Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redakcja zamyka wątki???

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

Shukenja

Gratulacje!

Wzniosłeś się na wyżyny erytrystyki, wyskakując ponad zwykły, dostępny tu poziom!

Zastanawia mnie wyłącznie to, skąd u Ciebie te barwne, kwieciste toaletowe metafory???

Pracujesz w szalecie miejskim? ;-)

Stąd Twoje frustracje?

W każdym razie wypowiedź zabawna, więc plus!

A co do generalissimusa, to mam absolutną awersję do mundurów, więc, o ile łaskawie pozwolisz, zajmę miejsce trybuna ludowego! ;-)

Pozdrawiam i ja!

a jesli pracuje w szalecie a internet mam w scianie bo podlaczony do rury z szaletu i kablem do karnisza ze caly swiat lacze w jednosc - jakaz to roznica ? w swiecie hajendu i sudiofilii gdzie tolerancja i dobre zasady prym wioda ponad buractwo lewacto i nieslyszaca brac podzialow nie ma ! a wiec i praca nie hanbi a wrecz nobilituje skoro wpolnym celem wiedziemy sie nawzajem i do lepszego audio tylko dazyc chcemy, chwala innym a redakcja niech sp***dala bo przeciez zmienila layout i banuje uzytkownikow a na to TY osobiscie sie nie godzisz jak wnosze. malo - jeszcze mod cie nie informuje o tym dlaczego banuje innych. o ludu, to potwarz ! zaraz wystosuje prosbe do admina, moda czy innej pani Jadzi, jak to tutaj sie mawia, o osobiste dostarczanie kurierem powiadomien o celach i zamierzeniach redakcji w kwestii przyszlego zarzadzania forum.

tymczasem, trzymajzesz pan foxbata na smyczy bo bydle sie szturcha i zamet sieje,kaganca brakuje.

a, mundury a panny sznurem, uwazaj co mowisz pan bo jak jeden z drugim jentelektualista wywwnioskowywowowac raczy, pannic unikasz to zes gej i tyle bedzie ze ci chris77 zacznie od pedalow na privie wyzywac i wtedy diabelskie nasienie redakcji okazac sie przydatne moze, vuala!

shukenja, 16 Maj 2008, 14:18

>berberys u siebie to jestes u siebie w szalecie gdzie krolowac mozesz do woli i rozkazy szafowac na

>lewo i prawo wlacznie z komanderacja papieru toaletowego i okrzykami do zony zza drzwi, jesli takowa

Przeciez Piotr Welc pisal, ze AS jest naszym wspolnym domem. Jesli tak to jestesmy chyba u siebie?W DOMU?

To Ty odmawiajac komus prawa do dyskutowania i zadawania pytan probujesz zachowywac sie jak jakis maly Hitlerek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolega Shukenja ponownie zaskoczył!

Po poprzednich swych wyczynach oratorskich stworzył małą formę, formę nawet krótszą niż haiku... ;-)

Czyżby ta krótka wypowiedź charakteryzowała pogląd autora na pytanie zawarte w temacie???

Milcz???

Mi kolega zarzucił skłonnośc ku szlifom generalskim...

W takim razie ja koledze zarzucę poglądy totalitarne!

I dodam jeszcze pewną opowieść wyczytaną u Ryszarda Kapuścińskiego,a przez niego u Herodota...

Rzecz się dzieje podczas wyprawy Persów pod wodzą Mardonisa na Ateny.

"Kiedy wódz Persów Mardonis przybywa pod Ateny, nie zastaje w nimjego mieszkańców. Ateny są zniszczone i puste. Ludność wyemigrowała, chroniąc się w Salaminie. Wysyła więc tam swojego człowieka, niejakiego Murychidesa, aby ponownie przedłożył Ateńczykom propozycję podddania się bez walki i uznania króla Kserksesa za swojego władcę.

Murychides przedkłada ją najwyższej władzy ateńskiej - Radzie Pięciuset - a obradom tego zgromadzenia przypatruje się w tym czasie tłum Ateńczyków. Wszyscy słuchają, jak zabiera głos jeden z jej członków, imieniem Lykiades, mówiąc, że jego zdaniemlepiej byłoby przyjąć pojednawczą ofertę Murychidesa i jakoś ułożyć się z Persami.

Usłyszawszy to, Ateńczycy wybuchają gniewem, obstępują Lykiadesa i kamieniują go na miejscu.

A przecież jesteśmy w demokratycznej Grecji, dumnej z wolności słowa i ze swobody myśli. I oto jeden z obywateli wypowiada publicznie swoje zdanie. Natychmiast podnosi się krzyk!

A Lykiades po prostu zapomniał, że trwa wojna, a jeśli trwa wojna, to wszystkie swobody demokratyczne, wolność słowa idą w kąt. Wojna bowiem rządzi się swoimi prawami, redukując cały kodeks zasad do jednej tylko, zasadniczej i wyłącznej reguły - WYGRAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ!"

Widzicie - Shukenjo i inni towarzysze!

Jak dla mnie nie ma jakiejkolwiek wojny!

A nawet, jeżeliby była, to nie chcę w niej uczestniczyć!

Dlatego także nie chcę łamania m.in. zasady wolności słowa, i, choćby mnie ukamieniowano, będę pytać, będę mówić własnym głosem wyrażając moje własne zdanie!

Trochę przydłogo, ale cóż...

Pozdrawiam

Zgłaszałem wpisy shukenji do moderacji (resekcji) jako przejawy wyjątkowo prostackiego chamstwa, ale jak widać bezskutecznie. Widać administracja ma jakiś swój własny, bardzo tajemniczy klucz dopuszczalności pewnych tekstów. A może shukenja to pupil?

zwolennik łagodności

Gość

(Konto usunięte)

ostatni, 17 Maj 2008, 12:11

...To Ty odmawiajac komus prawa do dyskutowania i zadawania pytan probujesz zachowywac sie jak jakis

maly Hitlerek...

Powiedz to sztumbat fuhrerowi lancasterowi na AH - zakneblował mnie...bardzo go obruszyło słowo "staruch" :)))))

To jest dopiero zamordystyczna wyobraźnia !

Gość

(Konto usunięte)

...Zgłaszałem wpisy shukenji do moderacji (resekcji) jako przejawy wyjątkowo prostackiego chamstwa...

A od kiedy to kolega taki uwrażliwniony na chamstwo ????

Duże pole do popisu macie panie moralny na AH - wskazać wątki, posty?

>admnistracja

Wczoraj. Naciskając przycisk 'zgłoś do moderacji', trzykrotnie. Po angielsku to jakoś mądrzej czy co?

>jacch

Naprawdę sądzisz, że jesteś partnerem do rozmów o dobrych manierach?

zwolennik łagodności

• 6 miesięcy później...

Będąc przymuszonym okolicznościami - odświeżam wątek!

Zainspirowany wpisem kolegi Redaktora w jednym z bocznicowych wątków o treści "Troll piszący spod nicka "józwa maryn" (jedna litera inna niż w moim nieużywanym nicku) został właśnie zablokowany",

Chcąc usłyszeć zdanie forumowiczów na temat problemu podszywania się innych osób pod osby znane, cenione i o dużym dorobku założyłem temat "Czy ty też chciałbyś być Jóźwą Marynem".

Nie zdążywszy nawet przejść do widoku ogólnego Bocznicy skonstatowałem ze zdumieniem, iż mój temat wyparował niczym kamfora!

Zastanawiające??? Śmieszne??? A może przerażające???

Niczego nie rozumiem???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.