Skocz do zawartości
IGNORED

Odwaga H.Lis w obronie legendy NSZZ S.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Arden, 9 Cze 2008, 15:22

>"Git. Popatrz - Niemcy tych Żydów nie wystrzelali, tylko jak zwykle - Polacy ("polskie obozy

>koncentracyjne"). I dlatego Żydzi odpuścili Niemcom a z nas zedrą 65 miliardów."

>

>Hi hi, ale bystry. Zajarzył... Muls, zastanów się, do kogo ty piszesz, przecież im w narodowych

>pionierach inteligencję amputowali.

Zatem inteligentnym narodowym pionierem jest "wielki przyjaciel Polski" Szewach Weiss, domagający się od Polski 30-60 mld dolarów (na początek łaskawie zaledwie 30 mld - niecały tysiak od łebka).

Także Israel Singer, który domagał się "odszkodowań" albo w przeciwnym razie Polska "będzie upokarzana na arenie międzynarodowej".

Oraz Michael Schudrich.

Czy do tego szacownego grona zalicza się także Premieru Tusku, który obiecał w Izraelu przepchnięcie do końca tego roku ustawy o "rekompensatach" oraz sam prezydent Kaczyński, który obiecał też mniej więcej coś w tym guście - nie wiem, bo to zaledwie marne szabesgoje.

muls, 9 Cze 2008, 14:58

>duivan...przykro mi, ale nie bedzie zródła według starej zasady

Oczywiście, że nie będzie, bo to albo wyssane z twojego brudnego palucha, albo ze zbioru bajek jakiegoś pisarza makabrycznego albo z kolejnego artykułu GW, pod którym nikt nie odważył się podpisać.

Gość

(Konto usunięte)

...ha, ha, A niby dlaczego? Bo takie są wytyczne?...

Ty, chłopie skad ty piszesz? W jakim świecie żyjesz?

I kto tu ma zindoktrynowany umysł?

..A co w takim razie z tymi z PZPR...

J.W. + dlaczego myślisz, że w porywach 60%-80% polskiego społeczeństwa ma coś wspólnego z UB?

Pomieszłao sie w główce czy specjalnie chcesz rozmyć wine tych kanali?

Muls, mowa o odszkodowaniach dla żyjących jeszcze Zabużan ew. ich spadkobierców, czy o takich przypadkach, np. gdy właścicielem parceli w Polsce przed wojną była gmina żydowska, której członków wszystkich Niemcy wybili do nogi a tu nagle zgłasza się jakiś trzydziestoletni Abraham Sroolman z Broooklynu, który wcześniej wypytywał się w sprawie parceli w Holland, bo mu się początkowo pomyliło, ale w końcu trafił do Poland i tu, jako też Żyd domaga się zwrotu parceli, bo ma sobie fantazję otworzyć wesoły pub?

Ja też jako "Zabużanin" domagam się schedy po w tragicznych okolicznościach zmarłym w USA, a bezdzietnym gen. Pulaski..

Chętnie też odbiorę w jego imieniu odznaczenia i wszelkie honory od prezydenta USA.

Bo wszyscy Zabużanie to jedna rodzina, starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna.

muls, 9 Cze 2008, 16:37

>a tak na marginesie twoich głupot.sprawdziłem.Nie ma jedngo niepodpisanego.zacznji powtarzac inne

>głupoty.

Muls, tobie, jako podłemu i z premedytacją kłamcy nie wierzę, żeś przewertował uważnie wszystkie PAPIEROWE wydania GW.

Ale podpowiem ci, bo posłużysz mi jako pożyteczny idiota i będę miał wielką satysfakcję z tego powodu - szukaj artykułu gdzie mowa jest o niejakim Obirku, najgorszym kłamcy.

muls, 9 Cze 2008, 16:43

>dudki...a jak polak podszył się w krakowie i wybrał piec kamienic.za moska bo ten juz nie zył.To

>chyba jest sprawiedliwe...nie??Dziejowo..

A co to w ogóle ma wspólnego?

Muls, masz BAD TRIP po denaturacie?

Kraków, Kraków... czekaj...MAM!

"Kładę kluski na wodę i myślę, jakie to proste.PLUM."Babcia Adela przygotowywała obiad, kiedy hejnał z Krakowa w radiu grał " GOTUJEMY SIĘ. Brak "Smacznego","Na zdrowie". Szkoda nas. A powinno być PLUM.".

fajnie chłopaki! zaktywizował się jar1, arden i muls. ten ostatnio chyba po przeprogramowaniu, bo posty dłuższe teraz potrafi wyprodukować i perłami już nie chce sypać. doszlusował jeszcze przeflancowany władz.

ogólnie rzecz biorąc, to daje się zauważyć, że zwolennicy zwycięzców w ostatnich wyborach zieją miłością do domniemanych zwolenników przegranych w ostatnich wyborach. jest fajnie, a będzie jeszcze bardziej.

>..A co w takim razie z tymi z PZPR...

>J.W. + dlaczego myślisz, że w porywach 60%-80% polskiego społeczeństwa ma coś wspólnego z UB?

>Pomieszłao sie w główce czy specjalnie chcesz rozmyć wine tych kanali?

