Skocz do zawartości
IGNORED

Kiła powie co myśli

Gość Kiła

Rekomendowane odpowiedzi

jazzy boy, tyle inwektyw i wszystkie po angielsku, wprawdzie raczej bez klasy i stylu, no ale można uznac że słownictwo opanowałeś na jakies trzy z plusem. (tak więc masz szanse na zielona kartę, jeszczę musisz tylko troche poskamleć) .

Nie będę grał na twoim boisku jazzy, to boisko zgorzkniałych i zakompleksionych frustratów, kalifornijskich gównozjadów, zaimponowanych Ameryką jak małpa maszynką do mięsa. Błyszczeć to ty chłopie możesz w swojej wiosce, na nikim tu nie zrobisz wrazenia.

Piszesz o mnie iz ogólnie rzecz ujmując (przytoczę w skrócie) - stary, gruby i łysy, tani snob, ogólnie cymbał, nię będący w stanie nikogo zafascynować- ale to ty nie dostałeś żadnych prezentów na Gwiazdkę.

Tak jazzy jestem w takim wieku że lepiej dostrzegam pewne rzeczy, mam więcej dystansu do siebie i do świata i oczywiście nie jesteś w stanie mnie obrazic pisząc że jestem np. łysy albo gruby albo głupi, bo ja dokładnie wiem jaki jestem, ile jestem wart (nawet w dolarach a ty ile jesteś wart w dolarach jazz ?) nie udaję więc wysokiego, szczupłego, blondyna tak jak ty udajesz amerykanina albo marsjanina.

Masz zadatki ale za dużo w tobie żółci

Rock, rock, ty ciezki obrazalski glazie. Stary, fajny jestes. Latwo jest cie wyplukac z cienkiej koperty "kultury". Ty slowianski chamie. Jesli poczuje apetyt na twoja folklorostyczna podworkowosc, obiecuje ze doleje wiecej benzyny do twojego ognia taniej spekulacji. Ty dzentelmenie, ile wiec masz tych "dularow"? Hahaha...

Rocky-cocky,

"Tak jazzy jestem w takim wieku że lepiej dostrzegam pewne rzeczy.....

(watpie)

mam więcej dystansu do siebie.....

(mam szczera nadzieje ze jest to prawda i to w pelnym znaczeniu tego slowa!)

......i do świata i oczywiście nie jesteś w stanie mnie obrazic pisząc że jestem np. łysy albo gruby albo głupi, bo ja dokładnie wiem jaki jestem....

(NAPISZ MI JAKI JESTES!!!)

......ile jestem wart (nawet w dolarach a ty ile jesteś wart w dolarach jazz ?).....

(ile ty glazie jestes wart? Ja jestem wart niewiele, jestem zwyklym, pospolitym robotnikiem pracujacym bez formalnych zezwolen przy usuwaniu azbestu w starych konstrukcjach)

....nie udaję więc wysokiego, szczupłego, blondyna tak jak ty udajesz amerykanina albo marsjanina."

(jestes wspanialym humorysta glazie)

Hahahaha. Powiedz mi, kapiesz sie w pieniadzach, czy uzywajac mydla?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.