Skocz do zawartości
IGNORED

kable 30-70zl

kopaczmopa

Rekomendowane odpowiedzi

witam

przymierzam sie do zakupu kabli glosnikowych do mojego zestawu:

Rotel RCD930AX + Rotel RA-980BX + Mission M33i

pokoj 10m2

oczywiscie wiem ze lepiej byloby zmienic kolumny, ale graja one calkiem ciekawie jak za ta cene, do tego mimo ze podlogowki wpasowuja sie niezle w pokoj.

Przydaloby sie jednak nadac systemowi troche 'finezji" (zdyscyplinowac bas, nadac lepsze ksztalty sceny, poprawic stereofonie - przy czym zaznaczam - nie zeby cos sie rozmydlilo ale nadalo raczej rytmu - lubie niezly impact) - do tej pory sa polaczone w bi-wiringu - dol - kable z media marktu za 10zl/m oraz gora ProCab LS25, interkonekt - ProCab 820 (raczej) badz Audioquest G-string ( wyostrza wiec uzywam do systemu sluchawkowego).

A wiec pytanie - co zmienic najpierw - glosnikowe czy konekt, czy uzywac bi-witringu czy zrezygnowac na rzecz 1 dobrego kabla. Czy kupic cos na wysokie czy raczej na dol. Przyznam sie ze sklaniam sie do zostawienia ProCabow na HF i kupienia jakis kabli na dol - myslalem o oklepanych DNM Reson, VDH CS122...moze jest cos na co warto zerknac?

https://www.audiostereo.pl/topic/44375-kable-30-70zl/

wyostrza IGNAC i to odczuwalnie, ProCab gra zdecydowanie bardziej zrownowazenie i mimo ze jest tanszy wole go u mnie ( wiadomo Rotele lubia wyostrzac gore - zwlaszcza moje cd, bo wzmak gra cieplawo).

A co Ci muli troche zestaw? Co do sprzedazy to musialbym zapytac kuzyna bo to jego kabel, pozyczony i trzymam go juz z pol roku bo on ma z kolei jakis inny z piekna gora do B&W:))

https://www.audiostereo.pl/topic/44375-kable-30-70zl/#findComment-1117839

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.