Skocz do zawartości
IGNORED

Rolandsinger vs. discomaniac71

kyuss3

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu Redakcja się wpisuje w bezsensownych wątkach zamiast pracować nad poprawą layoutu? Jeżeli layout mają w d*pie to mogliby chociaż odpisywać na PW (chyba że forumowiczów też mają błęboko..)

Proszę nie odebrać źle mojego wpisu, ale wg mnie jest jeszcze spoooro do poprawy w skryptach forum, nie wspominając o tym że nie dostałem odpowiedzi na prywatną wiadomość wysłaną do Redakcji..

Życzę wytrwałości w pracach na forum i wzięcia w końcu pod uwagę głosu forumowiczów.

Pozdrawiam.

nie znając nawet przedmiotu zakładu, wiem, że

wygra disko.

Chyba, że zakład nie dotyczył tematu audio.

A z Rolanda będzie jeszcze wytrawny spec od audio.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

disco to taki spec od audio jak rollo od fuń wiec godni siebie przeciwnicy tyle ze powinni walczyc imho w swoich kategoriach raczej, disco w alegrowym vintydz hajfaj, rollo w poradach dla mlodziezy w bravo girl...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Odwalcie sie od Rolanda...

ja wysylam go na atrakcyjne wyciecki autobusowe..a wy tu pod jego nieobecnosc...smutki trujecie.

chlop rozerwac sie musi...JASNE????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 rok później...

kto wygrał w końcu?

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.