Skocz do zawartości
IGNORED

TVP ignoruje fanów seriali, preferując..

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

TVP ignoruje fanów seriali, preferując kibiców.

Telewizja publiczna ignoruje fanów seriali. Niestety – nie da się temu zaprzeczyć. Najprostszym dowodem jest pierwszeństwo transmisji Ligi Mistrzów czy Pucharu UEFA przed emisją „Barw szczęścia” czy „M jak miłość” nawet wówczas, gdy w rozgrywkach nie biorą udziału polskie kluby.

No własnie co teraz będzie ?:)

TVP ignoruje inteligencję telewidzów produkując i nadając owe seriale. Z dwojga złego jestem za nadawaniem ligi mistrzów w godzinach nadawania wszystkich seriali polskich i niektórych głupawych zagranicznych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wyrzućcie telewizory przez okno i po kłopocie... ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Optymalnie byłoby gdyby przeszli na jakieś latynoskie poronosy z nastolatkami. Mogą być też połączone z pucharem UEFA, ostatnio widziałem na przykład taką scenę: 11 piłkarzy i jednak cheerleaderka, bardzo ciekawie sobie tam poczynali. Jeśli takie rzeczy wejdą do ramówki, kupuję znów telewizor.

Rolandsinger

"..Optymalnie byłoby gdyby przeszli na jakieś latynoskie poronosy z nastolatkami. Mogą być też

>połączone z pucharem UEFA.."

..najlepiej w formie serialu, a sportowców udawaliby nasi prominentni politycy :)) I tak telewizja w jednej audycji zaspokoiłaby ciekawość 99% potencjalnego rynku reklamowego

Mają tyle kanałów, mogą nadawać mecze w TVP3 a seriale w TVP kultura.

Albo uruchomić jeden dodatkowy kanał. Poza tym, czy meczów nie może trransmitować TVN, Polsat, Canal+ albo Eurosoprt?

Ja to bym wolał więcej rugby w TV, zamiast LM...

Co do seriali, to ostatnio obejrzałem cały odcinek osławionego "M jak mdłość" (płonę ze wstydu do dziś). Dialogi pomiędzy Kasią Kuciapek i Marcinem Kroczkiem... Ludzie toż to "Miś" i "Rejs" się chowa. Byłem spłakany, jak mu gajerek kupowała ze swej wypłaty. Yt łos soł wzruszające, ja jebie... :-)))))

Dla fanów seriali:

Ukryta Zawartość

:-)))))))))))))))))))

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.