Skocz do zawartości
IGNORED

CD Nad 521 Bee czy to dobre zrodlo

dariusz964

Rekomendowane odpowiedzi

>Synku, coś Ci się przypadkiem nie pomyliło ? Ze swoimi kolegami w żłobku możesz tak rozmawiać.

Pomyliłeś sobie osoby, na przyszłośc najpierw zastanów się, zorientuj, potem pisz,

Biorąc pod uwagę ze zajmujesz się - jak piszesz - audio 25 lat to to co tutaj wypisujesz swiadczy o tym że albo:

- ty własnie jesteś gówniarzem,

- jesteś poprostu niedorozwiniety, powiedzmy że jak na swój wiek (założenie wynikłe z kontekstu twoich wpisów)

- albo po prostu kłamiesz - spostrzeżenie jak powyższe.

Podsumowanie: kazdy kto tyle lat interesuje sie audio sam odpowiedziałby sobie na takie proste pytania, to że sam tego nie potrafisz świadczy o tym jak powyzej.

Inaczej:

10 PRINT "co za zalosny niedowartosciowany cymbal "

20 GO to 10

bez odbioru

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Zadałem sobie trud poszukania, 2 minuty:

"? Błyśnijcie jeszcze intelektem :)) Fajnie jest się pośmiać jak wam piana leci z pysków :)))

XYZPawel"

Mam pytanie: Gdzie jest ten Twój intelekt, hmm?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

To jest post ktorego Pawlowi nie chcialo sie przeczytac. Lepiej bylo najezdzac na mnie bez konca toczyc piane i sypac inwektywami.

discomaniac71

22 Kwi 2008, 18:53

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1534 / 7322 / 28

(...) Co do Twojego nieszczesnego pytania: Marantz CD 6002 gra dokladnie tak jak opisalem a wskazal na to jego odsluch. Bylem tego ciekaw bo kiedys mialem u siebie w domu CD 6000 OSE i byl to niewatpliwie jeden z najgorszych cdekow wpietych w moj system. Na szczescie nie nalezal do mnie. Porownanie z CD 63mkII KI mojego kumpla ktory byl wowczas na kupnie wypadlo miazdzaco. Niedawno razem sluchalismy CD 6002 myslac ze cos sie zmienilo. Niestety. Ktos moglby zlosliwie powiedziec ze tak gra jak kosztuje. Jest w tym cos.

Gość

(Konto usunięte)

discomaniac71

>To jest post ktorego Pawlowi nie chcialo sie przeczytac. Lepiej bylo najezdzac na mnie bez konca

>toczyc piane i sypac inwektywami.

Jest tam coś do czytania ? Przeczytaj lepiej moje pytanie i odpowiedź *na pytanie*. Twoje wrażenia są naprawdę mało istotne.

Paweł

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.