Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Diy na XT19+??????

toma085

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie ,jaki woofer dobrać do tej Vify(którą już mam)zależy mi na dobrej stereofonij oraz żeby kolumny znikały w moim 20m2 pokoju żeby dzwięk się ładnie odrywał od nich.Mam pare faworytów:Dayton RS180,Monocor Kep165, Vifa XT18wo co byście o nich powiedzieli? Ewentualnie jest zwrotnica do 3wey z tą Vifką na Seas aluminiowych?

Będę to zasilał Denonem PMA860, kabel Klotz z końcówkami Nakamichi,źrudło stare DVD ale poluje na jakiś ciekawy model Denona lub Marantza w kolorze szampańskim.

https://www.audiostereo.pl/topic/44002-kolumny-diy-na-xt19/

Ja zamierzam robić w możliwie najbliższym wolnym czasie projekt XT1 akustyka i tam właśnie siedzi Vifa XT18WO, z tym, że wysokotonowy jest tam XT25TG. Zwrotnica siedzi tam pierwszego rzędu więc liczę właśnie na dobrą stereofonię i oderwany dźwięk. O tym głośniku czytałem raczej pozytywne opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.