Skocz do zawartości
IGNORED

SR-60 vs SR-80 vs SR-125

grzes0007

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowałem się na słuchawki Grado. Chciałbym tylko żeby mi ktoś doradził jaki model kupić.

Naczytałem się tylu sprzecznych opinii że już po prostu zdurniałem. Czy jest ktoś kto porównywał ze sobą te model i może mi pomóc..??...Pieniądze nie grają roli, muszę być tylko pewny że wybrałem najlepsze i że nie będę żałował.

https://www.audiostereo.pl/topic/41727-sr-60-vs-sr-80-vs-sr-125/

a nie mozna bylo tego wpisu dac w twoj ostatni temat? a nie tak mnozysz kolejne? skoro nie graja roli to jasne ze sr-125 :) po co pytac? sr-60 to legenda ale w "audio-smaczkach" sr-125 bedzie lepsze (z sr-80 niekoniecznie tak jest - je trzeba lubic)

Hah!! Właśnie wszedłem na forum żeby poszukać informacji i ew założyć watek o SR60 vs SR80 a tu niespodzianka. Mam nadzieję, że autor nie obrazi się, jeśli jednak podepnę się do pytania o bezpośrednie porównanie...

pamietam jak kupowalem sr60. zastanawialem sie nad sr80. roznica w brzmieniu niewielka, detalicznosci na plus w sr80 ale komfort noszenia inny ze wzgledu na wieksze przetworniki i w zwiazku z tym wieksze gabki wokol uszu a nie na uszach jak w sr60. gdybym mial teraz cos kupic to sr325i. gdybym sie wahal miedzy sr60 a sr80 to wybralbym sr125.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.