Skocz do zawartości
IGNORED

Sieradz - spotkanie przy audiopifku

Leszek B

Rekomendowane odpowiedzi

Julek mi pisał ze woli w przyszłym tygodniu, Adamo D wolałby w sobotę .No nie wiem, bedzie cieżko dobrac pasujący termin :)

Miejsce , jesli nic ciekawszego sie nie wyklaruje proponuję jak w zeszłym roku.

Ze względu na to że pojawiły się głosy niemożności pojawienia się na spotkaniu w tym tygodniu proponuję ustawić spotkanie na przyszły tydzień , powiedzmy czwartek- piątek godz 18-ta w Piramidzie.Co Panowie na to ?

Witam szanownych kolegów myśle czwartek-piątek bardzo dobry termin a co do lokalu to proponuje nowy lokal "Mamona" piwo tylko 3,50 warka świerze i pyszne , brak muzyki coby nie raniła ucha miła obsługa, zlokalizowany koło boiska szkoły byłej 10 obok żabki

Jacku,wczoraj specjalnie przechodziłem obok tej Mamony i myślę że w Pyramidzie (:-) będzie wygodniej jeśli pojawi się nas trochę więcej niż 4szt ;).Gdyby nie te plastikowe czteroosobowe stoliki było by ok.Jak sądzisz ?

Panowie jeśli nasze spotkanie ma dojść do skutku to musimy w końcu podjąć decyzję co do terminu i lokalizacji.Czy do opcji w piątek o godz 18:00 w Piramidzie ma ktoś jakieś zastrzeżenia ?.

Napiszcie czy potwierdzacie ten termin.

Piątek 18:00 Piramida.Spotakamy się i jesli będzie taka potrzeba możemy przejść do Mamony :).

Adamo D i julek pracują nad tym aby przybyć, miodzik napisał mi że będzie.

Uzbiera się trochę :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.