Skocz do zawartości
IGNORED

Jak zostać audiofilem?

olo90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 21 Listopada 2012 - atak personalny, nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 21 Listopada 2012 - atak personalny, nie na temat

Ich opinie łatwo dałoby się zdeprecjonować. Zawsze można byłoby im zarzucić, że kłamią, bo: chociaż jestem do niczego, to dobry ze mnie kumpel, bo mówią przymuszone, bądź w grę wchodzi uzależnienie finansowe, bądź jakieś inne bzdury, które w tym momencie nie przychodzą mi do głowy. Nieśmiało podpowiem inne rozwiązanie. Może Pańska małżonka…? O tak, to dobry pomysł. Zapewniam, że nie będzie się nudzić. Mam tylko jedno „ale”: jeżeli jest ładna (nie tylko dla Pana, ale tak w ogóle). Zdjęcie (proszę wysłać na priva) mile widziane.

Dziękuję ale nie skorzystam .

Audiofile (niektórzy w przeważającej większości) po prostu ganiają królika (audiofilskiego...Królik jestem, Audiofilski Królik)...zawsze łatwiej złapać królika (audiofilskiego) niż nirwanę (zwłaszcza nieosiągalną), a przesłuchać przy tym jeszcze (podczas pogoni) 5-10 płyt, to musisz się zgodzić - nie lada wyczyn...sprzęt hiend duży jest.

Dla mnie w tej całej zabawie , hobby najważniejsza jest muzyka a hi- end jest niezobowiązującym dodatkiem do muzyki bez którego moja ulubiona muzyka żyła by dalej , jak onegdaj miało to miejsce , gdy słuchałem na radyjku monofonicznym Taraban . Sprzęt , lepszy - gorszy , to tylko medium dla najpiękniejszych ze sztuk , jaką jest muzyka .

I niech tak pozostanie .

Piotr

O! Kolejny katecheta, ksiądz psycholog…? A Ty sam jesteś taki COOL? Czemu niby ma służyć ta Twoja krytyka, ma wyzwolić pokłady dobra? Uwolnić od frustracji? Nie masz żadnych podstaw by mówić kim jest większość „tutejszych” audiofili. Może też zamiast doszukiwać się szajby u innych, powinieneś głębiej wejrzeć w siebie.

Jak najbardziej ma prawo do własnego zdania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.