Skocz do zawartości
IGNORED

Sieradz - spotkanie przy audiopifku

Leszek B

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma tragedii z fotkami. Następnym razem zrobimy dużą fotkę koledze Leszkowi. Rozumiem, że ten czwartek nie fartowny gdyż w piątek trzeba było wstać ale za to nie padało i generalnie było sympatycznie.

• 4 tygodnie później...

Zmiany, zmiany, zmiany ...

Pojawiła się okazja to grzech nie skorzystać - jestem szczęśliwym posiadaczem Hyperionów III w wersji "lux". Listy gratulacyjne proszę wysyłać na PW ;-))

Leszek kiedy masz czas po południu? Może wpadniesz do mnie? Rozkręcimy to i owo... Pozostali jeśli mają ochotę i czas proszę się wpisać na listę (hihi)

No to gratuluję z całego serca :) Pisz no tu migiem jak grają .Tylko przynajmniej w paru zdaniach.Że grają zaje... to wiem :)

Co do wpadniecia to bardzo chętnie ale chyba dopiero za jakieś dwa tygodnie, najwcześniej.Z piątku na sobotę wyjeżdzam z rodzinką na zasłużony odpoczynek :))

Wszystkiego mam więcej ... począwszy od skrzynek, a skończywszy na dźwięku. Skala makro w porównaniu z Phoebe to przepaść. Potrafią postawić taką ścianę dźwięku, że sąsiadom współczuję. Febki delikatnie mówiąc nie umiały grać ostrzejszych rockowych utworków. Tym nie sprawia to problemu. Wszelkiego planktonu i niuansów też jest więcej - to chyba w dużej części zasługa zwrotnicy. W moich ulubionych małych składach spisują się kapitalnie. Niby te same głośniki, ale tu jest jak już mówiłem inna zwrotnica (wersja "lux") - bardziej rozbudowana. Na razie mam problem z lekkim pogłosem w pokoju, bo stoi tylko kanapa, 2 fotele i TV, a te skurczybyki i tak to wszystko trzymają krótko za mordę. Ładnie też budują scenę po szerokości. Głębokości trochę brak, ale po wyposażeniu w mebelki ustawię je porządnie i będzie cacy. Niskie częstotliwości ... hmmm przyzwyczaiłem się do tych z Phoebe. Były subtelniejsze i jakby wycofane. Teraz jak w nagraniu jest że głośnik ma przywalić basiorem to wali, aż się wszystko trzęsie.

Krótko mówiąc dla mnie miodzio.

Mam czego chciałem - kolejny krok do przodu. No i ta kasa za jaką je wyrwałem...grzech było nie skorzystać.

Udanego urlopu

Paweł

Było parę akcji zamówień obudów.Np ta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kiedyś podobały mi się obudowy jakie robił digi58

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale jeszcze ładniejsze widziałem drewniane z połączeniem plexi

czy czegoś takiego ale nie mogę w tej chwili znależć ( to było coś takiego jak we wpisie p.f.pawlikowski 25 Mar 2009, 00:23 do symasyma

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

może koledzy sieradzanie pomogą - potrzebuję pilnie blachę aluminiową o grubości dokładnie 4mm i wymiarach min. 350mm x 450 mm

może koledzy sieradzanie pomogą - potrzebuję pilnie blachę aluminiową o grubości dokładnie 4mm i wymiarach min. 350mm x 450 mm

zapomniałem dodać ze to ma być pod anodę czyli najlepiej PA 2 lub PA 5, PA 11, PA 38 i z nieuszkodzoną powierzchnią

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.