Skocz do zawartości
IGNORED

Narszszcie sa Nareszcie są - OBUDOWY na

miqolaj87

Rekomendowane odpowiedzi

witam. wlasnie odebralem wszystkie brakujace elementy.

jutro z samego rana wysylka. tak ze nie zapomialem o nikim

co do galek - bedzie taka mozliwosc jednak najchetniej zajme sie tym po polowie wrzesnia.

Podczas montazu gratow do obudowy zostawilem na panelu odciski palcow i nie moge ich niczym usunac , probowalem cifem i nic . Czym czyscic anodowany panel ? Moze byc spirytus ?

neodom

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chemii się nie uczyłeś? :))

kupisz np. w slkepie z lakierami jako środek do odtłuszczania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

==>>miqolaj87

obudowa dotarła, ale mam poważne zastrzeżenia:

1. panel zamawiałem anodowany a nie pomalowany srebrzanką z "paprochami"

2. spasowanie - bez wiercenia nie ma mowy o skręceniu tego w cołość nie męczącą oczu

3. duże blachy były w rogach zagięte - nie wiem, czy to wina poczty czy inna.

4. detale powinny być choć trochę ogradowane na cięciach przed malowaniem, na panelu to porażka!!!

....

co Ty na to????

zaczne od spasowania - nie wiem jakim cudem nie pasuja do siebie elementy, osobiscie zlozylem kilka skrzynek i nie bylo zadnych problemow (czytaj wyzej, ze trzeba troche pokombinowac i pilnowac ktory element gdzie ma swoje miejsce bo nie wszystkie otwory sa w tych samych odleglosciach)

WSZYSCY zamawiajacy maja te same elementy (gora, dol, boczki) wiec dlaczego u wszystkich nie ma problemu ze zlozeniem - nie rozumiem...

kolejna kwestia - to fronty - jak pisalem w watku, byl problem z anodowaniem i kazdy wiedzial od poczatku jaka jest sytuacja mowilem ze czesc oddam do malowania i kto wolal anodowanie zglosil sie.

z tego co bylo mi wiadomo wszystko przed malowaniem mialo byc szlifowane, to co widzialem nie wygladalo zle, fakt ze na niektorych krawedziach zostal slad ciecia, gruby material, a frezowanie na gadko wszystkich krawedzi kosztowaloby fortune.

jak napisalem Asmodowi to co jest ewidentnie zle - odeslijcie - postaram sie o poprawki.

co do krzywej blachy/blach - staralem sie wszystko zapakowac jak nalezy - mozesz przeslac mi zdjecia? mam nadzieje ze reszta przesylek jest ok?

> i kto wolal anodowanie zglosil sie.

E no, mam zacytowac?

"dobra w takim razie leci do ponownego anodowania,"

To co jest qrka, bo powoli trace cierpliwosc?

Nie odpowiadasz na moje zapytania a propos czasu wyslania paczki (co jest dla mnie wazne, bo drzwi raczej paczki nie odbiora), a teraz rozumiem ze dostane front pomalowany sprejem zamiast anody???

w sprawie tego malowanego panela - zamawiałem anodowany i ani na trochę nie zmieniałem zdania co do swoich preferencji - parę razy (bezskutecznie!) pytałem tylko co z moją obudową, czy będzie na czas (gdy napisałeś o problemach z anodowaniem). Co do blach - wyprostuje je sobie sam. Niestety otwory w blachach są zrobione niechlujnie i trzeba je porozwiercać - o tym już tu ktoś napisał - by spasować to w jedną całość. Blachy na cięciach wyglądają fatalnie, ktoś chyba po ucięciu bezpośrednio je dał do pomalowania! Zero obróbki, totalna amatorszczyzna. Jestem mega niezadowolony.

PS. bez odrazy, ale napisz co zamierzasz zrobić z tym panelem, bo teraz to nie nadaje się on nawet na jakiś zasilacz warsztatowy...

oki, prześle Ci ten panel, napisz tylko na kiedy będzie gotowy bo krew mnie zalewa...

btw, co to za czarna farba? mam nadzieję że piecówka??

zrobię jutro jakieś fotki tych otworów i Ci podeślę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.