, ze jadaja tam często Ci,

co się na Nim wzoruja i Go nasladuja !

(jak na zalaczonym obrazku)

No chyba, ze to tylko wzdęcie glodowe !

a teraz chwila prawdy

ilu jest tu katolików ktorzy naprawdę wczuwają się w to święto?

Ilu z Was ma gdzies te święta a obchodzi je żeby żona, teściowa oraz rodzice nie suszyli glowy?

Ilu z Was siedzi przy stole i w głębi duszy ma dość głupich rozmów i cioć kloć?

Gość

(Konto usunięte)

Jak co rok puskta moralna , poczucie wyobcowania, zazdrośc że inni przeżywają cudowne pełne szczęścia chwile przez was przemawia .

vladciu...lku myślałeś, że mnie tym dotkniesz?;p

Chłopie! ty dwa razy do roku ten festiwal zgnilizny odstawiasz-przyzwyczaiłem się poprostu.

APELUJE PO RAZ DRUGI!!!!

Wymyśl wreszcie coś nowego, porywającego !!!

Stare odgrzewane kotlety już od dawna są niestrawne!!!

Próbujesz przy okazji zamieszania "zbić kapitał" a wyszło ci jak zawsze-coś bulkneło, trochę pocisnęło, zaśmierdziało i znowu ZUPEŁNIE ŚWIEŻE NIC!!!!!

Zmobilizuj się chłopie jesteś na pierwszej lini frontu!

Tym razem dodam jeszcze radę:wyrzuć obecny materac !!!!

Tępiejesz od niego, musisz mieć alergie na roztocza, a to to strasznie dużo tego robactwa w sobie musi mieć.

:)ze swiątecznym pozdrowieniem- twoje natchnienie jacchuś:)

Gość

(Konto usunięte)

kalimorfa, 22 Mar 2008, 14:49

...właśnie życzono mi -cytuję "pięknych świąt w idei zmartwychwstania."Mam gdzieś tą ideę....

----------------------

KONKURS !!!!

Co odpowiedziała temy nachalnemu katolowi kalimorfa?

A------Oczywiście powiedziałas temu gnojkowi , zeby się wypałował, że masz to wszystu w d..ie, że........

B------Czy skromnie i pocichutku podziękowałaś?

Za Was tylko modlić się można. Poziom kolesi spod spożywczego tankujących nalewki 24h/d, tylko takich, co dorwali się do netu.

Żałuję, że niewielu potrafi uszanować najważniejsze dla WSZYSTKICH CHRZEŚCIJAN (nie tylko katolików)święta.

Bardzo to smutne.

Vladziu,

Moja dysertacja traktowała o freudyzmie. A Reich to najbardziej zapalczywy entuzjata tych idei. Jest z nimi właściwie tylko jeden kłopot - są wyssane z palca. Tam gdzie kończy się nauka, zaczyna się religia.

Dla katolików, czyli nie dla mnie.

Mi chodzi jedynie o szacunek dla czyiś przekonań. Jeśli ktoś uważa, że Jezus był Mesjaszem i zmarł na krzyżu dla zbawienia ludzkości, to dlaczgo ktoś inny ma sobie robić jaja z tych przekonań. To nie tylko chamskie, ale nawet nie inteligentne.

>Rolandsinger

Uwazasz, ze Monty Python tez jest - nieinteligentny ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ludzie jesteście nienormalni! Skoro nie interesuje was idea Świąt Wielkanocnych to nie wypowiadajcie się proszę. Na prawdę możecie urazić czyjeś uczucia, a chyba nie o to chodzi, aby sobie wrogów robić, ale o to aby spokojnie sobie podyskutować w kulturalnym gronie. Po prostu: Nie obchodzicie, zostawcie w spokoju innych, być może naiwnych, być może słusznie bogobojnych. Nie ważne. Zwyczajnie, nie jest zbyt rozsądnie dyskutować o religii, gdyż jak wiadomo dyskusja taka do niczego konstruktywnego nie prowadzi.

Droga Kalimorfo,

Sprawiasz wrażenie tak oczytanej, biegłej we wszelkiej literaturze i wszechwiedzącej, a sprowadzasz dyskusję do poziomu dyskusji dzieci z przedszkola. Odpuść proszę.

Nie życzę nikomu NIC, bo tak będzie najbardziej odpowiednio.

jacch z kim tak od rana rządzisz ?

:-)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>DooH

DooH, jesteś takim przyziemnym, mieszczanskim normalsem !

Skoro nie interesuje Cie idea krytyki Świąt Wielkanocnych to nie wypowiadaj się proszę.

Na prawdę możesz urazić uczucia ludzi inteligentnych, nie bedacych fanatykami religijnymi,

a chyba nie o to chodzi, aby sobie wrogów robić, ale o to, aby inteligentnie, przekornie i dowcipnie

sobie podyskutować w kulturalnym gronie. Po prostu: Nie obchodzi Cie, to zostaw w spokoju innych,

być może inteligentniejszych od Ciebie, być może słusznie sceptycznych.

W jednym musze Ci przyznac racje, nie jest zbyt rozsądnie dyskutować z moherami o religii,

gdyż jak wiadomo dyskusja taka do niczego konstruktywnego nie prowadzi.

"ilu jest tu katolików ktorzy naprawdę wczuwają się w to święto?

Ilu z Was ma gdzies te święta a obchodzi je żeby żona, teściowa oraz rodzice nie suszyli glowy?

Ilu z Was siedzi przy stole i w głębi duszy ma dość głupich rozmów i cioć kloć?"

Może nie jestem katolikiem (tutaj tacy dziwni deklarują katolicyzm, ze sam mocno się zastanawiam), ale swoje ciotki, póki żyły, lubiłem bardzo, i żałuję, że nie mogę już z nimi rozmawiać. Głowy też mi nikt nie suszy. Zastanawiam się, dlaczego tak, i skąd ta dziwna sytuacja. Doszedłem do wniosku, że to dlatego, ze jestem dorosły.

Poza tym, drogi DooH, sprawiasz wrażenie tak nieoczytanego, nieobeznanego w jakiejkolwiek literaturze i gówno-wiedzącego,

ze sprowadzasz dyskusję do poziomu dyskusji dzieci nienarodzonych. Odpuść proszę.

Nie życzę Ci NIC, bo tak będzie najbardziej odpowiednio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.