Przecież to Ty piszesz tak nie ja. :-) Niby dlaczego maja być jedynie w PO? To tak, jak z homoseksualistami - średnio co 10... ale żeby tez tylko w PO?

Ja twierdzę że statystyczniue ilość szuj i tu i tam jest taka sama. I tylko tyle. Na pewno przecietnie znacznie więcej niż w innych nie związanych z polityką.

A kogo tu wymieniasz jako kanalie?

Gość

(Konto usunięte)

...jacch

9 Cze 2008, 15:53

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1432 / 1687 / 1 Spadkobiercami UB i to w prostej linii jest SLD i PO.

Jar nie wypisuj farmazonów!

Ci z RM to porostu głupi i źli ludzie.

Jakbym cię nie lubił to napisałbym, ze ci się we łbie pomieszało

)...

Gdzie ja tu napisałem cokolwiek o pzpr?

I kto stawia znak równości pomiędzy pzpr a ub?

muls, 9 Cze 2008, 16:51

>a nikt nie chce oddac.Ale czy wy to dudki rozumicie??Ze to nie WASZE.

No to wytłumacz, muls, żebyśmy WIEDZIELI, jakim cudem plac, na którym kiedyś stała synagoga i dom rabina i domek "rzeżoka" (rytualnego rzeźnika) i których to wszystkich POLSKICH żydów zgładzili co do jednego Niemcy i tą synagogę i plebanię rabina i domek "rzeżoka" zrównali z ziemią, wytłumacz, dlaczego tę parcelę, na której dziś stoi szkoła muzyczna ma dostać jakiś Srool z Brooklynu wraz z kolegami, który nigdy w Polsce nie był, ani jego ojciec nie był, ani jego dziad, ani dziad dziada, bo on jest oryginalny, amerykański żyd wywodzący się od starożytnych Irokezów?

To my chyba jacch, o czym innym....

Czyli tak: Ty, ze spadkobiercami UB jest PO.

A ja, że to zależy od człowieka... bez względu czy PO czy PiS. To ludzie byli funkcjonariuszami tamtego systemu.

jacch, 9 Cze 2008, 17:13

>Napisałem _w prostej lini_-----bo tam takich mozna znaleźć.

Konkrety, chłopie konkrety. Kogo znalazłeś?

I dlaczego nie szukałeś w PiS?

"Zatem inteligentnym narodowym pionierem jest "wielki przyjaciel Polski" Szewach Weiss, domagający się od Polski 30-60 mld dolarów (na początek łaskawie zaledwie 30 mld - niecały tysiak od łebka)."

Nie domagał się. Łgarstwa rydzykowej ubecji.

"Także Israel Singer, który domagał się "odszkodowań" albo w przeciwnym razie Polska "będzie upokarzana na arenie międzynarodowej". Oraz Michael Schudrich."

Singer to ten, co go wywalili, bo narobił jakichś przekrętów na kasę, dobrze pamiętam? To ci ważna osobistość.

"Czy do tego szacownego grona zalicza się także Premieru Tusku, który obiecał w Izraelu przepchnięcie do końca tego roku ustawy o "rekompensatach" oraz sam prezydent Kaczyński, który obiecał też mniej więcej coś w tym guście - nie wiem, bo to zaledwie marne szabesgoje."

A premier Tusk, analfabeto wtórny (analfabetyzm indukowany słuchaniem radia i czytaniem broszur, wedle receptu Juppa Goebbelsa), a także "sam" prezydent, obiecali rekompensaty dla wszystkich, którzy jako polscy obywatele po nastaniu władzy "ludowej" zostali przez nią obrabowani. Czy to Żyd, czy Greczyn, czy Mazur pieprzony. Czy też twój dziad, po którym dziedziczy twoja czysta rasowo, zapewne bardzo arystokratyczna rodzina, młotku. Sprawiedliwość, młotku. Ciekawe, czy zrozumiał, jak myślicie, chłopaki?

dudivan

Już myślałem chłopak z dorastaniem i pannami ma problemy a ty po prostu durny jesteś.Żyd powie oddajcie i dostaje.

Z jak durnego łba podobne wnioski mogą wylać się na klawiaturę.

To urąga minimum inteligencji.

"[...] ma dostać jakiś Srool z Brooklynu wraz z kolegami, który nigdy w Polsce nie był, ani jego ojciec nie był, ani jego dziad, ani dziad dziada, bo on jest oryginalny, amerykański żyd wywodzący się od starożytnych Irokezów?"

Jeśli nie był, ani jego ojciec nie był, tylko jego przodkowie przewędrowali po lodzie na Alaskę, to nie dostanie, bo nie jest spadkobiercą, i każdy to rozumie poza tobą i twoim spowiednikiem. Wymyślasz konflikty tam, gdzie ich nie może być, zeby potem rozpaczać, jak obcy Polskę poniewierają. A naprawdę ty nią poniewierasz.

duds,,,,podsumowując.PRL był zły i wszystko tam było.. be.I nieprawne.Ale jedyne co ci podoba -to te zabrane majatki i wygonieni zydzi.To było takie fajne.Ale juz 130mld zabrane przez tuska to ci sie nie podoba.Nie jakie to proste.kazdy zrozumie.Dudus.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.