Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jest ten zestwa cos wart

West

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ten zestaw jest wart wszystkich mam pytanie bardzo poważne jak dla mnie czy ten zestaw jest coś wart czy lepiej kupić coś innego DENON AVR-1306+DVD-1740+Crystal 30 do ogólnego użytkowania te kino bendzie Pozdrawiam i z góry dzienki wszystkim

https://www.audiostereo.pl/topic/42278-czy-jest-ten-zestwa-cos-wart/

Kiedyś słuchałem tego denona z wharfedale (chyba nawet crystal) ... naprawdę jest sporo gorszego sprzętu w tym segmencie. Pomimo że to ampli kina to był już jakiś zarys stereofonicznej przestrzenności (słuchałem tradycyjnego stereo (muzyka) - nie film 5.1) ... tak więc nie można powiedzieć że ten zestaw nie jest nic wart ;)

Mam coś bardzo podobnego (różnica to starsze dvd).

Do kina w zupełności wystarczy. Do stereo też nie najgorsze. Jeśli zaczynasz, to dobry początek. No ale jeśli masz trochę więcej pieniędzy, no to...

... ale to już inna historia.

Gość ata77

(Konto usunięte)

dvd sobie daruj. za chwile blue ray bedzie tanszy i bedziesz sobie pluł w brode, że kupiles sprzet który tego nie czyta. Lepiej zainwestowac w cd i jakies dvd za 100 zł, powaznie. Do muzyki cd bedzie lepszy a na blue raya warto poczekac bo 3500 za byle jaki to jakas masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.